X-Google-Thread: 1045ba,5f2db81508af2f51 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC] JA Date: Sat, 21 May 2005 02:39:29 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 133 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1116636114 29578 82.139.165.143 (21 May 2005 00:41:54 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 21 May 2005 00:41:54 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel C-koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:2168 "Raul Duke" d6jedo$i34$1@news.onet.pl > > W�a�nie zastanawia�em si�, gdzie bym si� m�g� > > przed Tob� schroni�... Wysz�o na to, �e... > > Aha... To obj�te jest tajemnic�... > Hmm... Nie! To nie jest najlepsze miejsce. Nie! > Poszukaj lepiej innego! Jest bardzo dobre, bo chyba nikt (��cznie ze mn�) go nie zna. :) > > Tak wi�c (nie z powodu strachu ale z powodu dobrego > > wychowania) nie b�d� kwestionowa� tego, co powiedzia� > > (a raczej napisa�) o sobie sam bug. :) > Wszystko OK, naprawde nie musisz sie tlumaczyc. ;) To dobrze. :) > Swietnie! Jeszcze zgadzasz sie sam sobie olej kupic > na swoja wlasna egzekucje. ;) Mog� nawet kupi� ca�y �wiat, ale pod jednym warunkiem. :) > > RD[csb]> i slad po tobie zaginie. ;) > > > > Poza zapiskami na NNTP itp. :) > > > > Aha! I pono� jaka� ksi��ka ma powsta�. :) > > Wprawdzie pisa� j� ma analfabeta, ale... > > Ciekawe nak�adem jakiego wydawnictwa j� wyda > > i pod jakim pseudonimem, bo raczej nie pod > > pojedyncz� liter� 'Q'. :) (chocia� -- kto wie, > > skoro si� powo�a� na rzekom� wypowied� pra�ata > > m�wi�c� :) o pewnej korelacji: > Ksiazek ma wiele powstac. Z checia zobacze, co ten > Q napisal--pisze. Bez wzgledu na jego inne rzekome A jakie teraz masz na swej my�li? Analfabetyzm, czy zbrodniczy charakter? > przypadlosci. ;) Po prostu moj zmysl literacki nie > pozwala mi sie inaczej zachowac niz rwac do nowego > - czyt. chciec zobaczyc co, gdzie i jak szumi. :) Szum (szelest kartek) zazwyczaj jest trudny w interpretacji. :) Ponadto teraz ju� wchodz� (piechot�?) ksi��ki elektroniczne. :) Wy�wietlacze na LCD s� tak cienkie jak kartka papieru, :) a i ich czytelno�� (kontrast itp. parametry) dor�wnuj� papierowym no�nikom liter. :) > [...] > > > Ja bym wola� to zakwestionowa�, ale je�li olej ma by� rzepakowy... > > Od jakiego� czasu dbam o w�asne zdrowie. :) > > [...] > Zdrowie, to stan ducha, nie tylko fizyczny!! Jesli I mnie to m�wisz? Eneuelowi, kt�ry jest Duchem? Duchem Arkedocji i w ko�cu sam� te� Arkedocj�? :) Duchowi, kt�ry drwi ze �wiata materii i potrzebuje do �ycia Mi�o�ci, czyli tak�e Ducha? > ktos sie dobrze czuje walac butle rumu codziennie, Beczu�k�. :) Legenda ;) g�osi, �e psy ratownicze, Bernardyny, nosz� ze sob� rum, aby nim rozgrzewa� wygrzebywanych spod �niegu. :) Pami�tam proces kobiety oskar�onej o usi�owanie pope�nienia zab�jstwa. Kobieta ta pocz�stowa�a zmarzni�tego cz�owieka alkoholem. Problem w tym, �e cia�o ludzkie (zwierz�ce zapewne te�, ale zwierz�ta s� zazwyczaj abstynentami) nie rozgrzewa si�, ale stygnie od alkoholu, cho� uczucie :) jest odwrotne. :) A jest odwrotne, bo czujemy receptorami rozlokowanymi :) na sk�rze, a ta -- staje si� cieplejsza (pono� rozszerzaj� si� naczynia krwiono�ne) pod wp�ywem alkoholu, przez co tracimy wi�cej ciepe�ka, :) przekazuj�c je ,,atmosferze". :) Sam alkohol, cho� jest dobrym kandydatem do palenia :) -- energii cz�owiekowi nie dodaje. :) I nie wiem, co te psy ze sob� nosz�, poza sprz�tem radiolokacyjnym. :) > to wszystko OK wedle moich standardow. :) Wszelkie > inne odchylenia 'narkotyczno-alkoholowo-wyskokowe' > uznaje za nieszkodliwe, jak dlugo osoba omawiana i > [/lub] stosujaca nie stanowi zagrozenia dla nikogo > innego poza soba. ;) Tak�e i Chrystus przestrzega przed rzucaniem pere� przed wieprze. :) Ci�gle (w takich sytuacjach jak ta) staj� mi w oczach ameryka�skie helikoptery spychane z lotniskowc�w do morza w trakcie ewakuacji z Wietnamu i Kambod�y oraz pilot�w wietnamskich podlatuj�cych --+-- ameryka�skimi helikopterami wojskowymi w pobli�e lotniskowc�w (#)===x= i skacz�cych do wody... " " I s�owa pewnej pani senator, kt�ra zauwa�y�a, i� USA przekaza�y Wietnamczykom tak wiele, a mimo tego -- Wietnam przegra�, w zwi�zku z czym warto raczej zainwestowa� ostatnie �wier� miliarda dolar�w (o kt�re toczy�a si� w�a�nie debata w parlamencie) nie na wojn�, ale na g�oduj�cych... I przekazano. Jak wiadomo -- p�niej USA nie walczy�y ju� wsp�lnie z kim�, ale zamiast tego kogo�, jako �e by�o to sensowniejsze rozwi�zanie. I Chrystus tak�e Judasza nie zatrzymywa�. :) (mam nadziej�, �e �apiesz, o co mi chodzi) BTW -- nawet :) wiem, jak si� lata (kieruje/steruje) helikopterem z wiatrakiem ;) ogonowym. :) (wiem, co sk�ania t� piekieln� maszyn�, i to sk�ania w sensie dos�ownym) Obok ogrodu ze **�wie�ymi** brzoskwiniami (o kt�rych kiedy� pisa�em) i widokiem na wody zatoki morskiej -- takie latawce :) s� jednym z kilku moich marze�. :) > Pozdrawiam, Re. :) > bug > Ps. Eltow sie nie boje - dawaj go!! :) Kogo dawa�? -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' eneuel@@ascii.art.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~' o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....