X-Google-Thread: 1045ba,c2346c29fc1ec59f X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!newshub.sdsu.edu!news.nask.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Tusk... Date: Sun, 9 Oct 2005 20:50:47 +0200 Organization: CI TASK http://news.task.gda.pl/ Lines: 135 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.task.gda.pl 1128883987 16862 82.139.165.143 (9 Oct 2005 18:53:07 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 9 Oct 2005 18:53:07 +0000 (UTC) X-Organization-Notice: Organization line has been filtered X-MimeOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-Original-Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:782 "Raf256" p3uk13-qlf.ln1@raf256.com > Hmm kaczy�ski pewnie got�w erotyk� w sieci zakaza�, ciekawe czy nawet a-a ;) Erotyk�? A gdzie tu jaka� erotyka? Wydawa�o mi si�, �e przegl�dam wszystko dok�adnie, a tu takie co�... Tu jest sztuka! I raczej Kaczy�skiemu nic do tego. :) I nie o to chodzi, �e taka na przyk�ad Kaplica Syksty�ska wymalowana jest ,,erotyk�'', ale o co� innego. :) BTW Kaczy�skiego -- wykszta�conego prawnika (jak go reklamuj�, niejako zauwa�aj�c, �e s� i niewykszta�ceni prawnicy, co raczej jest nieprawd�) i jego pojedynku z Tuskiem: :) Tusk zauwa�y�, �e Kaczy�ski (b�d�c prezydentem Warszawy) zakaza� parady wolno�ci (czy jak si� to nazywa) i zapyta�, co uczyni�by Kaczy�ski, gdyby by� prezydentem Polski. :) Odpowied� by�a bardzo ciekawa, jako �e wykaza�a, i� Kaczy�ski nie jest prawnikiem, gdy� pos�uguje si� prawem zwanym powszechnie ,,na ch�opski rozum'', czyli nie potrafi� wyja�ni�, dlaczego zakaza� owej parady. :) Powo�a� si� na jakie� trzy punkty, ale Tusk zauwa�y�, �e te same punkty dotycz� i niepe�nosprawnych, czyli id�c tym tropem -- nale�a�oby zakaza� tak�e parady niepe�nosprawnych, co jest nieco dziwne. :) Innymi s�owy m�wi�c -- Tusk zauwa�y�, �e wykszta�cony prawnik pos�uguje si� prawem ,,zdrowego rozumu ch�opskiego'', czyli nacisku opinii spo�ecznej itp., podczas gdy w�a�nie w tym celu prawnicy buduj� tak zwane prawo, aby si� nim kierowa� ku powszechnemu po�ytkowi, a nie w tym celu, aby po prostu sobie by�o. -=- Napisa�em wczoraj, ale ze wzgl�du na cisz� wyborcz� -- zaczeka�em z ,,publikacj�''. :) I aby by�o jasne: -- jestem zwolennikiem wolno�ci wypowiedzi, cho� akurat zwolennikiem homoseksualizmu ***zdecydowanie nie jestem*** :) (i opieram si� tu o prawo Bo�e -- B�g jest przeciwnikiem homoseksualizmu) -- jestem natomiast zwolennikiem wielo�e�stwa :) i oczywi�cie jestem zwolennikiem prawa do otwartego, wolnego, publicznego wypowiadania si� na ten temat (i tutaj tak�e opieram si� o prawo Bo�e -- Maryja pochodzi z rodu Dawida, kt�ry to Dawid monogamist� co najmniej nie by�, czego B�g mu za grzech nie poczyta�; poczyta� natomiast za grzech zamordowanie cudzymi r�kami m�a Batszeby i za ten grzech B�g ukara� Dawida bardzo surowo, �eby zauwa�y�, �e wyst�pek jest Bogu wstr�tny, a �ycie ludzie ma w oczach Boga warto�� ogromn�!) OA: http://fauxascii.com/ascii/pr0n/dinha.willis.html Poniewa� znowu zbulwersowa�em -- dupy w tym po�cie nie zamieszcz�. ;) ..,,. .;%%%%%%%;. .;%%%%;%%%%%%%%. .%%.%;%;%%;%%%%%%%. .%.%%%%;%;%%%%;%%%%%. .%.%%%%%;%%%;%%%%%%%%%%. .%%%%%%;%%%. ";%%%;%%%%%. .%%%%%%;%%%. "%%%%;%%%. .%%%%%;%%%. .,,. "%%%%%%. "%%%;%%%. " _ "%;"'.. %%;%%, '"*"' ';.;' . %%;"* '.;%%;. . . "%%%%%.. '. '-"' '%%%%%.%. . .,,,,. %%%%.%%. .,;%%`.'"""' ' '%.%'%%." .%%%%%`. ' . '%.%." "%%%%%"' - ' ' . "."' . . ` . . ' ` . . ' ' ' . . . ` . . ' . . - ' `. . ' `. ' . ' ; : . . . . . . ' ; : . . . . .' . ' . ; : o . ' . . . '.'-" . .,. . . ' : . ' ." o .. . . ' . . ' '-" . . . . . ' . ' ' . . ' . .' . . . ' ' . .,%. . ' .%%. . . .%%%%. . . . %%%%%%%. u . ..,. .%%%%%%%%%. . ;%%%%%%%;. %%%%%%%%%%%%. %%%%%%%%%%%" .%%%%%%%%%%%%%%. . %%%%%%%%%%%" %%%%%%%%%%%%%%%%%. %%%%%%%%%%%"%. %%%%%%%%%%%%%%%%%%. . %%%%%%%%%"%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%. %%%%%%%%%"%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%. %%%%%%%%%"%%%%%% ";%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%. %%%%%%%%"%%%%;%%% %%%%%""%%%%%%%%%%%%%%%%%. . ' %%%%%%%%"%%%%%;%%%% %%%%%%%%""%%%%%%%%%%%%%%%%. .%%%%%%%%"%%%%;%%%%%%%% %%%%%%%%%%%"""%%%%%%%%%%%%%.,---'%%%%%%%%"%%%%%%;%%%%;%%%% %%%%%%%%%%%%%%%"""%%%%%%.-' '"%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% %%%%%%%%%%%%%%%%%%%"%%^.%,.' .%"%%%%%%%%%%%%;%%%%%% ;%%%%%%%%%%%%%%%%%%%"%. " .. .%%"%%%%%%%;%%%%""""" %%%%%%%%%%%%%%%%%%"%%%',, .%%%%"%%%%%%%%%%" %%%%%%%%%%%%%%%%"%%%%%^"' .' ..%%%%%%%"%%%%;%%" ;%%%%%%%%%%%%%%"%%%%%%%..%. .%%%%%%%%%%"%%%%" %:F_P:%%%%%%%"%%%%%%%%%%%%'%'%%%%%%%%%%%"%" M�wi�c lub raczej pisz�c -- chodzi�o o s�owo 'dupa', kt�rego mia�em/mam unika�. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: Ja g�osowa�em tradycyjnie na Janusza Korwin-Mikke. :) W wyborach parlamentarnych tak�e odda�em na niego sw�j g�os. :) Co prawda ostatnio si� zrazi�em do niego ze wzgl�du na to i� on tak�e :) ch�tnie wyci�ga r�k� po datki finansowe, ale na razie jeszcze go popieram, :) cho� jego program raczej ;) do realnych nie nale�y. :) (co nie oznacza, �e programy innych partii czy kandydat�w uwa�am za realne)