X-Google-Thread: 1045ba,ba569e55f0cdbfb1,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!newsread.com!news-xfer.newsread.com!news-out1.kabelfoon.nl!newsfeed.kabelfoon.nl!bandi.nntp.kabelfoon.nl!194.25.134.62.MISMATCH!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news2.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Kaczy=F1ski_kontra_Tusk_=28kolejno=B6=E6_alfabetyczna=29?= Date: Thu, 20 Oct 2005 23:57:04 +0200 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 74 Message-ID: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: achot.icm.edu.pl 1129845431 1184 82.139.165.143 (20 Oct 2005 21:57:11 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 20 Oct 2005 21:57:11 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:812 Za nieca�� godzin� cisza wyborcza, a Wy nic nie rysujecie... Jak tak dalej p�jdzie, to Tusk zamiast spada� -- wygra... To straszne... Pobije tego ca�ego Kaczy�skiego z kretesem... I nawet program w TV nie pomo�e... Najpierw Kwa�niewski wyja�nia� spokojnie co i jak z punktu widzenia osoby prezydenta RP, p�niej, gdy ju� �ci�gn�� widowni� przed telewizory (bo ciekawie m�wi� i rzeczowo przestrzega� przed Kaczy�skim i IV Rzeczypospolit�) pu�cili reklam�wk� w stylu 'g�osuj na Kaczy�skiego bo on jest przeciwko podatkowi katastralnemu'... Mo�e to podobnie z tym seksem... Mo�e ja tego Tuska si� obawiam niepotrzebnie, mo�e i on jest za wielo�e�stwem... Ostatecznie fakt, �e Kaczy�ski seksu za kwintesencj� �ycia nie uwa�a -- nie jest to�samy z faktem, i� Tusk uwa�a odwrotnie... Mam powa�ny dylemat... A nawet je�li uwa�a inaczej ni� Kaczy�ski -- to przecie� w trakcie kadencji obaj mog� swoje zdanie odmieni�... I w�wczas wyjdzie, �e to Kaczy�ski jest przeciwny naturalnej r�wnowadze p�ciowej, czyli wielo�e�stwu, a Tusk -- nie... Ale� Wy aseks... ...apolityczni jeste�cie... Przecie� to Wasz obywatelski obowi�zek -- zabiera� (ciekawe dok�d) g�os w sprawach wybor�w prezydenckich... No nic -- jako� to b�dzie... Na razie w mrocznych barwach widz� wygran� Kaczy�skiego... Nie, nie dlatego oczywi�cie, �e ja zag�osuj� na Tuska. :) Nie jestem a� tak g�upi. :) Mo�e i jestem g�upi, mo�e nawet bardzo g�upi (bo tylko g�upi m�g� tyle szmalu p�aci� tym, kt�rzy pogardzaj� lud�mi biednymi) ale przecie� nie a� tak bardzo, aby uwa�a�, �e m�j g�os ma jaki� wp�yw na losy �wiata czy cho�by wybor�w prezydenckich... G�os urnowy, bo ten przed Bogiem g�os, ten, kt�rym prosz� Go, aby kara� On coraz mocniej tych, kt�rzy zbieraj� pieni�dze na potrzeby biednych i pogardzaj� tymi biednymi, ten g�os jest wa�ny na pewno... I ten nie wsi�knie bezg�o�nie, bez echa... -=- Musz� �pieszy�, aby nie zak��ci� ;) ciszy wyborczej... Mam k�opoty z w�z�ami ch�onnymi... Nie wiem, co ch�on�, ale si� czym� zatru�em, a nie mam �adnych tabletek, nawet zwyk�ego w�gla aktywnego (C14) na stanie -- to straszne... Z mieszkania wol� nie wychodzi�, aby si� nie zazi�bi�... Panienek w pobli�u nie ma... Mog�yby ze mn� grzeszy�, gdyby by�y, dlatego Samul mi wymadla utrapienia... 2000 roku go nabra�em i wst�pi�em do zakonu... Do zakonu Arkedocji, ale tego mu (; nie m�wi�em. ;) Wcze�niej (; wst�pi�em ;) do MI (Milutkiej Istotki -- ale na chwil� tylko) a Samul my�la�, �e o Rycerzy Niepokalanej chodzi�o (z �aciny -- MI) wi�c http://www.mi.franciszkanie.pl/index.php lekko odpu�ci� sw�j trud modlitewny... Teraz dogniata z ca�ych si�. :) Mnie te jego (; si�y ;) duchowe ani zi�bi�, ani grzej�. :) Ale jaka� panienka z tabletami i jedzeniem by si� przyda�a... :) No -- i musz� wyzdrowie�, aby odda� sw�j g�os na Tuska w niedziel�. :) Ciekawe, na jaki teraz numer naci�gn� durnowatego Samula moje Elty. :) Od tego je mam -- aby si� wy�miewa�y z g�upoty tego, kt�ry szuka wsz�dzie powodu do wymadlania utrapie�. :) Elfy -- mam od ochrony. :) I nie tylko od ochrony. :) Jeszcze OA? Nie... Nie zd��� nic ciekawego wyszuka�... A nie chcia�bym [po/z]�ama� prawa, ;) naruszaj�c cisz� wyborcz�!!! Dlatego tylko poprosz� o narysowanie ASCII-artu do tego, co wy�ej... :) Ci�ko mi pisa�, gdy mam gor�czk� i ,,drobne'' b�le... :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....