X-Google-Thread: 1045ba,88bd5d65b550f496,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news2.google.com!news3.google.com!news4.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Vitro Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: praa Apel! Date: Tue, 25 Apr 2006 22:19:37 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 81 Message-ID: Reply-To: bulbin_22@CIACHNIJ_TO_BEZ_SKRUPULOW.o2.pl NNTP-Posting-Host: dfq49.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1145996517 24997 83.23.146.49 (25 Apr 2006 20:21:57 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 25 Apr 2006 20:21:57 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 1.5.0.2 (Windows/20060308) Xref: g2news2.google.com pl.rec.ascii-art:857 ( p a n i e i p a n o w i e ! =========================================================================== Co si� sta�o z nasz� grup�? | | | Czy ona naprawd� umar�a? | | | Czy naprawd� ju� kompletnie *nikt* tu nie zagl�da? | | : Czy mo�e wpisano mnie do mordpliku? : : : *Co* si� sta�o? . . . Czy naprawd� ci przekl�ci mugole rzucili na nas jak�� technokl�tw�, na�wietlili mugolskimi promieniami, wbili do g�owy graficzne interfejsy, flashowe WWW i Windowsowe okienka? . , . Czy w dobie smutnej �mierci /\ tekstowych terminali, BBS�w, _/ \_ | o�miobitowc�w i innych wspania�ych _/ \_ twor�w dawnej natury nie potrafimy _/ \_ choinka ' ju� rysowa� ascii-art�w? _/ \_ (�a�obna) _/ \_ , ` -.__.- ' . || " Czy naprawd� jeste�my niedostatecznie uspo�ecznieni, ` .=-._.-=. by zaprezentowa� sztuk� jak� jest ascii-art ' V wsp�czesnym, rozbestwionym i krzykliwym dzieciom , .-'-. wychowanym na Neostradzie, masowym dost�pnie, mp3 ; .-._.-. i grach? : | A mo�e przejmujecie si� tym, �e wasze dzieci b�d� si� | z Was �mia�y, �e mogli�cie pracowa� na maszynach o ' jednym rdzeniu w procesorze? ` _ __ : UU OYU` Jak by nie patrze�, jestem na grupie nowy. Nie mam za | `RD \ /_ sob� tylu dni sp�dzonych na p.r.a.a., co np. LC. Nie '\ |/ GH rysuj� jak bug i nie mam te� swojego wk�adu w FAQ. ` \| /` |/ Ale czy to co� zmienia? | | | Mimo tego nie mog� znie��, �e zaszyli�cie si� w swoich domach ` i Wasze klawiatury pozostaj� nietkni�te. | : .,o,. .,o,. `+ +' `+ ` Ruszcie si�! ' ,' `.+| Przebud�cie si�! ' | | | Napijcie si�! | | | (nie, to tutaj nie pasuje) . | | | . | pl.rec. | | . | ascii-art | | Zr�bcie co� z sob� i grup�! Nie pozw�lcie, ; | | | �eby umar�a �a�o�nie, poprzez powolny rozpad : | | | wszystkich ko�ci organizmu. Nie dajcie jej : | R.I.P. | | po prostu zgni�... : | | | : | o | | : | qOb o | | : | #\ dOp | | Chyba �e faktycznie chcecie j� pochowa�... | | \'p |+' | """"""|"""""" | |, | | lr:( | " | ==========================================================================+ | ( 25 kwi 2006, 22:16 : Vitro ) `-----------------------------------------: ------------------' . `