X-Google-Thread: 1045ba,300363d0d8313478 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!gatel-ffm!gatel-ffm!194.25.134.126.MISMATCH!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Nowicjuszka" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prywatnie do Vitro. :) Date: Sun, 12 Feb 2006 16:11:47 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 55 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: aamb89.neoplus.adsl.tpnet.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1139760707 27852 172.20.26.241 (12 Feb 2006 16:11:47 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 12 Feb 2006 16:11:47 +0000 (UTC) X-User: inflexible X-Forwarded-For: 172.20.6.64 X-Remote-IP: aamb89.neoplus.adsl.tpnet.pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:593 Eneuel Leszek Ciszewski napisa�(a): > > "Nowicjuszka" dsnfls$sts$1@inews.gazeta.pl > > > Pomimo tego, �e "prywata do Vitro" ma sie nijak do mojej osoby (bo przecie� > > nie jeste�my par� ;)), > > I ca�e szcz�cie -- jest nadzieja na to, �e mnie jednak zw�glisz. :) > Niby Vitro m�g�by mnie ola� -- ale wol� zw�glenie. :) (chyba, �e Ty > tak�e zechcesz mnie uwieczni� na olejno) Ale ca�e szcz�cie, �e: "prywata ma si� nijak do mnie", czy, �e "nie jeste�my par� z Vitrem"? A co do zw�glenia, to wola�abym (jak ju� ;)) to zo��wkowa� ;) - przynajmniej tak si� nie pobrudz�...ale zreszt� wann� masz ;) > Kiedy� by�em podniecony stale[...]st�d wiem, �e > jest to niedobre i niewygodne) :) Ale my chyba rozmawiali�my o podnieceniu innego rodzaju...;) > A g�upie my�li -- miewa ka�dy!!! Wa�ne, aby ich nie ujawnia�. ;) Wa�ne, ale cz�sto nieosi�galne :) > Pods�uchuje!!! Swoj� drog�... Skoro go pozdrawiasz... > Para wisi w powietrzu... Co� trzeba przedsi�wzi��... ;) :) - ...to by�a odpowied� w Twoim stylu ;) - co oznacza, �e fajnie to powiedzia�es (przynajmniej mam nadziej�, �e ta bu�ka to w�a�nie oznacza ) > Lepiej napisz, jak si� podoba (je�li podoba) Anais? :) W�a�nie tym zdaniem sprowokowa�e� mnie, �eby jednak sobie j� "�ci�gn��" :) No, w�a�ciwie nie mo�na nic zarzuci� modelce...co b�d� ukrywa� - pi�kna dziewczyna, ale ja wol� rysowa� akty, kiedy modelki obr�cone sa ty�em, lub "bardziej ty�em - troch� bokiem"... :)) A, tak nawiasem m�wi�c - to ju� gdzie� widzia�em takie majtki - kosztuj� chyba 36 z� i s� z firmy "Wool-bar" czy co� takiego...dobrze wiedzie�, �e �adnie si� prezentuj� :) > Ale jutro zamieszcz� przyniesion� od fotografy fotk� szklanego naczynka i po�a�ujesz tego, �e nie przyjecha�a� do mnie w odwiedziny!!! ;) No to w takim razie czekam na fotk� Twojego naczynka (...czy owo naczynko - to by�o to "co� jeszcze", co kupi�e� opr�cz dw�ch fili�anek?) POZDRAWIAM (...wymy�lmy co� innego, bo to "pozdrawiam" ju� jest nudnawe...chocia� jak zwykle szczere, bo jak wiadomo... ;)) Nowicjuszka -- Wys�ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/