X-Google-Thread: 1045ba,e955723d959d222c X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Deszcz. Date: Sat, 12 Feb 2005 20:59:57 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_##Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_El?= =?iso-8859-2?Q?fami._:=29?= Lines: 80 Message-ID: References: <1vlitk8sk11qn.1vib0ng3gb4wu.dlg@40tude.net> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1108238402 5433 82.139.165.143 (12 Feb 2005 20:00:02 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 12 Feb 2005 20:00:02 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1709 "Wilu" 1vlitk8sk11qn.1vib0ng3gb4wu.dlg@40tude.net > > Deszcz. > > > > > > | | | | | > > ' | | | ' | ' > > | | | > > ' | _,..--I--..,_ | > > / _.-`` _,-` `-,_ ``-._ \ lt. > > `-,_,_,.,_ _,.,_._,-` > > | | ' ' `Y` __ ' ' > > '| ,-. I / \ | | > > | | / )I \ / ' | > > ' ' / / I_.""._ > > | | ,l .'..` `. ' | | > > | / | / \ l > > /, '" . \ || | | > > | ' || |"| || | > > ' || | | || | > > | \| | '.____,'/ | | > > | | | | |F ' | > > | ' | | | |\ | ' | > > | | | || | | > > | | | | | || | | | > > | | | || | | > > ' | '.____,' \_||_/ | | > > |/\| [_][_] | > > """""""""""""""""""""""""""""""""" > > > > :-) > Troche pozno odpowiadam, ale co tam. ;-) > Bardzo ladny rysunek, gratulacje. :-) Tu wszystkie rysunki s� �adne. :) A skoro ju� jeste� -- m�g�by� przerobi� deszcz na deszcz ze �niegiem, bo chyba komu� na �niegu zale�a�o. :) Wiem, �e mo�e wyj�� plucha, ale... -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/.... Postscriptum: W�a�nie niedawno mia�em kilkakrotne padni�cie komputera w czasie przepartycjonowywania... Pocz�tkowo po prostu restartowa�em i uparcie wraca�em do przepartycjonowania, a� w ko�cu docisn��em listek RAMu, bo to w�a�nie z�e styki RAMu powoduj� tego rodzaju pady... Niestety -- kolejny pad ukaza� ;) mi brak wszystkich (poza jedn�) partycji rozszerzonych, a by�o ich co najmniej 24 plus kilka luk powsta�ych po ci�ciach oszcz�dno�ciowych, kt�re to luki mia�em w najbli�szej przysz�o�ci podoczepia� do istniej�cych partycji. :) Na szcz�cie wczoraj kupi�em p�ytk� z sz�stym Paragonem i (z nud�w?) skopiowa�em cz�� DOSow� na partycj�, kt�ra potrafi ;) by� partycj� systemow� WME i kt�r� mo�na po prostu zobaczy� z DOSa, bo to partycja FATalna. :) Odpali�em wi�c kompa z jednej z wielu p�yt bootowalnych jakie mam, a od pewnego czasu nagrywam wszystkie bootowalne w miar� mo�liwo�ci, nawet te z filmami na DVD, :) aby w razie czego nie szuka� daleko w szafkach, i przeszed�em do tego DOSowego Paragonu... :) Jejku... Paragon wierzga�, wywraca� si�, krzycza� na mnie, ;) twierdzi�, �e tam nic nie ma itd... Ale w ko�cu -- gdy mu kaza�em szuka� wsz�dzie :) -- odnajdowa� partycj� po partycji, ale przywraca� do �ycia hurtowo nie chcia� i co jaki� czas si� wywraca�... Niemal jak z nieuje�d�onym koniem: Ja chc� tu, a on w przeciwnym kierunku... Wreszcie uda�o mi si� odkasowa� spod DOSa chyba 16 partycji, w tym te potrzebne do pracy WME i WXP, i odpali�em WME, i przyst�pi�em do ko�czenia dzie�a spod WME... I ko�cz� nadal... Mog� Wam wszystkim ten program poleci� z czystym sumieniem!!! Fakt, �e widzicie m�j post na serwerach NNTP -- �wiadczy o tym, �e si� uda�o. :) O tym, �e bezbole�nie -- musi za�wiadczy� moje s�owo, wprawdzie pisane, ale jednak... :) (ja do s�owa pisanego mam zaufanie niewielkie) :) A teraz czym pr�dzej czyni� backupy... :) To� od tego mam dwa dyski, aby backupowa�...