X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,6e691edc0912788 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-03-14 19:57:35 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: OT. Bylo: [PIC] Shai-Hulud Date: Mon, 15 Mar 2004 04:56:48 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 141 Message-ID: References: <13mm24hqcj3he$.dlg@Lukasz.Dabrowski> <1nzctdcds31p0$.dlg@u.i.u> <1079317158.737350@discordia.pl> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1079323054 2543 82.139.165.143 (15 Mar 2004 03:57:34 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 15 Mar 2004 03:57:34 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: N 53�07'??", E 23�08'??"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2490 Tomek Andruszkiewicz 1079317158.737350@discordia.pl: > [...] > > Zmarnowali�cie wszystko, co budowa�em przez ostatnie dwana�cie lat. > [...] > Leszku, nie wiem czy to, co powiem, w og�le si� przebije, ale Nie przebi�o si�... Ale... Mo�e zapiszesz to, co powiedzia�e�? :) (w ka�dym razie -- do mnie si� nie przebi�o) > mimo wszystko spr�buj�. Jaki� czas temu pisa�e�, �e wyszed�e� > z depresji - super. Ale teraz, po walce, zosta�e� z fiksacj�. Czuj�, ;) �e masz co� wsp�lnego z Frostem. :) On tak�e leczy� na odleg�o��. :) Mo�e nie tyle leczy�, co stawia� diagnoz�. :) I tak�e b��dn�. :) To si� nazywa -- �y� w �wiecie fikcji. :) > Wcale nie super. Wywal to, ch�opie. Wywal te wszystkie gadki, Nie jestem ch�opem. :) Jestem zdecydowanie szlachetniej urodzonym. :) (cho� dla cel�w ,,pisarskich" uznaj� si� za ch�opa, a z innych powod�w za parobka/niewolnika/rolnika/itd.) Ale to akurat nie jest istotne. :) Ty zapewne arystokrat� te� nie jeste�. :) > ten monotonny, p�tl�cy si� refren. Oderwij si� od niego je�li A kt�ry, je�li wolno zapyta�? (bo jest ich kilka) > nie chcesz zamieni� si� w odizolowanego kolesia, kt�ry b�dzie kole� -- to kopozycja do Lesia? :) > na przystankach autobusowych szarpa� za r�kaw czekaj�cych, by Chodzi Ci o wystrzenia? > podzieli� si� z nimi demonami z w�asnej g�owy. Ach, i jeszcze Ja jestem pragmatykiem. :) I moja g�owa nie jest siedliskiem demon�w. :) Wywalam je bez jakiejkolwiek lito�ci na zbity pysk. :) (w przeno�ni oczywi�cie, bo demony pysk�w nie posiadaj�) :) > jeden pow�d, cho� du�o mniej wa�ny - �miecisz tu strasznie, a Hm... Daj� prac�? Jestem pracodawc�? To� je�li �miec� -- kto� mo�e posprz�ta�!! A teraz -- jest takie w Polsce bezrobocie!!! I w�a�nie to bezrobocie -- jest dzie�em takich ,,m�drych" jak Ty. > grupa usycha. Tak po prostu. Przewaga Twoich tekst�w, diatryb Ale Ty jeste� na tej grupie od niedawna. Chyba nie by�o Ci� tutaj, gdy grupa kwit�a. Nie odmawiam Ci prawa do pobytu tutaj, ale nie pami�tasz czas�w rozkwitu, nie budowa�e� tej grupy, wi�c sk�d ta troska? :) Poza tym... Ja kiedy� pisa�em tu znacznie wi�cej. :) I jako� w�wczas nie usycha�a ta grupa. :) Mo�e usycha z innych powod�w? > nieustaj�cych, nad rysunkami wszystkich innych, budzi przera- Widzisz... Gdyby� wyznawa� wiar� w Boga -- nic by Ciebie nie przera�a�o. :) Nawet nat�ok moich tekst�w -- cho� mi samemu w to trudno uwierzy�. :) No... Ale niewierz�cy te� maj� prawo do �ycia... Niewierz�cy -- czyli tacy jak Ty, bo na przyk�ad Wilu jest wierz�cy, cho� tacy jak Ty -- nie uznaj� Jego religii. :) > �enie. Ja rozumiem, �e potrzebujesz platformy komunikacyjnej. A co to takiego ta plat_forma? > Ale dlaczego akurat tej? 0. Bo jak by�em w depresji -- nie przycinano mnie. (nie zbijano z panta�yku) A po to w�a�nie by�em, aby szuka� takich, k�rzy nie b�d� przycina�. :) 1. Bo skazano mnie na zjazd na boczne tory, czyli na bocznic� :) i uznano, �e to jest grupa dla przyg�up�w. :) A ja -- **czasami** lubi� to, co skazane jest na zag�ad�. :) 2. ASCII-art posiada tradycj�. :) 3. Ugniata�em sobie tutaj grunt od dawna. :) Czyni�em to �wiadomie i z premedytacj�. :) 4. Bo mi si� tutaj podoba. :) 5. Bo tutaj bywa tak�e Ania_G, kt�ra [Cenzor -- nie �pi] 6. Bo tu si� nie u�ywa font�w proporcjonalnych. :) 7. Bo mog� tu liczy� na m�dro�� ludzi typu �ukasz D�browski. :) (to ten, kt�ry wsp�pracuje z diab�em) 8. Bo to by� teren zupe�nie nienadaj�cy si� do budowy [Cenzor ;)] a ja -- lubi� takie wyzwania. :) 9. Lubi� obrazki i lubi� przebywa� w�r�d ludzi, kt�rzy s� ode mnie mocniejsi w temacie, a rysowa� w og�le nie potrafi�. :) A. Na innych grupach te� pisz�. :) Wymienia� dalej? > (nie b�dzie a-a) ASCII-artyst�? :) Nie b�d�. :) I nawet nie pytam Boga -- dlaczego nie b�d�. :) > Szczere �yczenia spokoju ducha, Kt�rego ducha -- bo tu same duchy. :) Jest ich ca�a masa. :) I wszystkie s� spokojne. :) Arkedocja -- to kraina Ducha. :) Dziwne, �e o tym nie wiedzia�e�... > -- > -- "(...) ujrze� mo�na, �e cia�o przypomina zbi�r z�o�ony > < '' ze sk�ry, cia�a, ko�ci. Jest do�� brudne." > \_" - Nietrwa�o��, Tenzin Wangyal Rinpocze > __/&|`__________________________________wenanty(at)discordia.pl To trzeba umy�. :) LC. :) Postscriptum: Pojedynczych liter nie zostawia si� na ko�cu linijek. :) (w polskiej pisowni/typografii, bo w innych j�zykach mo�na)