X-Google-Thread: 1045ba,44284518a166abaf,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.supermedia.pl!news2.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Rysujcie_co=B6!!!?= Date: Fri, 21 Oct 2005 19:24:01 +0200 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 58 Message-ID: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: achot.icm.edu.pl 1129915465 7640 82.139.165.143 (21 Oct 2005 17:24:25 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 21 Oct 2005 17:24:25 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:817 Rysujcie co�!!! Jestem czym� struty, boli mnie g�owa, mam nadal powi�kszone w�z�y ch�onne... Nudz� si�... A poniewa� mi si� nudzi -- zdradz� wam, dlaczego nie mam biurka pod komputer i pisz� z po�ogi... Chodzi oczywi�cie o problem gwa�tu dziewczyny!!! Aby by� gwa�t -- gwa�cona musi si� opiera�, bo bez oporu ze strony dziewczyny -- to zwyk�e cudzo��stwo!!! A o co ma si� niby opiera�? O biurko oczywi�cie!!! Nie dra�nijcie mnie duchowni Ko�cio�a rzymskokatolickiego -- bo ju� i tak macie na swoim sumieniu sporo z�a! Wprawdzie Samul ,,modli'' si� o utrapienia dla mnie, ale wy macie swoje w�asne rozumy i swoje w�asne decyzje, i wiecie, �e nie b�dzie nigdy �adnej wsp�pracy mojej z moim ojcem, dlatego za ka�d� wasz� pr�b� wymodlenia takowej wsp�pracy -- musi by� stosowna kara! Nie t�umaczcie si� ,,wol� Bo��'', bo wol� t� mi obwieszczacie na spowiedziach i wiecie, �e NIE WOLNO MI uk�ada� wsp�pracy z moimi rodzicami. Nie m��cie te� m�odym ludziom w ich g�owach, bo nie istnieje ju� ,,rodzinna firma'', w kt�rej utopili�cie moje �ycie, mas� ludzkich �ez, wasze trudy modlitewne i k�amstwa oraz nadzieje, i nie wiem co jeszcze! Towarzyszu ;) Samul -- nie doczekacie si� tej radosnej_inaczej chwili, na kt�r� czekacie od lipca 1991 roku. :) Ja mo�e i nie osi�gn� Zwyci�stwa (ani nawet Choroszcza�skiej) ale wy, towarzyszu Samul, przyjacielu szatana -- nie pokonacie mnie. :) Zadarli�cie towarzyszu ze zbyt siln� istot�: :) -- Jestem Kr�lewskim Elfem; Elfem ze �wity Kr�la. :) I cho�by trzeba by�o ca�y �wiat zburzy�, aby mnie obroni� przed g�upot� Samuli i jemu podobnych przyg�up�w -- nie b�dzie z tej drogi odwrotu. :) To samo dotyczy i Ciebie -- towarzyszu �wietlicki! :) Prymasowi Polski tak�e pod uwag� powy�sze s�owa podaj�. :) Mnie �pieszno do mojego �ycia i nic duchownym do moich (i Boga) decyzji. :) Macie si� po prostu podporz�dkowa�. :) I to tyle. :) `o^ ___^\ //////////-__////////\ ^\/0\_+--- \|/ _____/o) )_/ the Hungry Anteater > /O\ /|\~~~~~~~~-----___\\\\-__//_____( (--\\\\\\\\\ _| /_ _// \\ _// \\ BA: ;) http://members.aol.com/dawindow/Ascii.txt (skoro nie mo�e by� �adne OA, niech b�dzie po prostu B (jak beauty) A. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....