X-Google-Thread: 1045ba,5cbec19565c210d3 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news4.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Micha� Stanis�aw Ziele�kiewicz" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: sztuka wsp�czesna Date: Sat, 27 Nov 2004 20:02:21 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 45 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: pb131.konin.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1101582275 2272 213.76.115.131 (27 Nov 2004 19:04:35 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 27 Nov 2004 19:04:35 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:1358 U�ytkownik "Eneuel Leszek" napisa� w wiadomo�ci news:coab0g$8sg$1@korweta.task.gda.pl... > > "Micha� Stanis�aw Ziele�kiewicz" coa2uk$3js$2@nemesis.news.tpi.pl > > > Kaplicy Syksty�skiej. S�dze, ze Pa�ski �wiat przewr�ci� by si� do > _________________________________________________________^ > > > g�ry nogami. > > A jak bym doda�, �e Micha� Anio�, kocha� inaczej?. > > To znaczy -- nienawidzi�? > Bo ja akurat takich ludzi znam, kt�rzy ,,kochaj�c" > mnie -- skazuj� mnie na biologiczn� degeneracj�. :) > (akurat mam tu na my�li kilkakrotnie wymienionego > przeze mnie na tej grupie �wietlickiego, kt�ry pod > natchnieniem Ducha �wi�tego powiedzia� mi, i� pewna > droga nie jest mo�liwa do przej�cia, po czym wytrwale, > od ponad trzech lat, zmusza mnie w�a�nie do przej�cia > t� drog�, co skutkuje dos�ownie zabijaniem mnie) > > > Ani artystki ani jej dzie�a nie widzia�em na �ywo. > > W takim razie dlaczego j� bronisz? > By� mo�e nie warto. > > E. OA: .'.'.'.'.'.'. -- szlaczek :) Maestro, Wybacz, ale Pan mnie �le zrozumia�, ja nie zamierza�em nikogo ura�i�.Ja znam Profesora Macieja Giertycha.Po prostu znam i nic wi�cej. Micha� Anio�???Jak ja to zobaczy�em.Sta�em si� malutkim cz�owieczkiem.To jest monumentalne dzie�o cz�owieka. �smy cud �wiata. Zal mi dziewczyny, puchu marny. Kocha� nie znaczy nic innego,jak wyr�nia�,tego w�a�nie kogo kochasz, nie szukaj�c w tym �adnej korzy�ci. Uk�ony: m .z . :-) ||||||||||||||||| Parodia szlaczka. --------- >