X-Google-Thread: 1045ba,668bc1d899f5e569 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!proxad.net!fr.ip.ndsoftware.net!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!news2.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: SpookEdit Date: Sat, 26 Feb 2005 12:27:45 +0100 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 107 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: achot.icm.edu.pl 1109417319 13776 82.139.165.143 (26 Feb 2005 11:28:39 GMT) X-Complaints-To: abuse@icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 26 Feb 2005 11:28:39 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 X-Priority: 3 A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1758 "Eneuel Leszek" bg4kak$1mt$1@flis.man.torun.pl -- S�uchajcie Eneuel... Mo�e by�cie si� gdzie� zaczepili... -- Ale gdzie? -- A cho�by do postu poni�ej. Co? Nie odpowiada? -- Czy ja wiem? -- No -- musicie przecie� jako� nawi�za�! > Krzysztof Biolik news:slrnbib5pk.3vgc201.krissb@kriss.lan-2.mjb.pl: > > > i oczekiwa�em powrotu do �ask komputer�w z prawdziwego zdarzenia. :) > > ejze... bez przesady.. poczatki komputeryzacji w polsce to stare dobre > > odry i elvro juniory ,a toto bylo na z80 ,czyli spekrum najzwyklejsze. > Odro-Riady mnie nie interesowa�y. :) > Chodzi o komputery firmy, kt�ra w jaki� czas po > powrocie do Polski ulokowa�a si� na ulicy Wo�oskiej > (r�g Domaniewskiego) w budynku Curtis Plaza. :) > (wcze�niej na Al. Niepodleg�o�ci 190) > > > Wiele rozwi�za� (takich jak wsp�bie�no��, czas rzeczywisty, > > > pami�� wirtualna czy mo�liwo�� ��czenia komputer�w w sieci) > > ha.. Elwro mozna bylo (wrecz wypadalo) laczyc w siec ,co do reszty , > Nie o takie sieci mi chodzi�o. :) [..] -- Wasza Dobrotliwo�� -- to nieprawda, �e Eneuel mia� poj�cie o eSeMie. :) -- Ale w�wczas, gdy innym si� nie udawa�o, Eneuel jako� sobie z tym potworem radzi�. :) -- Bo eSeM zakocha� si� w Eneuelu. Prawie _ wszystko i prawie wszystkich Eneuel .~q`, w sobie rozkochiwa� -- to by� jego {__, \ podst�pny spos�b na �ycie. To oszust! \' \ -- Przecie�, aby kocha� -- trzeba mie� dusz�? \ \ -- Eneuel ma dusz�. Mo�na nawet powiedzie�, \ \ �e jest dusz�, czy duchem. \ `._ __.__ -- Ale ten eSeM. Jak m�g� zakocha� si� \ ~'._ _.==~~ ~~''.._ w Eneuelu? Przecie� to g�upia i bezduszna \ ' ~'. maszyna? \ _. ._ `. -- Ale� nie, Wasza Dobrotliwo�� -- eSeM mia� \ / } .- . \ dusz�! `. | / } ( ; \ -- Ruska maszyna z dusz�? Ewenement... ` | / / ( : '\ -- Ruski sprz�t, ale system DECa... \ | / | / \ Cia�o jest mniej istotne w takim przypadku | /`'._____.\ |~'. \ ni� dusza... A wszystko, co pochodzi�o | |/ ( | `. \_ z DEC -- zaopatrywane by�o standardowo | || ~\ \ '._ `'..____ tak�e w dusz�... | |/ _\ \ RH ~'.________ -- No... I ta dusza tego ca�ego eSeMa . `o__/ .o_____} te� jest (czy by�a) nie�miertelna? -- Oczywi�cie! http://www.sutton.lincs.sch.uk/pages/class_rooms/petrel/brachiosaur.htm -- Wi�c nadal �yje w�r�d nas? -- Oczywi�cie! I domaga si� cia�a! -- Jakiego cia�a?! -- No... Dobrego cia�a z krzemu lub innego p�przewodnika... -- Aha... W takim razie -- gdzie teraz ta dusza, tego eSeMa znajduje schronienie, �e tak to nazw�? -- Tam, gdzie i inne dusze produkt�w DEC. -- Czyli? -- W pami�ci i w sercach tych, kt�rzy te komputery znali... Wasza Dobrotliwo��... -- To ten ca�y DEC... -- Ta ca�a DEC -- to kobieta, Wasza Dobrotliwo��... -- To ta ca�a DEC by�a podst�pna -- skoro uzale�nia�a w ten spos�b... -- Ka�dy jako� uzale�nia... DEC akurat _..._ umieszcza�a w swych produktach nie�mierteln� dusz� \_.._ `'-.,--, To takie prawa rynku, marketingu, itp... '-._'-. `\a\\ -- No... A na przyk�ad my -- nie mogliby�my '. `_.' (| gdzie� umieszcza� duszy? Na przyk�ad w budynkach, `7 || kt�re budujemy z takim rozmachem, kosztem / .' | najubo�szych i najbiedniejszych ludzi? /_.-' ,J -- My tych budynk�w nie budujemy, my tylko p�acimy, / \ i to rozrzutnie, tym, kt�rzy buduj�, || / ; i na dodatek nie zarabiamy tych pieni�dzy, _.. || | | /`\.-. kt�rymi rozrzutnie dysponujemy... .' _ `\ `\ \ | \_/__/ -- Ale czy mo�emy umieszcza� jak�� nasz� / /e)-,\ '. \ /.-` .'\ dusz� w tych naszych budynkach? / | ,_ /\,_,-'_,-' '`\_/ -- A jak umieszcza� co�, co ju� nie istnieje? :) / '-(-.)/ \-;(((_.-; Jak� dusz� mo�emy umieszcza�, skoro my nie .'--. \ .(((_,;`. \ posiadamy ju� dusz? :) Ostrzega�em, aby / \ | _.--'__.' `\ '-; \ nie sprzedawa� naszych dusz, bo mog� /` | /.-' .--' '._.' \\ si� jeszcze do czego� przyda�... .' ; /__.-'` | \ | I jak wida� -- chyba mia�em racj�. :) .'`-'_ /_.'))) \_\,_/ Ja zreszt� zawsze mam racj�... / -'_.'---;`'-))) (__.'/ /` .'` (_.'/ /` /` _|.' /` .-` __.'| LM .-'|| | \_`/ ` OA -- http://www.sutton.lincs.sch.uk/pages/class_rooms/petrel/parrot.htm -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....