X-Google-Thread: 1045ba,e87e8393cc2528b0 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!news.cyf-kr.edu.pl!not-for-mail From: "Lukasz T." Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: logo Date: Mon, 20 Sep 2004 15:18:32 +0200 Organization: (Jednoosobowe Stowarzyszenie Czlowieka Normalnego Inaczej) Lines: 55 Message-ID: References: <20092004.565F37F4@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> Reply-To: "Lukasz T." NNTP-Posting-Host: jaty001.net.autocom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: srv.cyf-kr.edu.pl 1095686082 18066 213.134.168.49 (20 Sep 2004 13:14:42 GMT) X-Complaints-To: news@cyf-kr.edu.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 20 Sep 2004 13:14:42 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1168 Natchnieniem musia�o by� uczucie, kt�re pchn�o pewnego u�ytkownika -- nazywaj�cego siebie "Lukasz T." -- do powciskania klawiszy (w wiadomo�ci: "news:cimh4m$g7k$1@srv.cyf-kr.edu.pl") w takiej oto kolejno�ci: > Wys�a�em ju� e-mail'a: :-) > "Witam > > Proponuj� Pani/Panu zagl�dn�� na grup� dyskusyjn�: > -- news:pl.rec.ascii-art -- > i zwr�ci� uwag� jak uczniowie wykorzystuj� zasoby > internetowe na lekcjach informatyki, spamuj�c i za- > �miecaj�c Usenet. W pierwszej kolejno�ci radzi�bym > zapozna� podopiecznych z netykiet� i tematyk� gru- > py p.r.a-a, a dopiero potem udost�pnia� im progra- > my umo�liwiaj�ce jej subskrybowanie. > > Rozumiem, �e dzieci trudno okie�zna�, ale mam na- > dzieje, �e nie oznacza to zarzuycenia jakichkolwiek > stara�. > > Z g�ry dzi�kuj�." -------------------------------------------------------- From: "LO w Olsztynku" "Dokladnie wiem co zrobili i bardzo przepraszam. Prosze pominac po prostu ten watek. Spamem bym tego nie nazwal. Netykiete znaja. Zrobili to na moje polecenie i bylo to w ramach sprawdzianu ich umiejetnosci. Mam nadzieje, ze nie wyrzadzili nikomu krzywdy pojawieniem sie tych kil- kunastu listow. Grupe pl.test przetrawili juz wczesniej, teraz musialem zmusic ich do poszukiwan. Jeszcze raz prosze o wybaczenie i wyrozumialosc. To tyl- ko dzieci, one sie dopiero ucza. Nauka jazdy takze jez- dzi ulicami publicznymi i niestety niektorzy nie moga po- wstrzymac sie od trabienia. pozdrawiam goraco Jarek" -------------------------------------------------------- -- cn ,-/ http://home.autocom.pl/bjt/lt \-. .xXXXx. ^^ / Pozdrowienia i do przeczytania... \ .` TXXx fo \ �ukasz T. (lt.) `. C_ Dx" nt `----\ noncoposmentis(a)o2(.)pl /----'``=- )__/|