X-Google-Thread: 1045ba,3bd563139a6727c6 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news2.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Wilu_--_czy_mo=BFna_prosi=E6_o_wprowadzenie_poprawek?= =?iso-8859-2?Q?=3F__--_Czas_na_spowied=BC_publiczn=B1._:=29_?= Date: Mon, 14 Nov 2005 21:08:51 +0100 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 120 Message-ID: References: <1h98mv0g9spmvvumoc9lul86hvscu7gd4v@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: achot.icm.edu.pl 1131998935 5340 82.139.165.143 (14 Nov 2005 20:08:55 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 14 Nov 2005 20:08:55 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MIMEOLE: Moje numery telefonu: 607 635935 i 85 7463797 X-Priority: 3 C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:950 "Eneuel Leszek" dl9q82$6pn$1@news.task.gda.pl > W ka�dym razie -- nie nale�y zamienia� Os�onina w miasto... ) > Eneuelowi to nie pomo�e w zdobyciu Ahalandii, a wie� odzyskuje ) \ > swoje godne miejsce w Polsce... Ale jak to zapisa�... Jak to / ) ( > zapisa�, aby by�o zabawne i przyjemnie trafia�o w dusze czytelnik�w... \(_)/_ > I jak opisa� przysz�o��, w kt�rej mieszka�cy Os�onina karani b�d� za /o____o_\ > swe zbrodnicze dzie�a zsy�akami do miast akademickich, gdzie poddawani > b�d� przymusowym ;) kszta�ceniom na wy�szych i ni�szych ;) uczelniach? Za (; kar� ;) -- strac� to, co najcenniejsze w ich �yciu: -- Czas na nauk�. :) (i nie tylko na nauk�) -- I swoje Imi� -- bo wr�c� ju� z innym, z innym zadaniem... Bo wr�c� jako inni ludzie, do domu... > > + http://www.szum.pl/_foto/oslonino_2002/mix_muj.jpg -- w barwach ;) IBMa ;) > > + http://www.szum.pl/_foto/oslonino_2002/marekw10.jpg -- cz�ciowo ju� nawr�cony, > > > gdy� na bia�o-b��kitno, ;) > > > a przecie� Eneuel nale�y > No nic... Jako� to b�dzie... Aha... Jeszcze o Samulu... Nie, nie b�dzie tracenia pami�ci. :) > �mier� staje si� gwarantem twojej pora�ki -- Henryku Samulu. :) Je�li nawet kto� by zechcia� Ci� wesprze� -- przera�enie spowodowane �mierci� sprzed lat pohamuje zap�dy... A je�li by nawet zapomnia� -- B�g mu przypomni na czas. :) A Twoje �askotanie -- zda si� na nic. :) I tak nie napisz� niczego poza tym, co zechc�. :) (i co mi wolno) A do ewentualnych ciekawskich? Czy wobec tego wszystkiego ci��� na mnie straszliwe zbrodnie? Napisa�em prawd�: Samul na spowiedzi nie ,,odkry�'' �adnego grzechu, **poza kilkuletnim wy��czeniem mnie z Ko�cio�a rzymskokatolickiego**... Nie ci��� na mnie wi�c jakiekolwiek grzechy wobec prawa cywilnego. :) (a ko�cielne prawa mnie w tym czasie nie obowi�zywa�y, skoro z tego Ko�cio�a zrezygnowa�em; podobnie nie obowi�zuje polskie prawo poza Polsk�: na przyk�ad inaczej nalicza si� podatek w Peru ni� w Polsce) �adnych praktyk satanistycznych, �adnego mordowania (hurtowego/zbiorowego czy pojedynczego) �adnego wspierania (w jakikolwiek �wiadomy spos�b) zab�jstwa nienarodzonego (czy narodzonego) cz�owieka (jednego czy tym bardziej wielu) �adnego zab�jstwa jakiegokolwiek cz�owieka itd... Nawet/tak�e/r�wnie� w wypadku samchodowym czy podobnym -- na przyk�ad motocyklowym czy na jakiej� budowie... Ani zawinionego przeze mnie, ani niezawinionego. :) Nawet/tak�e/r�wnie� nie mam na swym sumieniu nieudzielenia pomocy poszkodowanym w wypadkach (jakichkolwiek) itp... Najgorszym w tej sprawie jest wypadek motocyklowy, w kt�rym zraniona zosta�a kobieta. Zranienie kwalifikowane by�o do ,,siedmiu dni'' -- �e tak w skr�cie to nazw�. Nie by�o �adnych uszkodze� wa�nych cz�ci cia�a, krew si� nie la�a strumieniami, kobieta nie zosta�a kalek� itd... Rozci��em podn�kiem motocykla podudzie (�ydk�) -- to wszystko. Nie by�o z�amania czy z�ama� ko�ci, nie by�o wstrzasu m�zgu, szoku pourazowego itd... Kobiet� zabra�o pogotowie i gruntownie :) przebada�o, a mnie -- milicja/policja. :) Nie by�o rozpraw s�dowych itp... Kazano mi wp�aci� 50 tysi�cy �wczesnych z�otych na fundusz resocjalizacji (zapobiegania demoralizacji?) dzieci i m�odzie�y -- czy jkako� tak... Czyn zakwalifikowano do tych, o niskiej szkodliwo�ci spo�ecznej... Kobieta mi wybaczy�a, zanim opusci�a szpital -- wiem od niej samej i raczej nie tak wybaczy�a, jak Ali Akczy wybaczy� papie�, bo jaki� czas p�niej, przypadkiem :) przys�uchiwa�em si� rozmowie w poci�gu i pad�o jej nazwisko... Zgadza�o si� nazwisko i miejscowo�� -- bo nie pochodzi�a z Bia�egostoku. :) Rozm�wczynie nie zna�y mnie :) i rozmawia�y swobodnie. :) �adnej defraudacji cudzego maj�tku (chyba, �e mojego w�asnego -- bo hojnie wspiera�em innych) �adnego �wiadomego popierania jakiejkolwiek zbrodni... Co znaczy �wiadomego? Ano m�g�bym podwie�� w nie�wiadomo�ci swojej kobiet� do szpitala, w ktorym by ona dokona�a tak zwanej aborcji... Albo m�g�bym w nie�wiadomo�ci swojej podwie�� takow� do apteki, w kt�rej by kupi�a RU486, czy jak mu tam... Nawet gdy po�yczy�em Eli pieni�dze na jaki�tam zabieg -- to j� zwi�za�em :) s�owem i zanim po�yczylem -- musia�a mi da� s�owo, �e nie po�yczam na zabijanie... Nie tylko da�a owe s�owo, ale tak�e chcia�a poprze� je czym� konkretnym, ale nie mnie sprawdza� czyj�� uczciwo�� -- ja zapyta�em Boga. :) �adnego udzia�u w organizacjach faszystowskich czy komunistycznych itd... �adnego �wiadomego popierania takowych organizacji... -=- A teraz moja rzeczywista zbrodnia: -- Azalandzka Kr�lewna, kt�ra w oczach ma ogie� a w sercu swym dobro, znalaz�a wiosn� 2003 roku pieni�dze na m�j przyjazd do Os�onina, ale moja �lepota ich nie dostrzeg�a i przyjecha�em dopiero we wrze�niu 2004 roku... I to ju� by�o za p�no!!! Wiosn� 2003 roku mia�em porwa� nieletni�, :) uwie�� i wi�zi� w wynaj�tym domu (wczasowym?) -- sta� by mnie by by�o na wynaj�cie ca�ego... We wrze�niu 2004 te� wynaj��em (; ca�y ;) -- du�y, �adny dom na kilkadziesi�t os�b na niemal ca�y tydzie�... A dlaczego tam, a nie w Filipie? :) Tajemnica. :) (wynaj�cie kosztowa�o a� 210 z�otych na siedem dni, a pani Ewa zauwa�y�a, �e dobrze mie� takich go�ci jak ja) Ot� moja �lepota sprawi�a, i� nie dostrzeg�em swojej szansy w kwietniu 2003 roku... I to moja ,,zbrodnia''... :) Ale tej zbrodni kanonik nie odkry� -- on j� sprawi�, czy raczej si� do niej przyczyni� :) swoj� g�upot�. :) -=- Reasumuj�c, bo staje si� nudne: -- Nie ci��� na mnie �adne powa�ne wykroczenia wzgl�dem prawa cywilnego. �adne powa�ne, bo przecie� przekracza�em szybko�� i parkowa�em w niedozwolonych miejscach, czasami robi�em jaja :) i ksi�gowa�em w koszty 'obiad z kontrahentem', czyta�em/kartkowa�en czasopisma tam, gdzie by�o to zabronione itd... -- I aby by�o jasne -- grzechy sodomskie czy/w_tym grzechy homoseksualne mnie tak�e nie dotycz�. :) -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: No i tradycyjnie -- mo�e by kto� co� narysowa� do tego... ;) BTW -- ciekawe, czy nowy papie� zdelegalizuje mantr� zwan� r�a�cem... Modlitwa -- to rozumny/�wiadomy kontakt z Bogiem, :) a nie klepanie zakl�� czy powtarzanie (; w k�ko Macieju tak zwane ;) tej samej, cho�by i pi�knej tre�ci/modlitwy... :) No i na razie nowy papie�, Benedykt XVI -- przyznaje w tym racje mnie. :) Oczywi�cie mo�na modli� si� ,,do'' Matki Boskiej, Anio��w, czy �wi�tych... Ale to ci�gle dialog, wsp�praca, �wiadome nawi�zywanie kontaktu, rozmowa, wymiana my�li...