X-Google-Thread: 1045ba,fb59193bec3e12fb X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.silweb.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail From: c64 Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: =?iso-8859-2?Q?Mi=B3o=B6nikom?= :) ODRY. :) Date: Tue, 26 Oct 2004 09:51:32 +0200 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 70 Message-ID: <1o7q7cyq2pdxy$.bmu8oanj0a2v$.dlg@40tude.net> References: NNTP-Posting-Host: gucio.debacom.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: polsl.gliwice.pl 1098777063 26501 195.82.190.225 (26 Oct 2004 07:51:03 GMT) X-Complaints-To: news@polsl.gliwice.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 26 Oct 2004 07:51:03 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.12.1pl Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1259 Dnia Tue, 19 Oct 2004 16:39:40 +0200, Filip Drunkenstein wklepa�(a) ten text: > Zobaczcie, co napisa�(a) Eneuel Leszek w po�cie > news:cl2mo2$1pk$2@korweta.task.gda.pl !!! >> Aha. A to wyburzenie w celu? > > Pisa�em ile orintacyjnie miejsca by by�o trzeba > >> Mnie si� wydaje, �e r�wnie dobrze mo�na by by�o >> to budowa� w szczerym polu i niczego nie wyburza�. :) > > Oczywi�cie - by�o by to cyba nawet lepsze rozwi�zanie :) > >> No, prawie niczego. :) > > Humanista > >> Ale mnie chodzi�o o to, �e czasami trudno rozsta� >> si� z ,,wczorajszymi" technologiami. :) Tamten >> komputer pracowa� jeszcze ca�kiem niedawno. :) >> E. :) > > Nie zrozum mnie �le - ja bardzo lubi� sobie takie historyjki poczta�, bo to > z jednej strony historia techniki, kt�r� si� interesuj�, a z drugiej brzmi > troch� jak bajka (komputery zajmuj�ce ca�e pi�tra, karty perforowane). > Je�eli o moje zdanie chodzi, to rozw�j komp�w by� za szybki - ju� o > wi�kszoci ciekawostek czyta�em, albo chocia� gdzie� si� to po g�owie > t�ucze... > > BTW: Je�eli my�lisz, �e przeci�tny 15latek uwierzy, �e do obs�ugi kompa > stale potrzebny by� zestaw naprawczy do "pami�ci dyskowych o wymiennych > no�nikach na talerzach magnetycznych" (od razu, bez t�umaczenia), to chc� > zobaczy� twoj� zdziwion� min� :))) _eeech kiedys to by�y kompy..._ chociaz > zdarza mi si� mojego blaszaka `------------------------^---` > m�otkiem naprawia� | | O tak, ja uwielbiam swoje dwa commodore, az po dzis dzien ;)__| ps: mam problem z wysylaniem postow na wiele grup naraz (blad naglowka Followup-To). Pomocy ;] OA: _____________________________________________________ |#############\_/########\_/##########################| |##############|##########|###########################| |##############O##########O###########################| |##############|##########|#####|__|__|__|############| |##############O##########0#####|__|__|__|############| |##############|##########|#####| | | |############| |##############O##########0#####@@@@@@@@@@############| |##############^##########^######@@@@@@@@@@###########| |##############\##( '')##/########@@@@@@@@@@##########| |###############\ #|||##/#############################| |################`-===-`##############################| |#################\_|_/###############################| |##(G4############\_|_/###############################| |###################|#################################| |#################(o|o)###############################| |################/`###`\##############################| |##############/`#######`\############################| |_/`\-o-o-o-`~^###########^~`-o-o-o-/`\###############| WE CAN' T KEEP KILLING PEOPLE EVERY TIME YOU' RE HUNGRY -- |--C= Commodore 6 4 /Best Personal Computer/---|` | W3 4R3 TH3 N4T10N 0F D0M1N4T10N |` |---,\\` "][" //-| |r ||* //-| \\/\/ ,\\`----|` `````````````````````````````````````````````````