X-Google-Thread: 1045ba,f05642b343ae5402,start X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!fr.ip.ndsoftware.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?OA_nie_b=EAdzie._:=29_?= Date: Wed, 5 Jan 2005 22:36:07 +0100 Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl Lines: 114 Message-ID: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1104960971 3370 82.139.165.143 (5 Jan 2005 21:36:11 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Jan 2005 21:36:11 +0000 (UTC) X-Original-Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 X-Priority: 3 X-Organization-Notice: Organization line has been filtered A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1484 Co?! Donos do Prokuratury piszecie? Co? �e ja Was niby szanta�uj�! Co? A jaki to szanta�? To �aden szanta�! Ja tylko pisz� o tym, co zamierzam robi�! Gdybym by� �adn� dziewczyn� -- rozbiera�bym si� do naga, my�, bo to brudn� -- nie�adnie, fotografowa�bym si� i zamieszcza� splotki (czy linki -- ja tam zawsze z tym komputerem to nie wiem, bo to obeznany nie jestem, bo i lata nie te, co innego m�odzi -- im �atwiej te termina fachowe opanowywa�) do tych zdj��, a poniewa� nie jestem �adn� dziewczyn�, ani m�od�, ani zadban� tak�e -- wi�c obna�am co innego... Obna�am swoje zamiary... I co tu takiego strasznego? �e blat kupuj�? "Eneuel Leszek Ciszewski" creudk$g8t$1@flis.man.torun.pl > OA: > Zamierzam zamontowa� blat d�ugi na ca�y pok�j: > > ________________________________________ > |<---------2.2-------->|<.4>|<---1.2---->| > | | | | > |0.9 | | 0.5| > | | _|____________| > |______________________|_-" O -- zaraz szanta�... Blat... B�dzie pisa�... Nie taki diabe� straszny, jak go [ASCII-arty�ci] maluj�... To nie jest tak, �e od razu, w pierwszy czy zerowy dzie� po zainstalowaniu tego blatu zarzuc� Usnet swoimi pracami... Nie... Najpierw -- przestawi� tam ,,komputer"... -=- Troch� mi tak na wspominanie przysz�o... Pami�tam moje pierwsze kroki w Usnecie, czy jak si� to pisze... Swoj� drog� -- sk�d taka dziwna nazwa 'Usnet'? Nie jest to wa�ne... Nam�wi� mnie (do pisania po tym ca�ym Usnecie -- czy jak mu tam) pewien Hubert, czy Herbert... Nie pami�tam dok�adnie... Ale nie ten, nie Zbigniew: Przes�uchanie Anio�a Kiedy staje przed nimi w cieniu podejrzenia jest jeszcze ca�y z materii �wiat�a eony jego w�os�w spi�te s� w pukiel niewinno�ci po pierwszym pytaniu policzki nabiegaj� krwi� krew rozprowadzaj� narz�dzia i interrogacja �elazem trzcin� wolnym ogniem okre�la si� granice jego cia�a uderzenie w plecy utrwala kr�gos�up mi�dzy ka�u�� a ob�okiem po kilku nocach dzie�o jest sko�czone sk�rzane gard�o anio�a pe�ne jest lepkiej ugody jak�e pi�kna jest chwila gdy pada na kolana wcielony w win� nasycony tre�ci� j�zyk waha si� mi�dzy wybitymi z�bami a wyznaniem wieszaj� go g�ow� w d� z w�os�w anio�a �ciekaj� krople wosku tworz�c na pod�odze prost� przepowiedni� O -- poni�ej skr�tka do niego, do tego Herberta ca�ego: http://www.okolicefilmu.piwko.pl/poz/002a.html Inny Herbert... Nie Hubert... Hubert... Hubert Kuzczselo? hubware@@free.net.pl Nie, �ebym od razu zwala� na niego ca�� win�, ale jako� tak... I niech si� nie wykr�ca... Bo ja mam listy do niego i od niego... :) Mam... ! I jak mnie Prokurator przyci�nie -- to je oka��! Oka��, aby pokaza�, �e to on winien mego pisania... Nie ja!!! Jam -- niewinny!!! Eneuel. ;)