X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,43e5d9ac21d49a49 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2004-03-19 03:19:33 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsgate.cistron.nl!newsfeed.wirehub.nl!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.mm.pl!not-for-mail From: Mati Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Witajcie! Date: Wed, 17 Mar 2004 16:34:45 +0100 Organization: Iks niuz juzer Lines: 97 Message-ID: References: Reply-To: mati1988k@wp.pl NNTP-Posting-Host: host-62-141-234-192.gorzow.mm.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=_Mime-Proxy-nie-dziala_ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.mm.pl 1079537708 36278 62.141.234.192 (17 Mar 2004 15:35:08 GMT) X-Complaints-To: abuse@multimedia.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 17 Mar 2004 15:35:08 +0000 (UTC) User-Agent: Xnews5.02.24p X-Face: 2kZb_m>wZv*"xh%mC|n4jpq=W|nAdu)Y"pk8YXhvZkauLtkfDE-?!5ku>`n6L5}W@bvC97>PVI]?T)NL8nw0E[J[Vak$br)^pi2tTf)`&%,ji-16rzZYAGE^t_GSFqQ9.x3+}?Z3SFBDd:9c'i1a@&&*zfe?8;E*CqtDEu&_=KZlH;TJ1?O[p57kx104fCe.anbv2`x\Ut;cZ?gui(-qYYy=R;8ND{Mh%kxyh^#^\d(_6*2t Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:2538 w Piotrek Modlinski napisa�(a): > Moj pierwszy tu post wiec wypada sie przywitac ;) > Ciesze sie oczywiscie, ze tu trafilem... itp... itd... ;) > Mam dwie sprawy - po pierwsze, czy znacie jakies programy > ulatwiajace tworzenie artow? Chodzi mi tu bardziej o cos, > co umozliwialoby dowolne przemieszczanie sie po ekranie, a > nie co by samo rysowalo ;P Mozliwosc zaznaczania prostokatnych > obszarow itd... ewentualnie doradzcie, co Waszym zdaniem w > takim programie powinno byc - jesli nie znajde czego szukam, > gotow jestem nawet to napisac... > No i druga sprawa - co sadzicie o moim pierwszym "dziele"? ;) > (w razie problemow z domysleniem sie, co to ma przedstawiac, > oryginal jest na http://scs.amp.pw.edu.pl/nieaplet.html ;)) > Wiec, dwie wersje... "pusta": > > ______ > p~ /~q > / ) / \ > / | ( | > #.___) |__ ## > # ) )()( ) # > \|/{__}\/ .)^ > ('',+,...+/ > /-/\/\/\/\/ > ____.:/ ) > .:'.,-----\ )''-,._.,. > /\/\ \_ /'''-... . \ > / '''''') \|\* > | | > |_ / > ___/ ':.,.-K > :' | \ > _:/..._ \ /-:. > _/ \ >._ _./ \__ > / || ''' l / ': > | _,..,_L\ \ / '| > (.:' \'\ |./ |-:_ > ( | >....+-< ( / \ > / _,L / \ ':._.' | > | -' \ | |. ,<. > ':_ / .A._ ./ \._.:' \ > | / '''''V | | > \ ( | pm \ ./ > '-:.,\ _/ '--'' > ':...:'' > > i "pelniejsza" ;): > > > ______ > p~|..../~q > /SS).../SSS\ > /SSS|..(SSSSS| > #.SSS)..|SSSS## > # ) )()( ) # > \|/{__}\/ .)^ > (S',+,...+/ > /-/\/\/\/\/ > ____.:/..........) > .:'.,-----\.........)''-,._.,. > /\/\ \......./'''-... . \ > /..'''''') \|\* > |.........| > |......../ > ___/..':.,.-K > :'...|.........\ > _:/..._.\........./-:. > _/.......\ >......./....\__ > /.........||...'''..l..../..': > |..._,..,_L\.........\../....'| > (.:'......\'\........|./......|-:_ > (.........| >....+-< (....../....\ > /......._,L /........\ ':._.'.....| > |.....-'...\.........| |......,<. > ':_ /......A._....../ \._.:'...\ > |...../....'''''V |......| > \....(..........| pm \...../ > '-:.,\......._/ '--'' > ':...:'' > Rysunki bardzo �adne. Ja osobiscie rysuje w notatniku :P. Ps. Nie jestem pewnien ale wydaje mi sie ze masz troszczke za duza sygnaturke :). -- o/ ________/|_____ |Mateusz Krysiak| |mati1988k@wp.pl| . _______________________| gg:5460522 |________________ . . . \ / .''.''. \ =*= US-army =*=/ ..'.'''.'\''..''..''..''..''..''..''..''..''..''..''..''..''../'..