X-Google-Thread: 1045ba,a0f603b6df7dec89 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.cyf-kr.edu.pl!feed.news.interia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Gitara Date: Sun, 30 Oct 2005 01:44:14 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_##Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_El?= =?iso-8859-2?Q?fami._:=29?= Lines: 73 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1130629985 22330 82.139.165.143 (29 Oct 2005 23:53:05 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 29 Oct 2005 23:53:05 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel C-koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:835 "lukeh" dk0uf1$5fv$1@atlantis.news.tpi.pl > __ > ,''> #F* > ;/ ___________ # ('') > ;\ /__________/ # > ',> /##########/ # O > /'''''''''' # 0P > >O >O / # /_\ > 'M' 'M' / # I > > Akcent polityczny i patriotyczny jest ;) A i nawet prost.... ekhm, te� jest :D Zaraz tam polityczny... O�wietleniowy raczej. :) Pod latarni� i Ksi�ycem -- najciemniej. :) > Pozdrawiam i dobrej nocy �ycze ;) Okazuje si�, �e jednak Pi�sudski �y� za kr�tko, bo to by�y tak zwane kochanki, czy przyjaci�ki... Po prostu nie zd��y� wprowadzi� wielo�e�stwa... Nie zd��y� tak�e stosownie :) rozbudowa� armii polskiej, przez co nie cieszyli si� Polacy niepodleg�o�ci� zbyt d�ugo... Ja teraz mam armi� siln� jak nigdy dot�d. :) I to wyborowe wojsko -- jak przed laty! Dobrane, przeznaczone do prowadzenia wojen. Gotowe na wszystko i wierne bezgranicznie -- �e tak to okre�l�. Takie, jakie mia�em przed tragedi� prze�omu lat 2000/2001, kiedy to potraci�em w jatkach oraz w walkach u Podn�y Wielkich Ogrod�w i na Przedpolach R� -- niemal wszystko... Message-ID: Jak wiadomo -- z pobojowiska podnios�a mnie i uratowa�a Kr�lewna z Azalandii. :) P�niej czyni�em stale nowe i nowe zaci�gi, ale (delikatnie ujmuj�c) nie wszyscy wytrwali... Poniewa� (co najmniej) wielu odpad�o -- ci, kt�rzy pozostali mi wierni stali si� w moich oczach szczeg�lnie wa�ni i cenni. :) Jam Eneuel, jam Arkedocjan! Wojny prowadzi� gotowym! Chocia� bezkrwawe, to przecie� w �upy tak�e obfite! Ja wojska mam liczne! Rycerzy tysi�ce! W zwyci�stwach oni wprawieni! Eneuelem ja jestem, Arkedocjanem! Wojny prowadzi� by�em gotowym! Wojska me liczne -- Rycerzy tysi�ce w jatkach zosta�y stracone... Ale ja �yj�... Eneuelem ja jestem, Arkedocjanem! Wojny prowadzi� ponownie gotowym! Dzi� wojska me liczne -- Rycerzy miliony, do walki oni gotowi! A do tych, kt�rzy przy mnie wytrwali -- otrzyma�em na szcz�cie doborowe wojsko, kt�rego nie spos�b pokona�... -=- No i oczywi�cie nie mnie r�wna� si� z Pi�sudskim. :) Ja kochanek si� wyrzek�em w zamian za wielo�e�stwo. :) (i nawet gdzie� o tym napisa�em) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....