X-Google-Thread: 1045ba,97a8e0d568eff9e3 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news3.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Zerwikaptur, czyli Excalibur po metamorfozie. :) Date: Fri, 22 Apr 2005 10:16:29 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 203 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1114157802 15560 82.139.165.143 (22 Apr 2005 08:16:42 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 22 Apr 2005 08:16:42 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1996 "Tomasz Kepski" d4a3mm$vir$1@news.dialog.net.pl > Ech gdzie te czasy, kiedy kilkanascie aa dziennie czlowiek ogladal. Az > sie lezka kreci w oku. > Moze ten miecz da wam sile, tylko kto go wyciagnie? > _.-._ > .dP 9b. > ;MP 9M: > (M( _ )M) > `q_(M)_p' > q"-"p > {/ /} > { / } > {/ /} > { / } > {/ /} > ,d(____________{ / }____________)b. > :MM{WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW}MM; > `4( | I | )P' > | I | > | I | > | I | > | I | > | I | > | I | _____ > __.-=._| I |_..="" "._ > _.' /| I |." "._ > .-=" `.__I,' `) > ___,'______________________________[TomekK]__\__ > Wyci�gnie? A po co go wyci�ga�? To jest nies�owia�skie, stereotypowe my�lenie... Miecz nale�y dorysowa�. Wzorem z Pomys�owego Dobromira, czy jak mu tam. :) Nie wiem dok�adnie, jak mu na imi�, bo po ponad �wier� wieku moje bia�kowe RAMy domagaj� si� od�wie�enia... Czy to wada konstrukcyjna, czy co� innego lub i jedno, i drugie -- nie wiem... _.-._ .dP 9b. ;MP 9M: (M( _ )M) `q_(M)_p' q"-"p {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} ,d(____________{ / }____________)b. :MM{WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW}MM; `4( | I | )P' | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | '. I .' 'I' Nie... Nie b�d� rysowa� dw�ch obok siebie -- bo to te� nies�owia�skie... Nie dlatego, �e jestem przeciwnikiem Unii Europejskiej czy Zakonu Szpitala Naj�wi�tszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie (zwanego :) Krzy�akami) i nie dlatego, abym uwa�a�, i� w�wczas by mog�o doj�� do niepotrzebnej :) eskalacji dzia�a� ASCII-artowych. Co innego, gdyby to by�a kondziel -- w�wczas dorysowa�bym reszt�. Nawi�zuj�c do bli�szej ;) nam Litwy, a startuj�c od wymienionych wy�ej rycerzy -- powi�ksz� nieco r�koje��... Ale Kaptur�w ;) nie dorysuj�. Ani zerwanych, ani przymocowanych do reszty ubioru. :) _.-._ .dP 9b. ;MP 9M: (M( _ )M) `q_(Z)_p' q"-"p {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} { / } {/ /} ,d(____________{ / }____________)b. :MM{WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW}MM; `4( | I | )P' | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | | I | '. I .' 'I' -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' leszekc@@alpha.net.pl '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;, .;. . .;\|/....