X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b2d0e8e234f6b324 X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: controlnews3.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Nie taki diabel straszny... Date: Thu, 27 May 2004 00:51:26 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 116 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1085612480 26462 82.139.165.143 (26 May 2004 23:01:20 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 26 May 2004 23:01:20 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: controlnews3.google.com pl.rec.ascii-art:205 Lukasz Dabrowski gjzy23wctd8j$.3uq5ip0nkm2c.dlg@40tude.net: > >> > >> .m. ,_ > >> ' ;M; ,;m ` > >> ;M;. , , ;SMM; > >> ;;Mm; ,; ____ ;, ;SMM; > >> ;;;MM; ; (.MMMMMM.) ; ,SSMM;; > >> ,;;;mMp' l ';mmmm;/ j SSSMM;; > >> .;;;;;MM; .\,.mmSSSm,,/, ,SSSMM;;; > >> ;;;;;;mMM; .;MMmSSSSSSSmMm; ;MSSMM;;;; > >> ;;;;;;mMSM; ,_ ;MMmS;;;;;;mmmM; -,;MMMMMMm;;;; > >> ;;;;;;;MMSMM; \"*;M;( ( '') );m;*"/ ;MMMMMM;;;;;, > >> .;;;;;;mMMSMM; \(@;! _ _ !;@)/ ;MMMMMMMM;;;;;, > >> ;;;;;;;MMSSSM; ;,;.*o*> <*o*.;m; ;MMMMMMMMM;;;;;;, > >> .;;;;;;;MMSSSMM; ;Mm; ;M;,MMMMMMMMMMm;;;;;;. > >> ;;;;;;;mmMSSSMMMM, ;Mm;, '- ,;M;MMMMMMMSMMMMm;;;;;;; > >> ;;;;;;;MMMSSSMMMMMMMm;Mm;;, ___ ,;SmM;MMMMMMSSMMMM;;;;;;;; > >> ;;'";;;MMMSSSSMMMMMM;MMmS;;, " ,;SmMM;MMMMMMSSMMMM;;;;;;;;. > >> ! ;;;MMMSSSSSMMMMM;MMMmSS;;._.;;SSmMM;MMMMMMSSMMMM;;;;;;;;; > >> ;;;;*MSSSSSSMMMP;Mm*"'q;' `;p*"*M;MMMMMSSSSMMM;;;;;;;;; > >> ';;; ;SS*SSM*M;M;' `-. ;;MMMMSSSSSMM;;;;;;;;;, > >> ;;;. ;P `q; qMM. ';MMMMSSSSSMp' ';;;;;;; > >> ;;;; ', ; .mm! \. `. / ;MMM' `qSS' ';;;;;; > >> ';;; ' mmS'; ; , `. ;'M' `S ';;;;; > >> `;;. mS;;`; ; ; ;M,! ' luk ';;;; > >> ';; .mS;;, ; '. o ; oMM; ;;;; > >> ';; MMmS;; `, ;._.' -_.'MM; ;;; > >> `;; MMmS;;; ; ; ; MM; ;;; > >> `'. 'MMmS;; `;) ', .' ,M;' ;;; > >> \ '' ''; ; ; ; ;' ;; > >> ; ; `, ; ; ; ;; > >> |. ; ; (. ; ; _.-. ;; > >> .-----..__ / ; ; ;' ;\ _.-" .- `. ;; > >> ;' ___ `*; `; '; ; ; ;' .-' : ; > >> ; """*-. `. ; ; ; ; ' ,' / | > >> ', `-_ (.--',`--'..' .' ', > >> `-_ `*-._'.\\\;||\\) ,' > >> `"*-._ "*`-ll_ll'l ,' > >> ,==;*-._ "-. .' > >> _-' "*-=`*;-._ ;' > >> ." ;' ;"*-. `' > >> ; ____ ;//' "- `, > >> `+ .-/ ".\\; > >> `*" / "' > >> > > Mi sie bardzo bodoba :) > Bardzo mnie to cieszy. :) > Dokona�em jeszcze kilku drobnych poprawek. > Mam nadzieje �e na dobre wysz�y. __________________^^^^^^^^ Nie chc� by� niesympatyczny, ale je�li to diabe�, to powinno wyj�� na z�e, skoro ma by� doskonalsze. :) BTW: Gdy cz�owiek pokona przeciwnika -- ma ochot� wzi�� na warsztat powa�niejszego, aby si� doskonali�. :) Dwa razy w �yciu si� powstrzyma�em: :) -- raz -- z narkotykami, bo uwa�a�em, �e nie zdo�am ich pokona�, tak wi�c nigdy ich nie pr�bowa�em (przynajmniej �wiadomie, ale nie�wiadomie chyba te� nie) -- drugi raz -- z diab�em, bo te� okaza�o si�, �e jest trudny w opanowaniu... Pomoc przysz�a ze strony AniG, kt�ra nie tylko pomog�a, ale tak�e potwierdzi�a kilka postawionych przeze mnie hipotez. Nawet Wilczyca i Kr�lewna nie potrafi�y pokana� �wietlickiego. :) Nic dziwnego, bo jak wyja�ni�em AniG -- Eneuela pokona� mo�e tylko sam Eneuel (z duch�w nam bliskich, �e tak ujm�) :) a niepotrzebnie pob�ogos�awi�em temu ksi�dzu... Trudy modlitewne zwi�zane z uznaniem tego ksi�dza za s�ug� Boga -- nieuznane mimo nadintensywno�ci i wytrwa�o�ci. Do problemu powr�c� przy okazji niebezpiecznego sporu o Prawd�. :) W�wczas uznam te� ,,zaleg�y" ;) trud modlitewny Asio�ecka. Trudno mi dyskutowa� i spiera� si� co do autorstwa Eneuela. :) Mog� tylko powiedzie�, �e znam Go nie od kwietnia 1992 roku, ale znacznie d�u�ej, co ju� raz sygnalizowa�em delikatnie, cho� w spos�b zakamuflowany: :) bkmg3c$l8t$1@korweta.task.gda.pl buo4dc$s5s$1@inews.gazeta.pl c2j7p5$2pm$1@inews.gazeta.pl Oczywi�cie teksty przeze mnie podpisywane -- s� mojego autorstwa. ,,Problemem" mo�e by� co najwy�ej ,,inspiracja". :) Jeszcze te potworne/koszmarne OA: , ,'| ( ; ,\ _..-'';,'._,',' ,-' ,-. //,-,:\'. _ ,' _ `-'// >',',-.\ / \ ,' (_) //,',' `-' : /`-'\ /,-. //',' _ | : _ : : `-' _//,' (_) | |\/ \/| : (//') _ ; || || `._.,-. `-' _ (_) / || || ,','/;. (_) ,' || || `-' // \ _.' ||SSt|| // `-..-'' SSt `' E. :)