X-Google-Thread: 1045ba,5f2db81508af2f51 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.silweb.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Raul Duke Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] JA Date: Wed, 18 May 2005 12:19:53 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 116 Sender: kad3t@op.pl@host81-159-137-74.range81-159.btcentralplus.com Message-ID: References: Reply-To: kad3t@o2.pl NNTP-Posting-Host: host81-159-137-74.range81-159.btcentralplus.com Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1116415170 8678 81.159.137.74 (18 May 2005 11:19:30 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 18 May 2005 11:19:30 GMT User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.2 (Windows/20050317) X-Accept-Language: en-us, en In-Reply-To: Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:2113 Eneuel Leszek Ciszewski wrote: >>To nie ma byc nagroda. To ma byc obiektywny zespol >>ekspertow. Najlepiej w duzej ilosci. Na przyklad - >>- ja i nikt inny. To juz [co najmniej] dwie osoby. >>Ja i nikt [nieobecny]. :) > > Obstaj� jednak przy swoim. :) Mo�e to > i nie�adnie, ale c� na to poradzi�. :) Nic, faktycznie. Obstawac to pan panie kolego moze przy czym tylko pan sobie zyczy, lecz zespolu eks- perckiego, w szczegolnosci w sprawie dodawania lub odejmowania palcow, zmieniac pan nie bedzie. :P >>>Je�li m�ode i �adne, sympatyczne i m�dre -- czemu nie? > >>Jesli takie by byly, to bym je sobie zatrzymal. :) > > Zatrzyma�e� gorylice. :) Ekspertki zatrzymam ja. :) Gorylice zatrudnilem. Zatrzymaly sie przy mnie same. >>>Udost�pni� im swoje cia�o do bezinwazyjnego badania. :) Przy >>>okazji przy�l� Ci raporty z wynikami przeprowadzonych przeze >>>mnie na owych ekspertkach bada�. :) > >>Mysle, ze jesli by o nie chodzilo - to by pozostac >>wiernym nauce (i swoim badaniom), musialbym je sam >>wpierw wnikliwie przebadac. :) > > Moim zdaniem jest to nie tylko niekonieczne, ale > wr�cz niepotrzebne, zb�dne, przeszkadzaj�ce itd. :) Jako obiekt/przedmiot badan, a nie badajacy, panskie zdanie pozostanie jedynie ciekawostka. ;) >>>Szklanka mleka jest dobra, a dok�adniej mleko. :) >>>I mo�e by� nie tylko bez szklanki, ale nawet bez >>>po�rednik�w. :) > >>Najlepiej bez picia. ;) > > No tak -- ssanie, skoro bez po�rednik�w typu szklanka. :) Czytasz w moich myslach... Kolejny z Eltow Ci pomaga? >>W porzadku, ale na moich zasadach - jesli naprawde >>chcesz miec cos do powiedzenia, jak sam powiedzia- >>les (lub raczej napisales) -- to dam Ci pare opcji >>do wyboru: > >>1. Czy mam przeprowadzic badanie w stroju codzien- >> nym czy w kitlu lekarskim? > > Czy one maj�? W stroju naturalnym naturalnie. :) No coz. Ja przed drugim facetem nago wystepowac nie bede, a ze zadnego zespolu ekspertek do pana nie do- puscimy, myslalem, iz to jasne. :) >>2. Czy rzyczysz sobie abym w ramach zmniejszenia >> [Twego] bolu nakarmil Cie wczesniej duza ilos- >> cia kwasow? Pamietaj, ze skutkiem ubocznym mo- >> ze byc wrazenie, ze to nie ja, a Twoja wlasna >> babka z nozem w zebach trzymajac sie kurczowo >> Twojej nogi chce [zamiast odciac Ci liczbe 'N' >> palcow] poderznac Ci gardlo. > > Detale uzgodni� z ekspertkami osobi�cie. Ekspertem! Slucham? >>3. Czy chcesz muzyke w tle? > > Mam muzyk� w tle. Pytalem o dobra muzyke, a nie te popierdywania z wentylatora komputerowego i piski twardego dysku, ktorym sie pan wsluchuje. ;) >>>Zero. :) > >>Hmm... Rozumiem. Piszesz szyfrem. Cztery litery w >>tym wyrazie, cztery palce do piachu... Lub raczej >>smietnika - w koncu nie wiem jak Ty, lecz ja klo- >>potac sie raczej ich pochowkiem nie bede. :) > > Pisz� bez szyfru. Zaszyfrowana jest muzyka w tle... Juz chyba ustalilismy, ze to nie jest muzyka, ale zwykle odglosy wydawane przez kazdy domowy sprzet komputerowy. :) >>>>Chcialem wstawic nawiasy gwiazdkowe i serduszkowe, ale moj >>>>czytnik chyba ich nie obsluguje. :P > >>>Chyba pi�nik. :) > >>Czy chcesz go obrazic? Czytnik znaczy sie. ;) > > Nie -- bez obrazk�w. Sama muzyka wystarczy. > Czytnik s�u�y do czytania, podczas gdy > Ty -- piszesz, czyli u�ywasz pi�nika, > nie czytnika. :) No tak, glupi ja! Nie zauwazylem zupelnie, ze pi- sze bez czytania i jedynie telepatycznie staram sie odczytac to, co pan staral mi sie przekazac. Pozdrawiam, bug -- -= GG: 9340419 -==- kad3t@o2.PL =- www.globalinsanities.com/?ref=7522