X-Google-Thread: 1045ba,1c06fb8f41a1ad36 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!news2.volia.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka " Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SPROSTOWANIE! Date: Thu, 9 Feb 2006 21:47:55 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 63 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aalq153.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139521675 8142 172.20.26.235 (9 Feb 2006 21:47:55 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 9 Feb 2006 21:47:55 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.65 X-Remote-IP: aalq153.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:480 > [...] z 15 lat temu, gdy mia�a tyle co Ty teraz, Ale ja chyba nie wspomina�am ile mam lat...ale metod� dedukcji obliczy�am, �e Ty 15 lat temu, mia�e� tyle, co teraz ja - no , chyba, �e p.Weronika nie by�a w Twoim wieku... > (i ca�e szcz�cie, �e wysz�a, cho� pewnie by wola�a wyj�� za m��, ni� z mieszkania) Narzekasz na samotno�� -a jak by�a "okazja"-to m�wisz, �e na "ca�e szcz�cie" sobie posz�a... > Na szcz�cie w sklepie ogl�da�em dzi� tanie wersalki [...]Ca�kiem �adne i wygodne, rozk�adane, za kilkaset �otych. :) Co� wspomina�e�, �e za 650 z� - o ile dobrze pami�tam...tylko, �e przy rozk�adanych wersalkach jest jeden problem- zwi�zany z wg��bieniem "powierzchni spalnej" - dok�adnie tam, gdzie �pi si� najlepiej - czyli na samym �rodku :) > Ale s�owo si� rzek�o[...] A tak dla pewno�ci - to czego ONO szczeg�lnie dotyczy�o ? - bo nie wiem czy mam si� ba� i czy mog� spa� spokojnie... ;) > Pomijam ju� fakt, �e mo�esz z�o�liwie[...] Od jakichkolwiek z�o�liwo�ci jestem daleka - przynajmniej tych celowych i �wiadomych...za nie�wiadome nie odpowiadam...;) > Dywanik�w mam ca�e mn�stwo. :) Sk�ry lamie, owcze i we�na z Grecji. :) Od pewnego czasu podobja mi sie te - krowie, czy mo�e raczej imituj�ce krowi� sk�r�..nie wiem...ale fajne s� ;) > Kupi�em sobie szk�o -- mi�dzy innymi [...]I jeszcze jeden drobiazg... Zaciekawi� mnie ten "jeszce jeden DROBIAZG"...jakie� to podejrzane ;) > .---------------------. > | | > |_____________________| > :---------------------: > |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| > |_.-._.-._.-._.-._.-._| > | . * . . . | > | . . *`-* *-<* .. | > | . ,-*_ ) (*-<* . . | > | . ** __\__/_ . . | > | . . / . . . | > |_______\___/_________| > /____________________/| ...i zacz�� pada� �nieg... |___________________|/ > -- Nawzajem. ;) Nawzajem...z r�wn� si�� :) N. -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/