X-Google-Thread: 1045ba,7f7afdc34aa60c79 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!news-FFM2.ecrc.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Piotr =?ISO-8859-2?Q?=A6niegocki?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Prowizja sklepu Date: Tue, 18 Jan 2005 19:12:17 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 47 Sender: Piotr =?ISO-8859-2?Q?=A6niegocki?= Message-ID: References: <675c.000015b5.41eac5ca@newsgate.onet.pl> <14qfgmi34lg08$.dlg@smutas.org> NNTP-Posting-Host: sniegol.enterpol.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1106075537 6478 83.142.115.122 (18 Jan 2005 19:12:17 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 18 Jan 2005 19:12:17 +0000 (UTC) X-User: deathwish User-Agent: tin/1.6.2-20030910 ("Pabbay") (UNIX) (FreeBSD/5.3-RELEASE-p4 (i386)) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1549 Eneuel Leszek Ciszewski wrote: > > To straszne... Dzi� maj� do mnie strzela� z laserowej broni... > P�niej ma doj�� do upuszczania p�yn�w ustrojowych mojego > konia -- oleje to... To to jest �enuj�co g�upie. > Czy jako� tak... W ka�dym razie ,,sp�dzi�em" dzi� > sporo czasu u lekarza, p�niej w warsztacie, gdzie > wymieniano oleje w moim samochodzie, i ko�c�wki, > i jestem dobity, czy mo�e zm�czony... (dziesi�� > godzin ,,na nogach -- na dodatek moich nogach, > nie za� na kolanach sympatycznej panienki) Udziele Ci rady, zr�b sobie odwyk od news�w, na pare miesi�cy (a przynajmniej od tej grupy), obie strony b�d� zadowolone, uwierz mi. > Ponadto samoch�d poch�on�� lwi� cz�� moich zapas�w > finansowych, kt�re poczyni�em dzi�ki temu, i� > przesta�em wysy�a� ofiary/darowizny duchownym > i jestem smutny, bo i (za przeproszeniem) na > dup� chcia�oby si� co� za�o�y�, i zje�� obiad, > i kupi� jaki� mebel, aby nie pisa� z pod�ogi itd... Bzudry. > Dlatego mo�e samodzielnie poczytaj to FAQ... Ja bym Tobie to radzi�. > W ka�dym razie sygnaturki do AA nale�� i gl�dzi� o cz�ci > cia�a Maryni wolno (a mo�e nawet szybko) oby do��cza� > rysunki ze znak�w ASCII, kt�re to rysunki nosz� nazw� OA. :) O, nareszcie na temat! Brawo, widz� post�py. > Tylko k�sa� i zagryza� innych grupowiczanek > i grupowicz�w -- nie wolno i nie {} szybko. :) Dosy�. > A... I tutaj si� daje cybaxy -- nie plonki... :) > I tylko teoretycznie, bo w praktyce si� nie cybaxuje. :) > (nawet takich jak Ty) ;) Nie zgadzam si�, ja jestem sk�onny Tobie da� plonka, ale si�� si� powstrzymuje, sam nie wiem dlaczego. -- _., s .,_ _., .$ gP"" g. ,gPY. g ,P" _,P g" ,$,gP""Y. :$ `$g._ `$,P $ Y Y$ "" `""$P Y. ,P Y: _.d' `Y' " : `"-- _,P `"" `b.