X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,18156cde0253969f X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: controlnews3.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed.berkeley.edu!ucberkeley!enews.sgi.com!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: cosik z fantasy.... Date: Sun, 23 May 2004 17:00:48 +0200 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 138 Message-ID: <23052004.409D860E@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: Reply-To: goldmoon@ascii.art.pl NNTP-Posting-Host: apa129.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1085570442 21109 83.26.243.129 (26 May 2004 11:20:42 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 26 May 2004 11:20:42 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Newsreader: Forte Agent 6.4/62.302 User-Agent: James Bond 2.0.1.3 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Cancel-Lock: sha1:HsBI56VkC4EzElb4mpKVpHyBrdo= X-Counter: 913 X-Counter: 924 Xref: controlnews3.google.com pl.rec.ascii-art:172 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Sat, 15 May 2004 00:53:45 +0200 |/| `--. "sereka" wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ [...] >Sprobuje uzupelnic (.) pustke na tej grupie Powodzenia :) >-> dla milosnikow fantasy : [cut - jak kto� chce por�wna� moj� wersj� z orygina�em to sobie cofnie si� ] [ o jeden post ;)P ] >mam nadzieje ze nie za duze :) Ty jeszcze chyba du�ych rysunk�w tu nie widzia�e� ;) >ps. (: osobiscie to mi sie mieczyk najbardziej podoba :) Og�lnie to mi si� ca�y rysunek podoba, ale ... - po co te linie "za plecami" narysowanej postaci? - po co te linie na wysoko�ci nadgarstka d�oni trzymaj�cej �ci�ty �eb? - po co "cie�" pomi�dzy r�k� a tu�owiem? Wiem, wiem ... Pewnie na oryginale ilustracji by�y tam jeszcze jakie� szczeg�y? Uwierz mi ... Przekona�em si� na w�asnej sk�rze. Nie ma sensu oddawa� zbyt wielu szczeg��w. Pozostaw troszk� miejsca na wyobra�ni� os�b ogladajacych ilustracj� :) Co powiesz na tak� wersj� po drobnych kosmetycznych zmianach? /| / | /) | _-- _---__ // / -" "- // / // / / \ // / // / / \ // / | -_ // / _- / \/ \\ // / \ / ,----"" // / \ . __---_ / _---__ // / :. (|) `\ ' (|) // / / ; '"-"' '"-"' // / () \ // / \ | O ' . // / \ o ': .." . ::. // / \ |o |\:::' ::// / *|||.:' _=-=_ :// / | ||||;: // / | ||||| . - // / | |||||\ `--- // / | ||||. // / || ||:. // /| | '.// / \ _-*. // / `. .-""- _ *// / ..* ._..__ .' :'. "- // /.*' _-" ``-. / .::' // /* --" . : \ ._ : ': // /( :: `. |_8|_ .' // /\ \ :::: \ : |_8|_ // / )/ :::::.. .::\ : |_8' // / |/ ::" '' ""\ .' :/ // / :: \ |' '' // / .: . : \ .:: / // / : / `. : \ := /|. // / ' ' \:: \ :::(*): // / : \:: \ |:':\\_ // / . . . \:. :\ :' '|| // / ) | \: .::\ | '(\\ / : '.' `. ' "\ ;'ZJ ( \\_/ . ' | `. \ ZJw( \ )_\\/|. ' `. .' \ `. ZJWW \ ) ::(*) ` .... ' .' '. ' : ZJWWW _ )`.:" .| ' | JWWd __/ |: ' ::' ' : TQF _ / `. ' ' ::: : | (T __ ' |: :::| | ; ( \ ) `.: .:" '. : | ."\_) :::. o , : /|O | | "": ' . ': : /-/ o ' o \ / .' :'' ) ' : ,Mnc .' : o . o :' ,ndMMMM : | | : " '/| mMMMMP ; o o ::. (_) nxxxxxn |\ . | o () o | :':(_) dWNNNNNN (_) : ' |()<>()| ' ;\ ' (_ )/ WWWWWWP (_) .' : | <()> | ' ; \ (__) /-: : : \\ (_ ) : " | \| : ;;; \,(__)'"'' : | |`"'(_ ) /: : : . |/ | ;;;; \'(,," .' : | |::(_ ) / ;; .' .: |\ " ;;; ; . : . . '( );'/ :; : : '.: | . -, - . ' """ '; : .' .": : |/ .: _- .. \ . ' . .. ./ '.:; : :: '.: -: : ::|\ . ':/| ' .''.:: : :. . ,-:: :: _ . _ ' :|:': .:: " ::.:: =--__ __--= ; |: ;.. :: :. .:;..: : : (|) (|) :::''.: "" ;:::::: : : . -; |' :" ":: ..... - .: :-_ . '. ' ' | ::'':'' ''' .'.:.::-'_ ::../\ ;; ', ::|'' - .:::'.-.--':(_ ) . | '::|' -::. .' . ' . '; .'::: ; ::-'-. . ' . - | :::| ':: ::::,'- O O .- ' ':::; . ::;; ::.::,, , . .,' ; | "::::' ::..::;| ;: :.:. | '::::|' ::::;;| ;:.:. | .; \':::;: ::;;| .':.: . ) \:::;| /\ ::;;| . . \:;;;/ \ :;| \ / ) \ ':| [SD] \ ':| o \ : \ Zastanawiam si� jeszcze nad "nogami". Gdzie si� zgubi�y? ;) Og�lnie podoba mi si� Twoja "kreska". Co nie powstrzyma�o mnie od przerobienia paru szczeg��w na moj� mod�� ;) Tak trzymaj ... Pozdrawiam Goldmoon -- vAv .-. micha� 'Goldmoon' kwa�niewski (")| # | Email: goldmoon@ascii.art.pl / v \\# | + o Phone: /48/ 0609101372 c\\ //=.-'O/"-. http://www.brak.strony.prv.pl |/~."| |"-/.-'| UIN: 35513419 GaduGadu: 2659 / . (__| | | a:f (=/===)` `-.|.-' Je�eli nie mo�esz wygra� z komputerem w szachy - spr�buj w kick-boxingu.