X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fa1e795d7508d638 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-03-08 02:17:22 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!newsfeed.freenet.de!newsfeed.wirehub.nl!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.infinity.net.pl!news.intelink.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Cos pieknego :P Date: Mon, 8 Mar 2004 11:17:04 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 110 Sender: leszekc@165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1078741041 15551 82.139.165.143 (8 Mar 2004 10:17:21 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 8 Mar 2004 10:17:21 GMT X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: N 53�07'??", E 23�08'??"; Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2417 Mati Xns94A650C736F79mati@217.172.224.230: > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> 'mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> 'mmm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mmm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm 'mm;;;;;;;mm > >> mmm 'mm;;;mm > >> mm;;;;mm 'mmm > >> mm;;;;;;;;;mm mm > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> 'mm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mmm;;;;;;;;;;;mm mm > >> mm 'mm;;;;;;;;;;;mmm > >> mm 'mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm > >> mm mm;;;;;;;;;;;mm mm mm;;;;;;;;;;;mm > > No, �adne. :) �liczne. :) A co to jest? ;) > > Warkoczem nie jest. :) > Nie mam pojecia. :) > Czemu nie jest to warkkocz?? Bo warkocz nie rozwarkacza si� samoczynnie. :) Warkocz trzeba splata� co najmniej z trzech cz�ci. > Wydaje mi sie ze moglby byc to warkocz. :) M�g�by. Oczywi�cie, �e tak. :) M�g�by to by� warkocz, ale to nie jest warkocz. :) R�wnie dobrze -- mog�aby to byc krowa. :) @@@@@@@@ ######## $$$$$$$$ @@@@@@@@ #######$$$$$$$$ @@@@@@@@ #####$$$$$$$$ @@@@@@@@ ###$$$$$$$$ @@@@@@@@ #$$$$$$$$ @@@@@@@@$$$$$$$$# @@@@@@@@$$$$$$### @@@@@@@@$$$$##### @@@@@@@@$$####### @@@@@@@@ ######## $$@@@@@@@@ ######## $$$$@@@@@@@@ ######## $$$$$$@@@@@@@@ ######## $$$$$$$$@@@@@@@@ ######## $$$$$$$$ @@@@@@@@ ######## $$$$$$$$ @@@@@@@@ ######## $$$$$$$$ @@@@@@@@ ######## $$$$$$$$ @@@@@@@@ ######## $$$$$$$$ @@@@@@@@ ######## I teraz haszem zakrywasz atsajna, ;) kt�rego schowasz nast�pnie pod dolarem ameryka�skim. I to w�a�nie jest warkocz. :) E. :) Postscriptum: Uprzedza�em, �e nak�anianie Boga -- niesie efekty r�ne. :) Zgodnie z ,,zam�wieniem" -- plot�. :) (tak�e bzdury -- plot�) A teraz do Jack�w: -- Nie ja sprzeda�em ten ploter. :) -- Nie wiem, kto go sprzeda�. :) -- Nie wiem, czy w og�le kto� go sprzeda�. (jak rozumiem -- tak) -- Nie prosi�em o to kogokolwiek i nikt w moim imieniu tego plotera nie sprzeda�. :) -- Je�li ten ploter zosta� sprzedany -- nie uczestniczy�em w �upach ani bezpo�rednio, ani po�rednio. :) -- Mam m@ila, telefony itd. :) Spraw� m@ila mog� wyja�ni�. :) Z telefonem jest inaczej, ale chyba nie telefon jest kwestionowany. :) -- Nie tylko nie sprzeda�em plotera, ale nawet nie stara�em si� -- nie podj��em jakichkolwiek krok�w zmierzaj�cych do sprzeda�y; zapozna�em si� z nim z ciekawo�ci. :) I nie z jego cen�, ale z technik� jego drukowania: Mia� rozdzielczo�� zaledwie 300 dpi, ale nie by�y to piksele typowe poligrafii, lecz podobne do ziarna fotograficznego, gdzie wielko�� plamki nie jest sta�a. (nie wiem, czy to si� daje zrozumie�) :) -- Wej�cie na tamto podw�rko by�oby dla mnie nie na r�k� i mog� to wyja�ni�, ale nie tutaj. :) (przecie� mo�na do mnie napisa� na priv) :):) -- Moje poletka (co najmniej trzy) mi wystarcza�y w zupe�no�ci. :) (zarabia�em w�wczas tyle, �e mog�em je�� brzoskwinie �wie�e i pi� mleko UHT z roczn� gwarancj� przez ca�y rok) :)