X-Google-Thread: 115c8e,9bd079e0e0faab65 X-Google-Thread: 1045ba,353308db0e99360f,start X-Google-Attributes: gid115c8e,gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newspeer1.se.telia.net!se.telia.net!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: chip.software,pl.rec.ascii-art Subject: Re: Jaki program do robienia kopii zapasowej OE??? Date: Mon, 6 Jun 2005 11:17:24 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 65 Message-ID: References: <42a15456$1@news.vogel.pl> <13k6o6zpdc8g5$.1e2vn8tcpm712$.dlg@40tude.net> <42a3b96e$1@news.vogel.pl> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1118049791 24860 82.139.165.143 (6 Jun 2005 09:23:11 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 6 Jun 2005 09:23:11 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com chip.software:14939 pl.rec.ascii-art:2242 "1634Racine" 42a3b96e$1@news.vogel.pl > bzdura; no chyba, ze chcesz lac na kwiaty niagar�. > albo do garnka, ktorym podlewasz kwiaty przymocujesz te dziurki co to ma > konewka, bo jak powszechnie wiadomo konewka powstala nie po to by > przyniesc do chwasta w domu czy w ogrodzie wode, ale by "niejako > �agodnie ja rozpylac", co zapewnia odpowiednia liczba inkryminowanych > dziurek, zamiast prostego lejka. Konewka jest dla dziurek. 0. Oczywi�cie masz racj�! 1. Niestety ;) -- konewka mia�a tylko dwie dziurki: -- du�� do wlewania wody (z g�ry) -- ma�� do wylewania (rura stercz�ca) Mo�e b�dzie i Wam dane kiedy� z takowymi si� spotka�: -- Blaszana puszka z nierdzewnej stali oraz wygi�ta rura o jednakowej �rednicy (na oko jednakowej) na ca�ej swej d�ugo�ci, pe�ni�ca w pewnym miejscu (u g�ry, nad wlewem oraz po stronie przeciwnej do wylewu) rol� r�czki, w innym dekoracj� (z przeciwnej strony ni� wylew) a w innym miejscu rol� lejka. Wchodzi do puszki u do�u, przechodzi przez ca�� puszk� na wylot (prawdopodobnie ma otwory lub otw�r u do�u -- ani palce tam nie si�gaj�, ani wzrok tam nie si�ga, czyli by trzeba Mickiewicza) i zakr�ca, czyni�c z siebie r�czk�: .-. <-- dwukropek, kropki, dywiz, apostrofy -- r�czka z rurki _ _:__ '. <-- kreski -- wieczko konewki (bli�ej wylewki -- wlew) wylewka --> '. : : ; <-- kropki, �rednik i apostrofy -- r�czka z rurki (kropki i apostrofy) '.:_______:.' <-- ci�g�� lini� owa rurka tu� nad dnem :.......: <-- kropki to dno konewki 2. Jakby� reflektowa� -- m�g�bym Ci (w drodze wyj�tkowego ;) wyj�tku) tanio ;) sprzeda� p� miliona takich konewek. ;) Na oko w konewce mo�na umie�ci� oko�o p� litra. [wody] .-'-. Zastrzegam jednak mo�liwo�� pomy�ki co do _:__ _'. wygl�du konewki. By� mo�e wygl�da ona jako� wylewka --> '. : : ; <-- tak, czyli (by� mo�e) r�czka przechodzi nad '.:_______:' otworem wlewowym i cz�ciowo go przes�ania. :.......: -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: Tak, wiem, �e nie wolno (a nawet nie {?} szybko) crossportowa� na itd., ale nie mog� si� powstrzyma�, bo jaka� magiczna si�a (mniemam, �e ch�� pochwalenie si� arcydzie�em sztuki ASCII) pchnie mnie do tego niecnego czynu! I nie o to chodzi, �e tutaj nikt nie zna si� na sztuce (bo nie zna) ale jako� tak. :) -=- A teraz powa�niej: Mnie jest oboj�tne -- jak i czym, i czy w og�le ,,wasze" OE b�d� backupowane. :) I spos�b podlewania ,,waszych" kwiat�w -- jest tak�e dla mnie oboj�tny. :) I nie dlatego, �e mam wisielczy humor, ale jako� tak. ;)