X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,28c194a6054e33fa X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-03-22 14:51:23 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Samurai. Date: Mon, 22 Mar 2004 23:50:20 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 70 Sender: leszekc@165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1079995882 2072 82.139.165.143 (22 Mar 2004 22:51:22 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 22 Mar 2004 22:51:22 GMT X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: N 53�07'??", E 23�08'??"; Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2568 Eneuel Leszek news:c3njci$8gm$1@korweta.task.gda.pl: > wadim dziedzic c3ne1q$a18$1@atlantis.news.tpi.pl > > czterech m�odych wio�larzy: > > > > _v_ _v_ _v_ _v_ > > \_ _/ \_ _/ \_ _/ \_ _/ > > (|'|'|) (|'|'|) (|'|'|) (|'|'|) > > |___| |___| |___| |___| > > ,.,' )-., ,.,' )-., ,.,' )-., ,.,' )-., > > / \/ \ / \/ \ / \/ \ / \/ \ > > / .__\ __, \ / .__\ __, \ / .__\ __, \ / .__\ __, \ > > '._ \\| _.' '._ \\| _.' '._ \\| _.' '._ \\| _.' > > ;-.\\,-; ;-.\\,-; ;-.\\,-; ;-.\\,-; > > [===\\=] [===\\=] [===\\=] [===\\=] > > | ' \\| | ' \\| | ' \\| | ' \\| > > ; ' \\ ; ' \\ ; ' \\ ; ' \\ > > ; ' ` \\ ; ' ` \\ ; ' ` \\ ; ' ` \\ > > ; ' ;\\ ; ' ;\\ ; ' ;\\ ; ' ;\\ > > ; ' ` ; |\\ ; ' ` ; |\\ ; ' ` ; |\\ ; ' ` ; |\\ > > ; ' ; |`'| ; ' ; |`'| ; ' ; |`'| ; ' ; |`'| > > > > _____/,/_\\_\_|lt.__/,/_\\_\_|lt.___/,/_\\_\_|lt.___/,/_\\_\_|lt._ > > No, nie wiem, nie wiem... Samul___Roje chyba nie powinni si� rozmna�a�... > Moim zdaniem -- to nadu�ycie i �amanie pewnych zasad... Niby i ja jakie� > �ami�, ale czy akurat te? Z jednym Samul__Rajem by�o tyle k�opot�w... > A teraz Samul___Raj rozmno�ony czy sklonowany?! Chyba musz� zg�osi� > ten fakt jako jawne gwa�cenie ;) pewnych postanowie�, bo Samul___Rajowi > ani klonowa�, ani rozmna�a� si� nie wolno... Rozumiem, �e uczyni� tak > w odpowiedzi na wielo�� moich liter, ale co innego pisa� (cho�by du�o > i nie na temat Grupy, �e tak to ujm� w s�owa) a co innego rozmna�a� > si� czy klonowa�?! Coby by�o jasne (i aby unikn�� problemu �ywca z p�toralitrowej butelczyny oraz abo_rtowania program�w (zada�) komputerowych pod systemem operacyjnym RSX 11-M) m�j s�d oparty jest o do�wiadczenie, kt�rym jest rzut oka (moje- go) na rysunek wadima -- wadim dziedzic c3ne1q$a18$1@atlantis.news.tpi.pl, tak wi�c nie zachodzi tutaj analogia do apriorycznego s�du pacynkowego: :) Eneuel Leszek Ciszewski c3d75q$g5o$1@flis.man.torun.pl razem z uzupe�niel- nieniem -- c0ddao$27l$1@flis.man.torun.pl: Cz�� naszej wiedzy (ci�gle :) moim zdaniem) pochodzi z bada�/do�wiadcze�. Kiedy pisz� o tym, �e mijani przez nas ludzie s� jakby zwierciad�ami naszej duszy -- mam na my�li nasze aprioryczne odczucia, czyli nie {} bazuj�ce na do�wiadczeniu. (ew. bazuj�ce na powierzchownej analizie) Moja analiza powierzchown� nie jest: -- wadim napisa� 'czterech m�odych wio�larzy' -- i narysowa� czterech, nie {} jednego > Eneuel. :) > > Post_scriptum: > > Eneuel Leszek Ciszewski news:c35f5a$rpm$1@flis.man.torun.pl: > > > Jakem Eneuel -- nie znam �adnego innego Eneuela pod S�o�cem. > > Jakem Eneuel -- nie znam �adnego innego Eneuela pode S�o�cem. E. :)