X-Google-Thread: 1045ba,300363d0d8313478 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prywatnie do Vitro. :) Date: Sun, 12 Feb 2006 17:41:57 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 115 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139762530 5656 82.139.165.143 (12 Feb 2006 16:42:10 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 12 Feb 2006 16:42:10 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 X-User: eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:595 "Nowicjuszka" dsnmo3$r6c$1@inews.gazeta.pl > > > (bo przecie� nie jeste�my par� ;)), > > I ca�e szcz�cie :) > Ale ca�e szcz�cie, �e: "prywata ma si� nijak do mnie", czy, �e "nie > jeste�my par� z Vitrem"? A co do zw�glenia, to wola�abym (jak ju� ;)) to > zo��wkowa� ;) - przynajmniej tak si� nie pobrudz�...ale zreszt� wann� masz ;) Mo�e by� i o��wek, cho� w�giel chyba jest bardziej wyra�ny, bardziej dosadny. :) (bardziej kontrastowy?) > > Kiedy� by�em podniecony stale[...]st�d wiem, �e > > jest to niedobre i niewygodne) :) > Ale my chyba rozmawiali�my o podnieceniu innego rodzaju...;) Id� dwaj Berli�czycy wzd�u� muru berli�skiego... S� to stra�nicy wschodniej wolno�ci... -- S�uchaj Hans -- o czym Ty teraz my�lisz? -- O tym samym, o czym Ty stale rozmy�lasz... -- W takim razie -- musz� Ci� zastrzeli�... Chyba znasz regulamin s�u�by... (my�lenie o wycieczce na zachodni� stron� muru -- czyli t� wymalowan� -- nie by�o dozwolone; chyba nie lubiano tam malarzy) > > A g�upie my�li -- miewa ka�dy!!! Wa�ne, aby ich nie ujawnia�. ;) > Wa�ne, ale cz�sto nieosi�galne :) No w�a�nie.. ;) Czasami my�l�, �e lepiej ich (to znaczy tych g�upich) po prostu nie mie�... ;) (bo wtedy si� nie ujawni�...) > > Pods�uchuje!!! Swoj� drog�... Skoro go pozdrawiasz... > > Para wisi w powietrzu... Co� trzeba przedsi�wzi��... ;) > :) - ...to by�a odpowied� w Twoim stylu ;) - co oznacza, �e fajnie to > powiedzia�es (przynajmniej mam nadziej�, �e ta bu�ka to w�a�nie oznacza ) Oznacza. :) Podoba�o mi si� przed laty to, �e ludzie tutaj, czyli na tej grupie odr�niali ';)' od ':)'. :) Jeden znaczek -- a jak wiele zmienia� b�d� wyja�nia�. :) > > Lepiej napisz, jak si� podoba (je�li podoba) Anais? :) > W�a�nie tym zdaniem sprowokowa�e� mnie, �eby jednak sobie j� "�ci�gn��" :) > No, w�a�ciwie nie mo�na nic zarzuci� modelce... Poza tym, �e jest w majtkach. ;) (do czego ma prawo) > co b�d� ukrywa� - pi�kna > dziewczyna, ale ja wol� rysowa� akty, kiedy modelki obr�cone sa ty�em, Wracaj�c z Warszawy, przed paroma tygodniami, zaszed�em do jakiej� ,,przydworcowej'' galerii, gdzie by�a taka modelka siedz�ca ty�em, lekko obr�cona. :) W ci�gu podmarriottowym; kiedy� bardzo lubi�em przesiadywa� w tym hotelu, oczekuj�c na poci�g -- gdy� �adnie i za darmo tam gra�a orkiestra i nikogo nie razi� m�j dziwny ;) wygl�d. Teraz z sentymentu lubi� to miejsce. :) > lub "bardziej ty�em - troch� bokiem"... :)) No w�a�nie. :) Kusi w�wczas, aby obejrze� obraz z przeciwnej strony. :) > A, tak nawiasem m�wi�c - to ju� gdzie� widzia�em takie majtki - kosztuj� > chyba 36 z� i s� z firmy "Wool-bar" czy co� takiego...dobrze wiedzie�, �e > �adnie si� prezentuj� :) > > Ale jutro zamieszcz� przyniesion� od fotografy fotk� szklanego naczynka > i po�a�ujesz tego, �e nie przyjecha�a� do mnie w odwiedziny!!! ;) > No to w takim razie czekam na fotk� Twojego naczynka (...czy owo naczynko - > to by�o to "co� jeszcze", co kupi�e� opr�cz dw�ch fili�anek?) Nie. :) Tamto co� jest z porcelany, a to naczynko -- ze szk�a. :) Wla�em w nie troch� czerwonego soku (mo�e z dzikiej r�y) pochyli�em lekko, postawi�em na tle bia�ej, wygi�tej kartki papieru, o�wietli�em softow� �ar�wk� z g�ry i cykn��em cztery ostatnie zdj�cia z filmu, kt�ry mia�em w aparacie: jedno bez do�wietlenia i trzy z do�wietleniem lamp� b�yskow�; nie mam statywu, wi�c pewnie b�d� poruszone -- lampa �wieci�a d�ugo -- jak przy lekkim do�wietleniu, nie za� o�wietleniu g��wnym; szkoda mi tej lampy -- jest dobra i si� marnuje, bo nie mam pieni�dzy na zdj�cia; mo�na ni� o�wieca� ponad sekund� -- cho� jest ,,b�yskow�'') Gdyby� przyjecha�a -- musia�bym chyba kupi� prze�cierad�o. :) (bo ,,biel'' �cian si� nie nadaje, nie m�wi�c ju� o tym, �e podoba bia�� nie jest) > POZDRAWIAM (...wymy�lmy co� innego, bo to "pozdrawiam" ju� jest > nudnawe...chocia� jak zwykle szczere, bo jak wiadomo... ;)) Mo�na mnie nazwa� g�upim, ale mam szerok� szczelin� pomi�dzy z�bem 7 i 5 po obu stronach na dole (czyli brak mi sz�stek) i po �ataniu 7 -- ta szczelina si� zmniejszy�a. :) Czy�by �atanie lub znieczulenie tak podzia�a�o na t� si�demk�? :) (gniecion� przez �semk�?) To tak przy okazji b�lu z�ba, o kt�rym pisa�em. :) > Nowicjuszka -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....