X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,59be30a68c446e8d X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: controlnews3.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!feed.news.tiscali.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=A6winie=2C_=BFmije_i_pok=B1sanie._:=29_?= Date: Sat, 22 May 2004 12:08:30 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 109 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1085220518 15732 82.139.165.143 (22 May 2004 10:08:38 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 22 May 2004 10:08:38 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MIMEOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: controlnews3.google.com pl.rec.ascii-art:125 Eneuel Leszek Ciszewski c8l13i$c1b$1@inews.gazeta.pl: > Eneuel Leszek Ciszewski c8dlmb$7da$1@flis.man.torun.pl: > > Raport Aureliusza... > > Z przykro�ci� zawiadamiam, > > i� nie powi�d� si� eksperyment, > > polegaj�cy na werbowaniu nowych > > Rycerzy. Ludzie (bo po�r�d nich > > przysz�o nam pracowa�) nie maj� > > serc... To nie Elfy. > > Do nadgorliwych -- oczywi�cie nie o MI tutaj chodzi. :) > > W tamtych ,,stronach" chyba nie ma ludzi porz�dnych. :) > http://www.mi.franciszkanie.pl/rycn/kolbe.html > W ka�dym razie -- ja nie znalaz�em: > -- Uprzejmie informuj�, tak, informuj�, �e poddali�my Eneuela > kuracji polegaj�cej na pok�saniu przez r�norakie �mije... > Niestety Eneuel stwierdzi�, �e nie zamawia�, tak, nie zamawia� > akupunktury i w zwi�zku z tym za owo pok�sanie nie zap�aci�!!! > To znaczy: Finansowej ofiary z�o�y� nie zechcia�. To �winia!!! > ---_ ......._-_--. > (|\ / / /| \ \ > / / .' -=-' `. > / / .' ) > _/ / .' _.) / > / o o _.-' / .' > \ _.-' / .'*| > \______.-'// .'.' \*| > \| \ | // .'.' _ |*| > ` \|// .'.'_ _ _|*| > . .// .'.' | _ _ \*| > \`-|\_/ / \ _ _ \*\ > `/'\__/ \ _ _ \*\ > /^| \ _ _ \* > ' ` \ _ _ \ ASH (+VK) > \_ > > http://www.ascii-art.de/ascii/s/snake.txt Uzurtus: Z konieczno�ci donosz�, �e Eneuel jest z�odziejem!!! S� �wiadkowie, kt�rzy widzieli, jak Eneuel zwija� si� z b�lu po uk�szeniach! Dlaczego wi�c nie zap�aci�? Artemius: Jak sam stwierdzi�e�, Uzurtusie, Eneuel si� zwija� z b�lu, nie zwija. I przecie� za tamte kuracje -- p�aci�. :) Ma nawet potwierdzenia dokonania przelew�w, nadto i w Waszych archiwach s� chyba �lady sk�adanych Korterii ofiar/darowizn? Mo�e spod innego adresu ale przez Eneuela sk�adane! A wi�c tamte �mije nie k�sa�y za darmo. Uzurtus: Chcesz powiedzie�, �e nasze �mije straci�y na swej atrakcyjno�ci i jedynie k�uj�?! Artemius: Oczywi�cie! I to nawet delikatnie... Je�eli dalej tak p�jdzie -- to b�dzie jedynie �askotanie, a nie k�sanie... Uzurtus: To potwarz! Regularnie badamy nasze �mije i jak najbardziej s� przydatne do jadowitego k�sania!!! Pono� zebra�e� nielegalnie jad, aby go przerabia� na lekarstwa! Je�li to oka�e si� prawd� -- po�a�ujesz!!! Artemius: Zebra�em i zbiera�em, ale teraz ten jad si� nie nadaje na nic... Uzurtus: To potwarz!!! Artemius: Je�eli uwa�asz Uzurtusie, �e nie za wszystkie kuracje zap�aci�em -- mog� odp�aci� swoim k�saniem? Kogo mi na pocz�tek przydzielisz do zadawania cierpienia? :) Uzurtus: W dyby ciebie zakuj�! Parobkiem Kapodocji uczyni�!!! Zburz� ka�dy tw�j �wiat!!! Artemius: Nie ty, ale �wietlny Przyjaciel. I ja si� tego nie boj�. :) A Kapodocji -- ju� prawie nie ma. :) OA: http://www.ascii-art.de/ascii/ghi/garfield.txt _.++. .+. .'///|\Y/|\; : : _ | _ | / `-.' `:' `: /|i, : ; ;. , | | |`\ ||Ii : | | ; ; \--gg;-gg; i: ||Ii `._,gg.' | ' .' `**'`. i; `.\` `. .'`..' / |`-._ __.-' : `. /i,\ , \ / ; : \ :Ii _: \ ; ; ( ; : :i'( _, / ; ;. `"--' / :i\Ii' .' | ; :__.--:*" |Ii| : ; : ; | | | | /Y | | | | [bug] .=-'Y /| ; | | :E .' ; L__:-***-.-***-. `=--' .' _ , ; , ; '----.__.__J--'"`*--'" E. :)