X-Google-Thread: 1045ba,c2346c29fc1ec59f X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!212.101.4.254.MISMATCH!solnet.ch!solnet.ch!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Tusk... Date: Sun, 9 Oct 2005 21:04:17 +0200 Organization: CI TASK http://news.task.gda.pl/ Lines: 90 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.task.gda.pl 1128884800 20185 82.139.165.143 (9 Oct 2005 19:06:40 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 9 Oct 2005 19:06:40 +0000 (UTC) X-Organization-Notice: Organization line has been filtered X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-Original-Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:784 "Stary Dziad" dibp0d$3pc$1@atlantis.news.tpi.pl > ~ *Jebeneuel Leszek* dnia 2005-10-09 20:50 pisze ~ > > Tu jest sztuka! I raczej Kaczy�skiemu nic do tego. :) > > I nie o to chodzi, �e taka na przyk�ad Kaplica > > Syksty�ska wymalowana jest ,,erotyk�'' (....) > Przesta� pierdoli�, dziadu wstr�tny. To, �e nikt nic nie pisze nie znaczy, �e > mo�esz spamowa� na dowolny temat. Rozpacz wywo�ana kl�ska Twojego faworyta? :) Ja czekam na oficjalne wybory, a raczej na ich zatwierdzenie. Inna sprawa, �e mnie jest oboj�tne, kto b�dzie rz�dzi� tym pa�stwem. :) Moi przeciwnicy -- to g�upota �wietlickiego, kt�remu si� wydaje, �e mo�na by� elektrykiem, nie maj�c do tego �adnego przygotowania. �aden prezydent tej g�upoty nie pokona. :) Tutaj tak�e ;) ,,magicznego'' (czy mo�e zakazanego?) s�owa nie umieszczam: OA: http://fauxascii.com/ascii/pr0n/ellisa_bridges1.html ,-... ..";";; / / ; ; \"'`. .``"";;; ; ;;/ ; :;"';;/ ` ..::. ;;;;;/ ; : .;""'"b;;,`. . . ; ; ,,; : ." \;; ' .. . ;,:/ ; : , . \;;` . .. .. . .. . : : ,, ; : , ,'""-. .-'| ;' . . .. .::/,,/ ;: , .o". o"/ ' ; ' . .. .. /, , ; : , \ |'`` ' ' . /,, ; : , , ,.p / '' \' ' ./ ` , ;; ; ;: ,"|| '\ \ '' / . ,, , ,_, , , ";"| \ -==- / ' ' ' '' / ;,;'; ;;;; |. , - / "'; ; ' / = ... ,,,/;;;:.=- "'-./|\ '';':; ' ;;''. `"|/ / ;; ;/" .' . | | '/ ;'." ;\ ' ; ' . . , . | ' ;.' . . .|/\/ ;. . / .|/ ;. . / . \. . \ . ' . `\ . .' .' "\ / . .| ' '= / . .| ' " / / . | ' / / ' ' \. / / / . " . | / / . ' . \ / | . ' . ; O \ `. . | \ \ . `. .. | \\ \ . `. .. | \ \\ . `. ../ \ \\ . `. .. \ \\ . ` . .. \ \\ ` . \ / `. . =\ / ` . . // " / . //" / . u" " //"\ . " " \ | . " " \ | . " " :F_P: \/ . " / /. " " /// / \ " /// // " " u"| /u " " u | Co do Twojej wypowiedzi -- c�... Rozumiem... Kl�ska wyborcza... Bywa... ;) Ja godz� si� z opinia tak zwanego og�u, a jakby nie patrze� -- og� wybra� takiego prezydenta, jakiego wybra�, :) o ile nie by�o istotnych :) narusze� prawa wyborczego, :) a my�l�, �e nie by�o. :) Arogancja Twoja -- fakt�w nie zmieni i nie obsadzi fotela prezydenckiego inaczej... Proponuj� uspokoi� :) si� i pogodzi� z nowym uk�adem si�, cho�by i pozornie niekorzystnym. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....