X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,59be30a68c446e8d X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: controlnews3.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!transit.nntp.hccnet.nl!newsfeed.wirehub.nl!217.19.16.136.MISMATCH!news.cambrium.nl!news.cambrium.nl!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=AFmije=2C_pok=B1sanie_i_mandarynki._:=29_?= Date: Mon, 31 May 2004 22:38:35 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 84 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1086035922 28282 82.139.165.143 (31 May 2004 20:38:42 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 31 May 2004 20:38:42 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MIMEOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: controlnews3.google.com pl.rec.ascii-art:267 Eneuel Leszek Ciszewski c9arni$cqc$1@inews.gazeta.pl: > > > > > > > > ---_ ......._-_--. > > > > > > > > (|\ / / /| \ \ > > > > > > > > / / .' -=-' `. > > > > > > > > / / .' ) > > > > > > > > _/ / .' _.) / > > > > > > > > / o o _.-' / .' > > > > > > > > \ _.-' / .'*| > > > > > > > > \______.-'// .'.' \*| > > > > > > > > \| \ | // .'.' _ |*| > > > > > > > > ` \|// .'.'_ _ _|*| > > > > > > > > . .// .'.' | _ _ \*| > > > > > > > > \`-|\_/ / \ _ _ \*\ > > > > > > > > `/'\__/ \ _ _ \*\ > > > > > > > > /^| \ _ _ \* > > > > > > > > ' ` \ _ _ \ ASH (+VK) > > > > > > > > \_ > > > > > > > > > http://www.ascii-art.de/ascii/s/snake.txt > > -- Od pracowniczki wydzia�y, na kt�rym pracowa�em *ponad siedem lat*, > > dowiedzia�em si�, �e tamtejsi pracownicy maj� ogromne i niemo�liwe > > do pokonania ;) problemy z OE na przyk�ad. :) Niestety dla mnie na > > tym wydziale zabrak�o miejsca do pracy, cho� prac� takow� chcia�em > > wykonywa�, wk�adaj�c w ni� tak zwane serce. :) Warto doda�, �e nie > > mia�em w�wczas pieni�dzy na najbardziej potrzebne do �ycia rzeczy, > > takie jak na przyk�ad jedzenie. :) Oczywi�cie taka praca nie jest, > > nie by�a i nie b�dzie szczytem moich marze�, lecz gdy si� g�oduje, > > to *ka�da praca*, nawet tak poni�aj�ca, wydaje si� odpowiedni�. :) > > -- Warto mo�e doda�, �e pracowniczka ta winna jest mi cztery obiady :) > > oraz sprz�tanie mojego samochodu, co zamierzam wyegzekwowa� od niej > > ciep�ym i mi�ym s�owem, powo�uj�c si� na jej uczciwo��. :) > Zapraszam Panno Weroniko Biegluk. :) Istotnie: Jest i moj� win�, �e wyrwano Panny Ojcu z�by i przyznaj� si� do tego bez bicia. Modli�em si� o zdrowie Panny Ojca. Sk�d mog�em widzie�, �e przed operacj� pozbawi� Panny Ojca prawie wszystkich z�b�w... A jest to aluzja do tych, kt�rym si� wydaje, �e mo�na kogo� przeklina� w imi� Boga i pro publico bono, :) jak przeklinano mnie. B�g wys�uchuje naszych modlitw tak, jak chce. :) My -- dajemy jedynie swoje intencje. :) W ka�dym razie -- nie nale�y obawia� si�, gdy komu� dobrze �yczymy. :) I jest to oczywi�cie nawi�zanie do Kr�lewny Azalandzkiej, :) kt�ra wiedzia�a doskonale o tym, �e nie tylko mo�na si� modli� w intencji czyjej�, ale �e tak�e trzeba. :) Hurtowo ;) nawi�zuj� te� do Paj�k�w (szczeg�lnie dw�ch) oraz wszelakiej ma�ci Elf�w :) i Wilk�w. :) -=- http://www.ascii-art.de/ascii/ghi/horse.txt Mo�e co� z pikantnych ;) szczeg��w korespondencji z Ani�G: |\/|/_ Wiesz, kiedy� przyszed� do mnie pewien Elt > - \ / \ \ -=- b'ger // ( > / / mic98 _// |/ \ \ Jeden powiedzia�: /_( |L /___> -- Niemo�liwe!! [�e Eneuel umar�] Chc�, aby �y�! /_\ I jakby wjecha� czo�giem w �cian�, kt�ra dzieli�a mnie od �ycia. :) Drugi: -- W takim razie, musz� mu pom�c. :) I postanowi� ratowa� moje �ycie, bez wzgl�du na to, czy to w og�le mo�liwe, abym prze�y�. :) Eneuel jest Duchem! Duch drwi ze �wiata materii!! E. :)