X-Google-Thread: 1045ba,e7f31115c6668ce4 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Strongman ;) Date: Sat, 25 Feb 2006 00:16:04 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 138 Message-ID: References: <20060224205507.7ebd77df.solaris@idns.pl*cut_this*><20060224213442.223af5cc.solaris@idns.pl*cut_this*> <20060224233427.584de3fe.solaris@idns.pl*cut_this*> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1140822972 13177 82.139.165.143 (24 Feb 2006 23:16:12 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 24 Feb 2006 23:16:12 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:712 "Solaris" 20060224233427.584de3fe.solaris@idns.pl*cut_this* : Laticord -- by� mo�e, bo pisz� z pami�ci. " Mam t� ma�� w domu, o nie jest na bazie steryd�w. " Hmm, mo�e ty mylisz poj�cia s� sterydy i kortykosterydy... Nie zapami�ta�bym tak trudnego s�owa. :) Facet w labie m�wi mi, �e robi�em zdj�cie z otwart� zbyt mocno przys�on� -- 1:2, 1:2.8, na co ja mu odpowiadam, �e nie mam a� tak jasnego obiektywu. :) W rzeczywisto�ci moje zdj�cie nie tyle by�o pozbawione g��bi ostro�ci, co by�o (i jest nadal) pozbawione ostro�ci w og�le. :) I nawet teraz sobie przypominam -- dlaczego by�o pozbawione: :) AF odm�wi� pos�usze�stwa, gdy� sta�em zbyt blisko, wi�c go wy��czy�em, jako �e trudno mi by�o si� wycofa�. :) Wracaj�c do tego leku -- lekarka go nazwa�a sterydem. :) By�o to dla mnie s�owo nowe i granicznie trudne. S�owa 'kortykosteryd' bym nie zapami�ta�. :) Inna sprawa, �e do dnia dzisiejszego si� nie pofatygowa�em, aby zrozumie� zakl�t� w s�owie 'steryd' tre��. :) (to znaczy pofatygowa�em, ale nie w�o�y�em w t� fatyg� nale�nego trudu i w efekcie tre�ci tej nie pozna�em) : " Z tego co wiem sterydami leczy si� kompleksy, : : I jak si� je smaruje? Regularnie -- dwa razy : dziennie, co 12 godzin, czy jako� inaczej? " Hehe ;) Sterydy g��wnie si� ,,wbija'' domi�sniowo, cho� s� " w tabletkach jeszcze ;) Te w tabletach bardzo obci�zaj� " i niszcz� w�trob�. Sterydy ,,injekcjowane'' og�lnie s� " zdrowsze'' dla organizmu, cho� i tak maj� do�� du�e skutki uboczne. Wi�c dobrze uczyni�em, gdy zaprzesta�em ;) walki o odbi�r moich tubek od lekarki... Wygl�da�a na silniejsz� ode mnie... Ponado mia�a asystentki w pobli�u... Oceni�em swoje szanse na znikomo ma�e... No i pozwoli�em sobie odebra� te tubki... : " problemy z sperm�, : : Dodaje si� sterydu do spermy, przed umieszczeniem : tej�e w pochwie ,,partnerki''? :) " Chodzi mi o impotencj� ;> Og�lnie to -> spermatogeneza (leczona: Omnadren 250) " http://www.samper.pl/program/ha/spermatogeneza.html Dzi�ki -- ja impotencji raczej ;) nie mam. :) : S�owo ,,partnerka'' zaczerpn��em z broszury ksi�dza : J�zefa Tischnera >>Pomoc w rachunku sumienia<<. :) : : Jeden z moich Elt�w (Elty pods�uchiwa�y to, co czyta�em) : zauwa�y�, �e ksi�dz J�zef Tischner powinien sobie dup� : t� broszur� podetrze�, a inny Elt natychmiast zwr�ci� : si� do mego Boga z pro�b�, aby Ten przekaza� ksi�dzu t� : propozycj�, i aby doda�, �e to nie Eneuel tak proponuje, : ale jeden z jego Elt�w. :) : : Ale ja, oczywi�cie, bior� w obron� wszystkie swoje Elty : i przychylam si� do propozycji podtarcia dupy ww. broszur�. :) : Musia�bym albowiem by� �wini�, aby si� wypiera� pogl�d�w : kt�rego� z moich Elt�w. :) : : A do ksi�dza Tischnera: Na odleg�o�� tysi�cy kilometr�w : wyci�gali do mnie ksi�a r�ce po ja�mu�n�, gdy rozdawa�em, : ale gdy znalaz�em si� w k�opotach -- pomagali�cie tym, : kt�rzy mnie niszczyli. :) Dzi� wasze z�bki s� pokruszone: : quasi-�wi�ty ;) papie� wyzion�� ducha i upami�tni� godzin� : swojej �mierci moj� dat� urodzin; honorowy jego pra�at, : kt�ry zadrwi� z mego �ycia i z Bo�ych Praw -- cz�owiek : chyba bez honoru -- te� wyzion�� ducha, i to nagle; : poeta Jan Twardowski tak�e przeszed� do wieczno�ci; : a ja jestem starszy o pi�� lat i silniejszy. :) : To efekt mojej dobroci, kt�r� wam okazywa�em, :) : i mojego zaufania, kt�rym was obdarzy�em. :) " Pi�kne ;> By�o tam w�a�nie o ,,partnerkach'', ma��e�stwie itd. :) Pi�kne s�owa, pi�kne tre�ci, ale nijak to przystaje do dzia�alno�ci polskich ksi�y Ko�cio�a rzymskokatolickiego, kt�rzy z ma��e�stwa uczynili prostytucj�, :) a mnie chyba nakazuj� szukania ,,�ony'' w burdelu. :) No i jeden z moich Elt�w zauwa�y�, co powy�ej. :) : " choroby sk�ry : : Z tym to si� zgodz�. :) : : " i co� tam jeszcze. : : A rumie� pe�zaj�cy zaliczy�by� do czego? : Lekarka dermatologii i wenerologii z poka�nym sta�em, : b�d�ca w wieku emerytalnym, zaliczy�a to do choroby sk�ry. :) : Ja oczywi�cie nie podejmuj� si� oceny kogo�, kto nade mn� : g�ruje wiedz� i do�wiadczeniem tak, jak g�ruj� nade mn� : lekarze w zakresie medycyny. :) " Z tego co wyczyta�em zosta�e� ,,pogryziony'' przez kleszcza ;/ Mia�em dwa razy robione stosowne badanie i dwa razy otrzyma�em wynik poni�ej zera, czyli ujemny. :) Badania by�y wykonane w stosownym odst�pie czasu i w r�nych laboratoriach -- o pomy�k� raczej trudno. :) Pierwsze badanie zleci�a lekarka neurologii, drugie lekarka dermatologii. :) Z wynikami obydwu by�a zapoznana ta ostatnia, gdy wypisywa�a mi Laticord na co�, co nazwa�a rumieniem pe�zaj�cym/w�druj�cym. " Nie mam poj�cia do czego to zaliczy�, ale sterydami raczej tego si� nie leczy :) http://www.lekarzdermatolog.pl/Czy_nalezy_bac_sie_kleszcza.html Wiedza medyczna w sieci kosztuje. Ta, do kt�rej jest dost�p bezp�atny -- raczej jest paramedyczn�, �eby nie napisa�, �e a� metamedyczn�. ;) Kiedy� by�o znacznie �atwiej o wiedz� fachow�, cho� z�o�liwi powiadaj�, �e dost�pne by�y tylko dzie�a Lenina i tp. :) " Born to raise hell. " Linux registered user: 408584 " Contact: GG#3802676, solaris#idns.pl " 22:05:20 <@adminka> Pocaujcie mnie wszyscy w dup�. To jak linuksjuzerze -- przygrzewasz si� s�oneczkiem, czy nie? :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....