X-Google-Thread: 1045ba,dcddb0095ab7f807 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!proxad.net!proxad.net!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Q Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Arkedocja =?ISO-8859-2?Q?upad=B3a?= Date: Sat, 26 Mar 2005 22:32:11 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 83 Sender: qwertop@poczta.onet.pl@chello062179043233.chello.pl Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: chello062179043233.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1111872764 26353 62.179.43.233 (26 Mar 2005 21:32:44 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 26 Mar 2005 21:32:44 GMT User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Macintosh/20041206) X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1918 Eneuel Leszek Ciszewski napisa�(a): > Osobi�cie znam z grup tylko Jacka K. Brunsa, > kt�ry na pewno moim przyjacielem nie jest. :) > (i kt�ry z pozycji �o�nierza poborowego oceni� > moj� sie�, na Fizyce -- pierwsz� w �yciu, jak� > zobaczy�) Naprawde nie moge zrozumiec, po co enutroll to wszystko wypisuje tutaj i dlaczego akurat tutaj. Ja sam marnuje czas, ale przynajmniej w imie jakiejs pseudoideologii, a ten tu pisze bzdury, ktorych nikt oprocz enutrolla nie przeczyta. Ja sam zareczam, ze przeczytalem tylko 1sza linijke i juz wiedzialem, co wyciac. Takie trolle sie rzadko spotyka, stad wlasnie enutroll, a nie po prostu troll, swego rodzaju wyroznienie. >>>>>>Has�o przewodnie wszystkich ksi�y oraz mnie: Precz >>>>>>z enutrollem i jego herezj�! > > >>>Przedstaw si� -- skoro wyst�pujesz jako przedstawiciel wszystkich ksi�y. :) >>>To raz, a zero -- co z zakonnikami i z zakonnicami oraz �wieckimi bra�mi, >>>czerpi�cymi z tej samej miski? :) > > >>>BTW: Frost! Zanim zaczniesz mi z�orzeczy� -- zr�b dziesi�� przysiad�w. :) > > >>Zrobilem dziesiec porzadnych przysiadow. Enutroll jest dla mnie tym, kim >>byl przedtem. > > > Hm... A wiec to Ty jeste� Frostem? > Nie wiedzia�em... No... To przedstaw si� ... > Napisz: Nazywam si� Sebastian Frost, jestem bratem itd... > > W�tpi�, aby Frost zna� si� na Mac�wkach. :) > > (i nie wiedzia�em, �e mi z�orzeczysz) :) > > >>Przedstawiam sie: Q, qwertop@poczta.onet.pl. Parafia Polska. Tepi enutrolla. > > >>>A dok�adniej -- co masz na my�li? >>>Ja go nie pieprz�. :) Dialog o gwa�cie >>>na odleg�o�� by� �artem: :) > > >>Ma troll tupet. > > > Chcia�em napisa�, �e i wiek papie�a nie ten, ale > jako� niesmacznie mi si� zrobi�o, wi�c wola�em > to zostawi�. > > Podobnie chcia�em napisa�, i� nie b�d� si� wy�miewa� > z Korteriuszy, p�ki on jest w szpitalu, ale przysz�o > mi do g�owy, i� zabrzmi to jak szanta�: > > -- P�ki b�dzie chory -- b�d� siedzia� cicho. :) > -- wyzdrowieje -- b�d� pisa�. > > Czyli tak jakbym ��da�, aby chorowa�. :) > (a prawd� to nie jest) > > >>> Message-ID: c7rkoc$779$1@inews.gazeta.pl >>> http://www.google.pl/groups?as_umsgid=c7rkoc$779$1@inews.gazeta.pl > > >>>Poza tym -- jestem heteroseksualny. :) > > >>Szczerze watpie. > > > No... Bywa... > Ka�dy s�dzi po sobie. :) (jak si� to m�wi) Czy kazde zdanie rozmowcy musi byc opatrzone komentarzem enutrolla? -- /Q/