X-Google-Thread: 1045ba,195a54dd8be9cc82,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: [OT] Date: Thu, 23 Jun 2005 19:39:44 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 108 Message-ID: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1119548414 23797 82.139.165.143 (23 Jun 2005 17:40:14 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 23 Jun 2005 17:40:14 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-User: eneuel X-MSMail-Priority: Normal C-Koordynaty: N 53�06'48", E 23�08'38", 1992 Arkedocja Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:2286 ::::::'``.:::- `:::: :::::' :::::::. ``: ::::: ::::::::::::. : . `'::: `:::::::: /`'-. a .:: $$F .,,. ``'''''' 3$" `: ,,_,d, ::: 4$cd$$$$$$$$$$c$b $$$ ' :: -~" ?c `: :::: d$F,== 3$$$$$P???$$$F: :`:: 3$c `::::: J$$, ,J$$$$P-="-4$$ ':`:::::' _.,,,. `$$c `::: ,$$$$$$$$$". "$c,,,d$$F'::.:::' ,zP"?c" -,, `?$$c `' d$$$$$$P???$?$$$$$$$$$F ::::' ,zc$P" `""= "$$$. `?$$$$$$ .. $$$$$$$" ''` ,zd$$P" `?$$$c `?$$$$ ' ' J$$$$$P" .,cd$$$P" "$$$$b. `"$$c` .d$$$P" ,zd$$$$$P" "?$$$$c `3$$$$$" ,c$$$$$$P" "?$$$$c^ ?$$$P"z-,d$$$$$P" Rysujcie co� -- mam przecie� u�y� siekiery (aby wyja�ni�, i� `?$"$c "? ,cd?$$P" nie pisa�em ostro?) oraz nawi�za� do liczby pi i do pierwiastka ^"".z??-`?$$ " kwadratowego z liczby dwa oraz kosmit�w i nawi�zywania ;) z nimi kontaktu. :) ;!!> "" ;>." `!!!!!!!!!!!!; No... I chc� to zrobi� w tym tygodniu. :) `!!!!!!!!!!!!' `!!!!!!!!!!!' -=- ;`!>; . na z�om. I raczej l�dowa�y ze sporymi zapasami/ilo�ciami paliwa... .,;;<<<<<;;;,,._` ;',`;;;!!!!' z ostatnich os�b (niemal dos�ownie -- jako ostatni, jak na kapitana przysta�o) i do ko�ca ze s�uchawkami na uszach ws�uchiwa� si� w bezowocne , <); 4$$$$$$P"-ccr,,"$$$F:!`\ wiedzia�, i� pracowali dla USA... Podawali nazwiska, podawali stosowne dane g_`"4,$, , < !; 4$$$$"cd$$$$$$$bd$$F'!;; i prosili, aby ich zabra�. "~=\`J$c 4" < <; J$$$$$P""?$P""?$$$$F'>!> ^"~=4,d$P"dP >\'< $$$$$$> J$> J$$$$F'>!> Stwierdzi�, �e chyba do ko�ca �ycia te g�osy b�d� go prze�ladowa�y. `$$ $$ `;;><$$$$$$$hJ$$$hJ$$$$$b !.; "$$F `! $$$$$$$$$$,b,$$$$$$$$ !` -=- '$$c ` $$$$$$$???F???$$$$$$$F' ?$$c `?$$$$$$ =;- c$$$$$P" Jak napisa�em na polszczy�nie (wdaj�c si� w ,,polemik�'' dotycz�c� Tolkiena) $$$b `?$$$$$c,,,J$$$$P" brak we W�adcy Pier�cieni Boga. Rzeczywisto�� zawsze jest autoreperowalna, `$$$$ "?$$$$$$$$$P" podczas gdy u Tolkiena mog�o doj�� do ca�kowitego triumfu istot ciemno�ci ?$$$$. `$$$$P" nad lud�mi czy w og�le nad istotami dobra. $$$$b. J$$??b ?$$$b,,,. <$$$>`'edb, d$$b Ja -- doczeka�em si� interwencji Boga wielokrotnie, a �e jestem Dzieckiem `?$$$$$$$$$cc,,"",c,""",c`"" �mierci -- nadesz�a owa pomoc poprzez �mier� w�a�nie: Raz, gdy umar� honorowy ""?$$$$$$$$$$$$$$$$$F,!!;"$c. pra�at, drugi raz, gdy umar� �wi�ty_in_spe ojciec �wi�ty... Ponadto stale ""?$$$$$$$$$$$$F,!!!!;`$$c jestem chroniony w�a�nie poprzez �mier�. Cho� g�upio brzmi -- jest prawdziwe. `"$$$$$$$";!!!!!!>3$$r `$$$$";!!!!!!!!>`$$$c "??,;!!!!!!!!! "?$b. '!!!!!!!!!!! `$$$c Nowy dyrygent, najbli�szy wsp�pracownik �wi�tego_in_spe ojca �wi�tego, `!!!!!!!!!! .,J3$c ojciec �wi�ty Joseph Ratzinger, nie potrafi ju� tak skutecznie zsynchronizowa� <',;;!!:<>;;, z jak� przysz�o mi si� zetkn�� w minionych latach, bo tylko g�upi .!!!!!!!!!!!!!!!!!!. uwa�a, i� wojna wy�ania zwyci�zc�w, a pokojowe metody nie przynosz� wojn� z duchownymi, a wr�cz przeciwnie -- p�aci�em im i modli�em !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si� w ich intencjach (Samula, �wietlickiego, Karmelitanek i wielu | ||_ 85 .-. 8789052, 7463797 <+-spisu TP S.A. -- 118 913 | J$$$$P J$$$" .->| |__| ~~~_@_ _[##] 607 635935 | $$$$P $$$F : |____| (;eneuel#ascii.art.pl;) ten ju� chyba nie zostanie | ,$$$F <$$$" '------. ^ dopisany, bo ze� rezygnuj� | $$$" $$$" :---------------' ^-------------' .$$F $$F ,..: J$P J$$. a ten -- prawnie przynale�y do nieistniej�cej ju� ,,rodzinnej ,$$ $$$$c. firmy", utrzymywanej modlitwami duchownych katolickich, wbrew .c$$" "?$b. ich w�asnej nauce, kt�rzy nienawi�ci� p�ac� swemu dobroczy�cy .c$P" ?\ i utrzymuj�, i� z r�a�cami w r�ku pokonaj� samego Boga, Jego `=" Matk� oraz Jego Prawa i Jego postanowienia, kt�re s� im znane