X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,aa3ea27f78f8623b X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Re:_Blisko=B6=E6._:=29_=5Bporanka=5D_;=29?= Date: Wed, 16 Jun 2004 10:44:49 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 108 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1087375507 17460 82.139.165.143 (16 Jun 2004 08:45:07 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 16 Jun 2004 08:45:07 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:497 Mariusz 'Craig' Cie�la pan.2004.06.16.07.17.19.213747@_aristocracy.pl: > > Witaj Eneuel, > > Kt�rego� dnia, a by� to wtorek, napisa�e�: > >> -- Ale� Wysoki S�dzie!!! Eneuel znowu pope�ni� przest�pstwo!!! > > Czy cierpisz na rozdwojenie ja�ni czy na chroniczne niezdecydowanie i > > dlatego dopisujez si� sam do swoich post�w? > On od zawsze u�ywa grupy jako narz�dzia komunikacji ze sob�. Ju� o tym > kiedy� pisa�em. A Ty do��czaj OA. Dok�anie!!! I czyni� to z pe�n� premedytacj�! A do��czanie ASCII-art�w jest konieczne!!! > /* OA: > ))))) > ( '==========o > `-." pinokio? :) Mo�e i Pinokio. :) Jest takie powiedzenie 'struga� wariata'. :) A Pinokio chyba by� ,,wykonany" z drewna. :) Bo�e!!! Jakie to szcz�cie, m�j proboszcz, honorowy pra�at papie�a, Stanis�aw Rabiczko, kt�ry dok�ada� wszelkich stara�, aby pok��ci� mnie z moimi Rodzicami, kt�ry uzna�, �e powinienem by� pozbawiony jedzenia, opieki lekarskiej, Rodziny, jakichkolwiek wakacji -- umar�. :) Ponad rok temu prosi�em �w. Tadeusza Jud� o to, aby �w ksi�dz przesta� mnie m�czy�. :) Kilka dni temu modlitwa ta przypomnia�a si� mi i zauwa�y�em, �e ten ksi�dz da� mi spok�j. :) Wczoraj zadzwoni� telefon i powiedzia� :) kobiecym g�osem na dodatek, �e Rabiczko -- pomier. ;) Ten sam Rabiczko, kt�ry zna� mnie doskonale, kt�ry wiedzia� o tym, �e przed wielu laty by�em bardzo bogaty i szcz�liwy, ten sam, kt�ry nie powstrzyma� pewnej dziewczyny, gdy ta wyzywa�a mnie od peda��w, cho� by�a/jest chora psychicznie (rozpoznanie lekarskie) ten sam, kt�ry zachorowa� na raka odbytu (wymowna choroba -- grzechy zaniedbania bywaj� r�wnie� ci�kie, a obowi�zkiem Pra�ata by�o zwr�cenie tej dziewczynie uwagi na to, aby zaprzesta�a m�wienia g�upot) ten sam, kt�ry wyt�umaczy� mojemu Ojcu, �e sieci komputerowe -- s� moimi fanaberiami, ten sam, kt�ry nieistniej�cym firmom zamierza� nadawa� ;) certyfikaty ISO9001 itp... Ten w�a�nie Rabiczko -- zmar�. :) Dzi�kuj� Ci Bo�e. :) Jeszcze Henryk Samul i J�zef �wietlicki, Bo�e. :) Chc� albowiem powr�ci� do pracy, zarabia� pieni�dze, �y� pe�ni� �ycia (a �yj� ,,nieco" szybciej ni� inni ludzie) o�eni� si� (i to z dwiema kobietami) ,,mie�" dzieci, wychowa� je, pogodzi� si� z tym bez b�lu, �e by� �adne z nich nie b�dzie takie, jakie bym chcia�, aby by�o. :) Pogodzi� si� nie w �alu, ale w rado�ci, bo kiedy B�g daje -- daje do pe�na i wie, co czyni. �le si� sta�o, �e na drodze do mojego szcz�cia stan�li ludzie, kt�rym nie uczyni�em w �yciu nic z�ego, a wr�cz przeciwnie -- czasami czyni�em co� dobrego. :) Albowiem trudno pro�b� o spowied� nazwa� zbrodni� i ch�� budowa- [Samul] ni� osiedlowych sieci komputerowych (tak zwanego Inter- netu) uzna� za g�upot� godn� kary zag�odzenia na �mier� [Rabiczko] lub ch�� niesienia ludziom pomocy poprzez wstawianie :) si� za nimi do �wi�tych uzna� za niedozwolon� praktyk�. [�wietlicki] Kr�lowa Franciszka odesz�a z tego �wiata bez pogodzenia si� ze mn�. Podobnie (; uczyni� ;) te� honorowy pra�at papie�a -- m�j proboszcz. Kt�ry z was (�askawi ksi�a) chce ;) by� kolejnym na li�cie? :) Studiujecie Boga jak instrukcj� obs�ugi: -- tutaj nacisn�� -- o tej porze odm�wi� r�aniec -- o tej koronk� -- w ten spos�b poprosi� -- takiego u�y� zakl�cia B�g jest Mi�o�ci�. :) A Ojcowie Ko�cio�a, tacy jak ,,maltretowany" przeze mnie i na tej grupie Klemens Aleksandryjski nie s� g�upolami i warto im przyzna� racj� w materii wiary, �e tak to nazw�. :) _ ____ /( ) _ \ / // /\` \, ||--||--||- \| |/ \| ||--||--||- ~^~^~^~~^~~~^~~^^~^^^^^^^^^^^^ Ernst 'pooh' Mulder E. :)