X-Google-Thread: 1045ba,c2346c29fc1ec59f X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!news2.volia.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Plusk, plusk... (ptactwo wodne robi plusk) Date: Sat, 8 Oct 2005 19:45:28 +0200 Organization: CI TASK http://news.task.gda.pl/ Lines: 272 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.task.gda.pl 1128793667 12457 82.139.165.143 (8 Oct 2005 17:47:47 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 8 Oct 2005 17:47:47 +0000 (UTC) X-Organization-Notice: Organization line has been filtered X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-Original-Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:769 "Eneuel Leszek Ciszewski" di8okm$b4t$1@flis.man.torun.pl... > > �r�d�o message-id: <37CB672E.3F10E9D7@lettersack.com> > Od kiedy to akt jest zakazan� erotyk� w Polsce czy podobnych krajach? Widz�, > �e wyst�pujesz przeciwko jedynie s�usznej religii �wiata -- rzymskokatolickiej! > Wprawdzie nadal obowi�zuj� niekorzystne ceny drewna, ale na pewno uda si� otrzyma� > dofinansowanie z UE i ponownie rozp�on� stosy, aby czy�ci� dusze heretyk�w takich > jak Ty!!! To� taka na przyk�ad Kaplica Syksty�ska wymalowana jest ,,erotyk�''. :) > Chcesz podwa�a� doktryny i dogmaty naszej wiary? Oj, nieciekawie maluje si� Twoja > przysz�o��... Mo�esz uda� si� do Benedykta (nazwiska nie pami�tam, ale nie > o niemieckiego papie�a tu chodzi, a o egzorcyst� z Kleosina) i dowiedzie� > si� od niego, �e akt nie jest zakazany a cia�o ludzie jest czym� cudownym, > zw�aszcza za� cia�o kobiece, kt�re to cia�o okre�li� �w cz�owiek mianem + 'majstersztyku Boga' -- mam nadziej�, �e nie napisa�em b��dnie. :) > Pismo �wi�te obfituje w opisy (i w uwielbienia) owego cia�a. :) > (wydaje mi si�, �e przede wszystkim piersi kobiecych, ale mo�e si� myl�) Z prywatnej (do Uli, z pocz�tku marca 2003 roku) korespondencji: od Boga ojc�w twoich, kt�ry ci� b�dzie wspomaga�, od Wszechmocnego, kt�ry ci b�dzie b�ogos�awi� - b�ogos�awie�stwa z niebios wysokich, b�ogos�awie�stwa otch�ani le��cej najni�ej, b�ogos�awie�stwa piersi i �ona. (Ks.Rodzaju 49:25) Ty mnie zaiste wydoby�e� z matczynego �ona; Ty mnie czyni�e� bezpiecznym u piersi mej matki. (Ks.Psalm�w 22:10) Przemi�a to �ania i wdzi�czna kozica, jej piersi� upajaj si� zawsze, w mi�o�ci jej stale czuj rozkosz! (Ks.Przys��w 5:19) Po c�, m�j synu, upaja� si� obc� i obejmowa� piersi nieznanej? (Ks.Przys��w 5:20) Piersi twe jak dwoje ko�l�t, bli�ni�t gazeli, co pas� si� po�r�d lilii. (Pie�� nad pie�niami 4:5) Piersi twe jak dwoje ko�l�t, bli�ni�t gazeli. (Pie�� nad pie�niami 7:4) Posta� twoja wysmuk�a jak palma, a piersi twe jak grona winne. (Pie�� nad pie�niami 7:8) Rzek�em: wespn� si� na palm�, pochwyc� ga��zki jej owocem brzemienne. Tak! Piersi twe niech [mi] b�d� jako grona winne, a tchnienie twe jak zapach jab�ek. (Pie�� nad pie�niami 7:9) Murem jestem ja, a piersi me s� basztami, odk�d sta�am si� w oczach jego jako ta, kt�ra znalaz�a pok�j. (Pie�� nad pie�niami 8:10) Ssa� b�dziesz mleko narod�w i piersi kr�lewskie ssa� b�dziesz. I uznasz, �e Ja jestem Pan, tw�j Zbawca, i Wszechmocny Jakuba - tw�j Odkupiciel. (Ks.Izajasza 60:16) a�eby�cie ssa� mogli a� do nasycenia z piersi jej pociech; a�eby�cie ci�gn�li mleko z rozkosz� z pe�nej piersi jej chwa�y. (Ks.Izajasza 66:11) Gdy On to m�wi�, jaka� kobieta z t�umu g�o�no zawo�a�a do Niego: B�ogos�awione �ono, kt�re Ci� nosi�o, i piersi, kt�re ssa�e�. (Ew.�ukasza 11:27) [..] Czy� nie wiecie, �e cia�o wasze jest �wi�tyni� Ducha �wi�tego, kt�ry w was jest, a kt�rego macie od Boga, i �e ju� nie nale�ycie do samych siebie? (1 list do Koryntian 6:19) Tajemnic� ;) jest, dlaczego rzymskokatoliccy ksi�a nie zawieraj� ma��e�stw. : ) Kto rozmawia� uczciwie z Benedyktem (z Kleosina) i jemu podobnymi, ten wie, �e to tajemnica pewnego �yda -- Poliszynela. Ja jestem zwolennikiem wielo�e�stwa. :) (i chyba ;) o tym ju� pisa�em) Chrystus m�wi: Mi�o�ci pragn�, nie krwawej ofiary, poznania Boga bardziej ni� ca�opale�. :) (BTW palenia -- dzi� kolejna osoba sp�on�a �ywcem w Bia�ymstoku; tym razem kobieta licz�ca sobie 67 lat) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: ,,zakazana erotyka'' | | | | ____ | / "-_ ."\ \ \ "-_ o> \ \ \ \ / <" \-_ \ \ = ;/ / \ ; _-""/_ \ \ \\ "'-' ' \ \ \ \ "; ; /\ // / \ ,-"""'= , ."_\\ / / _-' . " "-. \ - , "_ .-' ; ". .' . ." ; _-_ ". .' .,," ; +, . .-' ." ". ; o / ". . ,-" _-. ." "': ', .- ; '. . ----------------------.' ." "-. ------ ; '''" / . . -'" .." "-. ; ;\ - , ." .-" "-. ; ; \ .-" .-" , .:" "-.; ; .-" _-'' _,"_/ -"-. "; _.-"" .-"' .-" .-"~~~~\ ; .-" .''" \ .,-"\\ _._ _-" -. \ ; c.-". ; \ ." //"-_.-" ;" "-_ \ ' ; . \ .-'"__-\\_-"- ''-, '-'. :::; \ / _-=-...-" '-. .,-. /;; \ "-'"" '-._ -\\\-_ ; :F_P: \ '-_ _-"\/. ",. _." \ "'-. "-". ";" \ "'''-._/ \ \ _._._ _.-' / ``-._ / | -._ \. /// /|-._ \ \ \ / // |._ `\\\ \ \ / //_./ `\_ \\\ | \ | // \ \\ \ \ | // \ \ | \ / / | __ __\\ \\ \ \ /| |~~~~ ~~~~\ \-._ \ / | | =O=\ =O= \ \ \_ | / /| | \ \ | || | | \`\.-. | |\ | | o | | \ | | \ | | ___ / | | | /\ \ \ \\ /___\ / | | | / /\|| \ \\ / /\\ | | ./ / _/ \ \ \`\. ./' / /\\_./| _.- `-._ \ ||| ----' // .- _`--'| ./ ___ _.--'' | .-'| / -' _ \ |\ / .-' // _.-/| | '-'+ | - '| |||\ / / // /_./ // `. / \\_\\ / \\|\ | / |/-' _./. - /.-'_\__// // _\_-- | | / .-' | | /| / _ || |\ / //`\ \ \ / `\ \ \ \||_-_-\\\\ \| |/ / / ./|/| .-'_\ \ \||/ _.\\\ /| | || . | //| /_._ `-._ \| / -\ | /`-\ |\\ | | |_ \// `\ `-.// \| /_-/||/ \ / /' ' \= - | \.\\/ \\__/ /\.____// | _-.-'\ \_ _ \---/ \___./ \ | / . ' . ` \ _' \ ....++ / . O \ \ ' / || ......+++ | . . ' | \-' / | ......++.+ | .'. \-' / ....+...+."" / . O .| / ...."""""."""" / ` .| | ....""""+.."""" _.' ` ' |+..| .....""": ."""""" __.-' . ++.. .....""":|+..""""". `. ""+.+. ......""":|+++.""""". . .."""/++... ........""|++..""""". `- """"""/++.... ........"""|.+..""""". ..""""""".'+++.... ..........""""`...""""". .."""""""/+..++.. `.........."""`..""""". ..:::::..-::5. ++.. ....."..""""""`.::::. .:::..--:::::::..++." .......""""""""`:::. .... __--':::::::::..:..."" \.......""_"""""`::/...... :::::::::..:::::..."" \\......-:``----''""""""".:::::..:::::::::..."" \.... .::::::::""""""""...:::::::::::::::/ ./ ..:::::::"""""""".:::::F_P:::::::: ./ .::::::""""""""".::::::::: / ..:::::"""""""..+__..--' / .::"""_/::::..`` | / ."""/:::::.. ++ \_/./-/---' ::::::: ..:"`._ :""" ..::""""\ ""..:::"""""\ ..::::"""""\ ..:::::"""".. :::::"... \ ..... \ \_ \ `-.__/ / |_/ OA -- http://fauxascii.com/ascii/pr0n/crista_nicole_cf.html Nieos�oni�ta dupa konia was nie gorszy, a taka� �adnej, zadbanej kobiety gorszy? Czy� ludzkiego cia�a B�g nie uczyni� lub je uczyni� po pijaku, w nie�wiadomo�ci? :) Czy� je uczyni� brzydkim lub grzesznym? Siedliskiem grzechu jest dusza -- bo to ona w�a�nie jest odpowiedzialna za �wiadome my�lenie. Dow�d? A kto z was widzia� grzeszne zwierz� lub s�ysza� o takim? A mo�e kto� z was widzia� grzeszny martwy przedmiot lub s�ysza� o takim? :) Ja nie. :) I aby jasne by�o -- ma si� to nijak do prezydenckich wybor�w. :) Jak i dzisiejsza religia rzymskokatolicka ma si� nijak do Pisma �wi�tego i innych dzie� :) uznanych powag� Ko�cio�a rzymskokatolickiego. :) Obecna ,,linia polityczna'' tego� Ko�cio�a nie uznaje Prawa Bo�ego. :) Mo�na �mia�o powiedzie�, �e B�ga �w Ko�ci� spycha na ,,drugi'' plan i jedynie si� nim pos�uguje jak narz�dziem, aby osi�gn�� swe cele...