X-Google-Thread: 1045ba,e7f31115c6668ce4 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Strongman ;) Date: Sat, 25 Feb 2006 15:39:52 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 92 Message-ID: References: <20060224205507.7ebd77df.solaris@idns.pl*cut_this*><20060224213442.223af5cc.solaris@idns.pl*cut_this*><20060224233427.584de3fe.solaris@idns.pl*cut_this*> <20060225133629.42898e5a.solaris@idns.pl*cut_this*> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1140878400 5169 82.139.165.143 (25 Feb 2006 14:40:00 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 25 Feb 2006 14:40:00 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 X-User: eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:714 "Solaris" 20060225133629.42898e5a.solaris@idns.pl*cut_this* : Dzi�ki -- ja impotencji raczej ;) nie mam. :) " To dobrze, to z regu�y jest nieuleczalne :> Dzi�ki skurwysynom w sutannach, kt�rzy postanowili oderwa� mnie od �wiata, aby fikcyjnie o�eni� z prostytutk�, kt�rej ciocia (katolicki teolog) siedzi obok mnie na zdj�ciu http://www.szum.pl/_foto/oslonino_2002/mix_muj.jpg kt�r� to ,,�on�'' bym widywa� jedynie w TV podczas akcji dobroczynnych, w czasie kt�rych rozdawa�aby ,,zarabiane'' przez ,,rodzinn� firm�'' pieni�dze -- de facto kradzione. Oczywi�cie ,,�ona'', jako m�oda kobieta z potrzebami -- mia�aby kochank�w, ja niestety mia�bym nadal swoj� ,,pozycj� spo�eczn�'' psa -- bez prawa do czegokolwiek w �yciu, w tym i nie tylko bez prawa do w�asnej rodziny, ale nawet prawa do czegokolwiek. :) Na szcz�cie skurwysy�ski polski papie� zszed� z tego �wiata i duchowni rzymskokatoliccy nie maj� ju� dzisiaj tak �atwo, na nieszcz�cie ja ju� jestem zbyt stary, aby wraca� do �ycia. Zanim nowi papie�e przywr�c� porz�dek po skurwysy�skim Janie Paw�a II -- mnie ju� pewnie na �wiecie nie b�dzie... Owszem -- po �mierci ,,�wi�tego'' papie�a �yje mi si� coraz �atwiej, ale niestety musi min�� wiele lat, zanim wr�ci do Polski normalno��. Na razie ksi�dz ma zawsze racj�, cho�by przeczy� sam sobie. Pod tym wzgl�dem nie ma r�nicy pomi�dzy chwil� obecn� i �redniowiecznymi czasami mrocznej inkwizycji, kt�r� nazywano �wi�t� -- podobnie jak zamierza si� okre�li� polskiego papie�a. Ciekawe, czy za 500 lat inny papie� pot�pi Wojty�� i jego poczynania, podobnie jak ten, b�d�c papie�em, pot�pi� ww. �wi�t� Inkwizycj� i poczynania tej�e. Tak wi�c impotentem nie jestem i nie by�em, ale tak jakbym by�. Jest to cena za p�acenie duchownym, kt�rzy uznali, �e przerobi� mnie na dojn�, pos�uszn� krow�. Zapewne za dwa czy trzy lata b�d� ju� m�g� prawie normalnie �y�, ale na zak�adanie rodziny -- to troch� za p�no (chyba �e z kurw� z burdelu) o ile w og�le do tego czasu nadal jeszcze b�d� �y�, bo tego rodzaju �ycie, jakie prowadz�, jest co najmniej wyczerpuj�ce. I tak zdumiewaj�ce jest to, �e nadal w og�le �yj�. Jutro i za tydzie�, i za miesi�c, i kiedykolwiek -- b�d� mia� podobne pogl�dy. Rozumiem, �e ksi�a gardz� czym�, co si� nazywa rodzin� (co wyra�aj� dobrowolnym celibatem) ale ja rodzin� swoj� chcia�em mie�, co by�o mi skutecznie udaremniane, a niestety dla mnie moje �ycie ma warto�� zdecydowanie wy�sz� ni� wszelkie cele homoseksualnych duchownych rzymskokatolickiego Ko�cio�a, kt�rzy uznali, �e precedens, jaki ja m�g�bym stanowi� (�ycie bez ich ,,sterowania'', �ycie prawdziwe, w kt�rym zarabia si� pieni�dze dzi�ki pracy, a nie dzi�ki intrygom i ,,mod�om'' ksi�y, �ycie w kt�rym kocha si� �on� i dzieci, a nie przerabia ich na robotnik�w pomna�aj�cych pieni�dze itd.) zagra�a ich pozycji b�d� ich ambicjom. I te same s�owa mog� powt�rzy� bez krycia si� za sieciami, na przyk�ad w s�dzie, gdy� straci�em w swym �yciu wszystko, co mia�em cennego, czyli czas, i nie mo�na mi ju� odebra� niczego, co ma dla mnie warto��. Ponadto s�owa te nie s� efektem chwilowego nastroju, chyba �e za chwil� uzna� wiele lat marnowanego czasu -- ku chwale pieni�dzy, kt�re duchowie�stwo ,,zamieni na dobro'', wyr�czaj�c mnie w tym jak�e trudnym, a mo�e i niebezpiecznym zadaniu... : Wiedza medyczna w sieci kosztuje. Ta, do kt�rej jest dost�p : bezp�atny -- raczej jest paramedyczn�, �eby nie napisa�, �e : a� metamedyczn�. ;) Kiedy� by�o znacznie �atwiej o wiedz� : fachow�, cho� z�o�liwi powiadaj�, �e dost�pne by�y tylko : dzie�a Lenina i tp. :) " A no kosztuje, ale z tych darmowych te� mo�na si� co nieco dowiedzie�. Co� tak, ale niekoniecznie prawdziwego. : To jak linuksjuzerze -- przygrzewasz si� s�oneczkiem, czy nie? :) " Jakim s�oneczkiem :) ? Chyba nie przygrzewasz. (skoro nie rozumiesz) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....