X-Google-Thread: 1045ba,59be30a68c446e8d X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news2.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=AFmije_i_mandarynki._:=29_Z_ostatniej_chwili...?= Date: Fri, 25 Feb 2005 19:56:46 +0100 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 96 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: achot.icm.edu.pl 1109357813 9387 82.139.165.143 (25 Feb 2005 18:56:53 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Feb 2005 18:56:53 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 X-Priority: 3 A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1752 "Eneuel Leszek Ciszewski" cvnpd7$2pb$1@achot.icm.edu.pl > Na wie�� o likwidacji ,,rodzinnej firmy" Watykan zarzuci� > prace legislacyjne zwi�zane z wprowadzeniem warunkowego > wielo�e�stwa w Ko�ciele Katolickim... OA: http://www.ascii-art.de/ascii/mno/newspaper.txt __________ |DAILY NEWS| |&&& ======| |=== ======| |=== == %%$| |[_] ======| |=== ===!##| ejm97 |__________| Komentarze do artyku�u: () C� -- Eneuel jedn� r�ka buduje, drug� burzy, co jest typowe ludziom buduj�cym bez Boga! Zdzichu. :) zdzichu@malpa.na.drzewie.pl () Mnie szkoda tych dziewczyn -- tak je wyrolowa� tym rozpadem firmy... Powinien by� przewidzie�, �e tak si� zako�czy... Ja bym chyba z rozpaczy umar�a... Kinga. kingusia@goryl.w.lesie.pl () A mnie ich nie �al!!! Nie one jedne si� nie doczeka�y!!! Ja te� bym tak chcia�a i nawet marzy� nie mog�am o wielo�e�stwie! Zocha. zosiunia@kapucynka.na.drzewach.pl () Eneuel nie mia� �adnych szans na wprowadzenie tego wielo�e�stwa, chyba �e... Zreszt� -- wiadomo o co chodzi! Po co si� tak upiera�? M�g� p�aci� po cichu... Honor honorem, s�owo s�owem, ale �y� trzeba... A... Krzych. kristoforoso@orangutan.pod.kopcem.pl () I bardzo dobrze!! To rozpusta!!! Tfu!!! Kto to s�ysza�!!! Co to za ma��e�stwa!!! Jeszcze gdyby to by�o ze czterdzie�ci lat temu, jak ja by�am panienk�, to rozumiem, ale �eby teraz, w XXI wieku? Tfu!!! Barbara. barbara@plaksa.wsrod.drzew.pl () Mnie si� ten pomys� podoba�, ale Eneuel nie jest przekonuj�cy. Gdybym ja mia� taka firm�, o kt�rej istnienie i rozw�j modli�aby si� tak zwana po�owa Ko�cio�a katolickiego -- to bym na pewno dopi�� swego! Andrzej. a_nazdarski@szympans.pod.strzecha.pl () Moim zdaniem Eneuel nie odpu�ci... Nie tak, to inaczej b�dzie d��y� do swego, czyli do wielo�e�stwa. Ten typ tak ma. Kostek. kostek_napierski@makaki.drzewo.pl () Bo wy nie znacie ca�ej prawdy: Chcia� si� pozby� tej ca�ej Sylwii czy jak jej tam. Gdyby wprowadzono wielo�e�stwo -- musia�by si� z ni� o�eni�, a po co mu dziewczyna, kt�ra uwierzy�a w to, �e on dokona� wielokrotnie przerwania ci��y, czyli �e by� kilkakrotnie przy nadziei, bo przecie� Eneuel ginekologiem nie jest, :) wi�c chyba sam musia� by� w stanie b�ogos�awionym. W przeciwnym wypadku co najwy�ej by m�g� dopom�c w dokonaniu aborcji, a napisa� wyra�nie, �e pod systemem operacyjnym RSX-11 (czy jako� tak) spotka� si� po raz pierwszy w �yciu z aborcj�, kt�rej dokona� wielokrotnie. Ja si� od razu domy�li�am, �e chodzi�o o przerywanie pracy program�w komputerowych. Zreszt� -- tam by� link do opisu. Monica. :) monica@pawian.dookola.drzewa.pl -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' eneuel@@ascii.art.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~' o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....