X-Google-Thread: 1045ba,9d236a2a868455ff X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!212.101.4.254.MISMATCH!solnet.ch!solnet.ch!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Q Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [SPAM] Tak bywa =?ISO-8859-2?Q?=28by=B3o=3A_=ACle_si=EA_?= =?ISO-8859-2?Q?dzieje=29?= Date: Mon, 16 May 2005 17:22:05 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 73 Sender: qwertop@poczta.onet.pl@chello062179043233.chello.pl Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: chello062179043233.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1116256925 24561 62.179.43.233 (16 May 2005 15:22:05 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 16 May 2005 15:22:05 GMT User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Macintosh/20041206) X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:2065 Eneuel Leszek Ciszewski napisa�(a): > "Stary Dziad" d69r89$32g$1@nemesis.news.tpi.pl > > >> Nie szkodzi. To mnie tutaj nie-in-te-re-su-je > > > To nie czytaj. :) Enutroll mimo mojej "krucjaty" nadal wielu rzeczy nie rozumie. To, �e mi przeszkadza be�kot enutrolla jest ma�o istotne. Wa�ne jest to, �e inni czytaj� ten be�kot. > >>jakie mia�e� kontkaty z ksi�mi >>i zakonnicami, i w jak� depresj� wpad�e�. Od tego jest Tw�j psychterapeuta. > > Psychoterapeuta nie leczy uszkodzenia uk�adu nerwowego. :) > Podobnie nie leczy z�ama� ko�ci, cho� pono� potrafi leczy� > tak zwane za�amania nerwowe, :) a przecie� przy z�amaniach > ko�ci tak�e po��czenia nerwowe ulegaj� za�amaniom. :) Jak sam enutroll dowi�d�, potrzebny jest mu faktycznie psychoterapeuta albo neurolog, a mo�e na pocz�tku psycholog, spowied� i modlitwa. > >>Ewentualnie grupa pl.test. > > Tam te� si� nie leczy. :) > Ale na pewno enutrolla tam wys�uchaj� i nawet rozpoczn� polemik�. >> Ostatnio nic ze spamu nie wysy�asz - i niech tak zostanie. Amen. > > > Spam -- to informacja handlowa. :) > Ja nie zachwalam ani sprzedawanego przez siebie > towaru, ani sprzedawanych przez siebie us�ug. :) Racja - enutroll jest towarem samym w sobie. Jego wypowiedzi na grupie s� jak Big Mac dla kuchni chi�skiej. (c) Q 2005 >>>Ludzie byli mi potrzebni, aby tworzy� stosowne >>>t�o do tego, co zamierzy�em napisa�. :) Gdyby >>>ich nie by�o -- pogry�liby mnie tacy jak Ty >>>i Tobie podobni. Byli - teraz uznajmy, �e misja sko�czona i koniec ze SPAMEM. Pozosta�ego fragmentu nie zamierzam komentowa� - jak si� okaza�o, enutroll nie jest godny polemiki na poziomie. > -- > .`'.-. ._. .-. > .'O`-' ., ; o.' eneuel@@ascii.art.pl '.O_' > `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~' o.`., > o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... > > Postscriptum: Tak przy okazji tego pra�ata i rzecznika Q -- to nie > ja otworzy�em w�tek offtopiczny o rzekomym :) upadku > Arkedocji, ale Q. :) I aby by�o jasne -- nie Arkedocja upad�a, ale > utrzymywana modlitwami ,,rodzinna firma" uleg�a rozwi�zaniu. :) Na > moj� pro�b� -- uleg�a :) mimo modlitw ca�ej masy ksi�y, zakonnic, > apologet�w, braci �wieckich itp. os�b... Na jedn� moj� pro�b�. :) To ja jeszcze wyja�ni� - w�a�nie pracuj� nad ksi��k� o tytule: "Historia i kultura dziejowa Arkedocji." Ksi��ka ma si� ukaza� prawdopodobnie na pocz�tku przysz�ego roku. Arkedocja upad�a, wiem to i dlatego zdecydowa�em si� napisa� t� ksi��k�. W mojej ksi��ce b�d� te� wymienione przyczyny i skutki tego wydarzenia, a tak�e perspektywy na przysz�o��. Jest tak�e kilka s��w o powi�zaniach Arkedocji z Ko�cio�em. Dlatego nie b�d� tutaj nic pisa�, enutroll o Arkedocji wie niewiele, ale z pewno�ci� po przeczytaniu mojej ksi��ki(opatrzonej wieloma przypisami i rysunkami w formie a-a) jego wiedza b�dzie lepsza. -- /Q/