X-Google-Thread: 1045ba,7de9173dd4e27980 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news2.volia.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC} e-kobieta Date: Sun, 12 Feb 2006 15:51:53 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 80 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aamb89.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139759513 22960 172.20.26.241 (12 Feb 2006 15:51:53 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 12 Feb 2006 15:51:53 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.62 X-Remote-IP: aamb89.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:591 > > > >> __ > > > >> &&&&&&&&&&&&&& > > > >> &&###############& > > > >> *#########&&&########; > > > >> ;######&&&&^&&&&#######; > > > >> :####&&& &&&#######; > > > >> ::##&& &&#######; > > > >> :&##& &&######; > > > >> (#&& &&######; > > > >> &&E &&###&&; > > > >> :&E &&##&&; > > > >> *E *****\ /****** &##&& > > > >> E ## ## &&:; > > > >> E && > > > >> E _ K > > > >> E E. > > > >> E ______ E&& v/r > > > >> & E \____/ Ee&& > > > >> &&& e e ee&& > > > >> &&&&e e ee e &ee&&& > > > >> &&&&&e &ee&&&& > > > >> | |eee > > > >> | ` ' | e > > > >> | | e >Oczy, w zwi�zku z tym, znajduj� > > si� na �rodku twarzy - > Co do proporcji -- twarz dzieli si� na trzy > **r�wne** cz�ci -- �rodek stanowi nos. :) Mo�e powiem dok�adniej jak proporcjonalnie rysowa�: Twarz jest podzielona na dwie po�owy, przy czym linia �rodkowa przebiega wzd�u� grzbietu nosa. Oczy natomiast znajduja si� w tej samej odlwg�o�ci od linii �rodkowej, na wysoko�ci �rodka twarzy :)) > G�owa naszej panienki jest chyba lekko pochylona ku do�owi -- st�d > ,,wysokie czo�o''. :) W���nie! i to by� drugi m�j argument na odparcie "czyjego�" ataku na moja osob� :)na dodatkek "modelka" patzy troch� jakby "p�bokiem" :) > Mo�e te� jest ono zbyt wysokie -- bo usta s� > otwarte -- przez co d� twarzy powinien by� chyba troszk� d�uzszy, > ni� jest. :) A, no i jest te� smutna wersja...co� w stylu: ,,Smutno mi, bo mam za wysokie czo�o i wszyscy si� mnie czepiaj�, rysuj� mi jakies pokraczne twarze i w og�le Vitro mnie zdradzi� - bo ujawni� mnie spo�ecze�stwu i nawet nie raczy� "podarowa�" mi twarzy - tylko jaki� plebs si� mn� bawi, robi�c to za niego!" &&&&&&&&&&&&&& > > > >> &&###############& > > > >> *#########&&&########; > > > >> ;######&&&&^&&&&#######; > > > >> :####&&& &&&#######; > > > >> ::##&& &&#######; > > > >> :&##& &&######; > > > >> (#&& &&######; > > > >> &&E &&###&&; > > > >> :&E &&##&&; > > > >> *E *****\ /****** &##&& > > > >> E ## ## &&:; > > > >> E ' && > > > >> E _ ' K > > > >> E E. > > > >> E ____ E&& v/r > > > >> & E /____\ Ee&& > > > >> &&& e e ee&& > > > >> &&&&e e ee e &ee&&& > > > >> &&&&&e &ee&&&& Nowicjuszka -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/