X-Google-Thread: 1045ba,c62841560220f7d8 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: sygnatura c64 Date: Sun, 5 Sep 2004 17:29:04 +0200 Organization: CI TASK http://www.task.gda.pl Lines: 86 Message-ID: References: <1wqcje79ga6ij.12ulrsdukryao$.dlg@40tude.net> <1swn26xyv36um$.11fyukf8f7eoh$.dlg@40tude.net> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1094398712 18875 82.139.165.143 (5 Sep 2004 15:38:32 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 5 Sep 2004 15:38:32 +0000 (UTC) X-Original-Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: Moje tel.: 607 635935, 85 7463797, 85 8789052 X-Priority: 3 X-Organization-Notice: Organization line has been filtered A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1000 "c64" 1swn26xyv36um$.11fyukf8f7eoh$.dlg@40tude.net > >> OA:Z seri:Zagadka > >> > >> =-==============@ > >> (G4 hehhehe > > > > Pewnie jaki� Commodorek w stosownym rzucie. :) > heheheheh, zly strzal, ale co za fantazja :D �adna fantazja. :) Podnie� klawiatur� na wysoko�� oczu, to zrozumiesz. :) > > Nigdy chyba nie widzia�em Commodore. > !/ szkoda, ladnie sie prezentuje ze stacja dyskietek i monitorem (w koloze > C64, najlepiej nie kolorowy, a z odcieniami zielonego[zeby sie oczy nie > psuly]). Nie mozna tez zapominac o BlackBox`ach i szalonym Datassette. Do > tego 2 joysticki, najlepiej z microstkami, zeby przejsc kazda gre :D Btw. > wiecie jaka gra byla najwiekszym joy-killer`em na commodore ? (taka mala > zagadka) :D Nie znam si� na grach. :) > > Amstrady widzia�em r�ne, w tym tak�e PeCetowe. :) > > > > Atari mia� m�j by�y szwagier :) i to on mi pokaza� > > logo Atari oraz poinformowa�, �e prawie wszystkie > > automaty uliczne do gier parahazardowych -- by�y > > produkowane przez Atari. :) > moon patrol, az sie lezka w oku kreci ;) Dzi� widzia�em w parku jaki� automat rodem z Atari. W og�le czu�em si� tak, jakbym si� przeni�s� do lat sze�/siedem/ciesi�tych. ;) > swoja droga jak nawet do zerowki nie chodzilem, to rodzice kupili mi na > gwiazdke Gry Telewizyjne (czarna skrzynka z 2 koslawymi joy`ami i zasilacz, Pami�tam co� takiego. Nawet chyba gra�em w ping-ponga, czy jak si� to pisze. :) (a je�eli nawet nie gra�em, to przygl�da�em si� grze innych; facet bra� za gr� dwa z�ote chyba -- ,,tamte" dwa) :) > zadnych gier czy cartdlige`ow) w pamieci miala ze 100 gier miedzy innymi: __^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^_^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Czego� tu nie rozumiem. :) > Rive Raid, Pitfal, Berserck, Enduro, Centiped, Frogger, Montezuma Revange, > Carnivale...i wiele, wiele innych. Dopiero jakies 2 lata temu dowiedzialem > sie, iz to byla konsola Atari 2600VCSm jedna ze starszych konsol. > > Ciekawe dlaczego tego rodzaju komputery wygin�y. :) > Nie wyginely! Uwiez mi, ze ludzie wciaz graja i pisza programy (chociazby > DemoScena) na komputery takie ja Atari czy Commmodore. Ja sam jestem > szczesliwym posiadaczem 2 c64 z osprzetem i grami, oraz Amigi 500. Wierz� na s�owo. (cho� poj�cia o tych komputerach nie mam) Amiga 500 -- to jaki� rozs�dnomocowy :) komputer? > > PeCet si� rozr�s� i wymkn�� ca�kowicie spod kontroli > > Triumwiratu producenta-pomys�odawcy IBM-M$-Intel. :) > > A pozosta� jedynie Ogryzek ;) i jakowe� cuda :) typu > > RISKowego... > > BTW... Co si� dzieje z Silikon Graphics? :) > OA:Pucha_montany > ____I____ > / \ > | _ _ | > ||_|\/|_| | > | | > | | > | BLACK | > | | > | | > ''''''''''''' Nie wiem, co to jest. E.