X-Google-Thread: 1045ba,1ab11cd7b28bc44a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news2.google.com!news3.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?_Re:_Instrukcja_obs=B3ugi.?= Date: Sun, 20 Aug 2006 02:55:59 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 72 Message-ID: References: <1hd29bh201tnd$.6838z2bylx74.dlg@40tude.net> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 10-152.89-161.tel.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.task.gda.pl 1156035636 21325 89.161.10.152 (20 Aug 2006 01:00:36 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 20 Aug 2006 01:00:36 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 505 704562 i 85 7463797 Xref: g2news2.google.com pl.rec.ascii-art:1142 "Wilu" 1hd29bh201tnd$.6838z2bylx74.dlg@40tude.net E> > Sam chcia�e� format OE. :) [..] W> Nie przypominam sobie. Message-ID: pan.2005.05.17.16.49.53.486829@o2.pl Ooo, a moglbym prosic na wszelki wypadek ten pliczek DBX? Najlepiej na wilu{at}ascii(dot)art[dot]pl. :-) P�niej doszli�my do porozumienia, na mocy kt�rego stawia�em �w plik co miesi�c... No, mo�e i na innej mocy, :) nie na tej. Nie warto chyba zbyt (; mocno ;) zanurza� si� w przer�ne moce... ;) Niekt�re z nich s� nieczyste... Ja akurat si� wyk�pa�em przed chwil� -- pierwszy raz od wielu miesi�cy w wannie. :) Mam k�opoty z zatokami [?obocznymi nosa?] i raczej k�piele w wannie mi nie s�u��, to znaczy s�u�� mi �le. E. Postscriptum: Szlachta nie chce si� ,,modli�''... Tak wi�c znowu m�j ruch bez ruchu szlachty. ;) -- Wasza dostojno��... Miss Polonia 2006 za nami... Ma�oretki -- za nami... Inne opkazje -- przepad�y... JD -- I, jak rozumiem, honor Korterii nie zosta� uratowany?! -- Nie zosta�... JD -- �adna pi�kna kobieta nie skusi�a si� na ,,rodzinn� firm�'' Elis i ,,jej'' pieni�dze? -- �adna. JD -- �adna z hodowanych pi�kno�ci? -- �adna. JD -- Zbyt s�aba by�a moc modlitewna Korterii? -- Nie... To nie to... JD -- A wi�c Eneuel si� broni�? Zag�usza� mod�y Korterii? Bo przecie� Pueruani� oderwali�my od Arkedocji W�a�ciwej na dobre... Po��czenia pozrywali�my itd... -- Eneuel jakim� cudem przedosta� si� ;) do Kr�lewny z Azalandii... Dzisiaj rano... JD -- No... A wcze�niej? -- Mieli�my pecha -- te kobiety s� po prostu uczciwe... JD -- W takim razie wygl�da to teraz makabrycznie... -- ...�e tylko Sylwia z Korterii, hodowlana pi�kno��, polecia�a na szmal firmy Elis? JD -- Je�li Eneuel g�o�no wyci�gnie wnioski lub napisze o tym na pl.rec.ascii-art -- natychmiast nale�y dofinansowa� ,,rodzinn� firm�'' Elis, aby go ukara�!!! To rozkaz!!! -- Wasza (i Nasza te�) Dostojno��... Marsze �a�obne... JD -- A... Zapomnia�em... W og�le nie przewidzieli�my w naszym bud�ecie wydatk�w zwi�zanych z tymi marszami... -=- Urodzi�em si� jako dziecko niechciane, przenaczone do kasacji. :) I cudem unikn��em skrobanki. Gdy stan��em na nogi -- poradzono mi, �ebym poratowa� rodzic�w, kt�rzy nie mieli nadziei... Pomaga�em im wi�c i kocha�em, nie zwracaj�c uwagi na raczej smutne dzieci�stwo. Gdy rodzice stali si� silni, a ja s�aby -- skazano mnie na smier�. Lecz to nie ja umar�em, a dzieci ze szlacheckich rodzin. A pisa�em przecie� i tutaj tyle razy, �e: -- Przekle�stwo powraca do swego producenta. :) -=- Nie uda�a si� pr�ba ratowania honoru Sylwii -- bratanicy pani teolog, �ucji Stalenczyk... Przy okazji ujawni� (; si� ;) tak�e honor w�tpliwy Agnieszki -- katechetki... Mia�a wtedy 24 lata. :) Tyle samo, ile dzi� ma elfia ;) kobieta, kt�rej w�o�ono na g�ow� koron� w tym roku... Nie idzie mi jako� pisanie...