X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,a2b45982a2a24c66 X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.atman.pl!news2.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Przegrane i mandarynki. :) Date: Tue, 15 Jun 2004 19:39:11 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 269 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1087321187 22067 82.139.165.143 (15 Jun 2004 17:39:47 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Jun 2004 17:39:47 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:483 Eneuel Leszek Ciszewski caepts$qtd$1@inews.gazeta.pl: > > > > A wiesz, �wietlny, za co ja ciebie nie lubi�? > > > > Nie za to, �e ty mnie nie pomog�e� w zatrudnieniu, > > > > cho� tw�j qmpel jest wsp�w�a�cicielem Komserwisu, [firma komputerowa] > > > > a ty DOK�ADNIE wiedzia�e�, �e ja nie mam DOS�OWNIE > > > > na chleb, ale za to, �e mi cukierk�w �a�owa�e�, :) ______________ > > > > gdy by�em u ciebie na twoich imieninach. :) G�upie | |____| | | > > > > -- nieprawda�? (G�upie -- co?) | .' `. | | > > > | : (_)| > > > A mia�o to miejsce w roku ubieg�ym, w marcu. | : : | Gong > > > By�em obecny ja, �wietlny, �w �wietlnego | : : | > > > znajomy oraz jaka� kobieta, kt�rej nie znam | `.____.' | > > > i kt�ra du�o (i w samych superlatywach) _|______________|_ > > > m�wi�a o ksi�dzu Konkolu. :) KCK > > Nie mam �wietlny co robi�, wi�c mo�e religii poucz�... ;) > > Na pewno si� Tobie spodoba. :) Ponadto obra�� swoich > > potencjalnych pracodawc�w. :) > > Kto w drobnej rzeczy jest wierny, > > ten i w wielkiej b�dzie wierny; > > a kto w drobnej rzeczy jest > > nieuczciwy, ten i w wielkiej > > nieuczciwy b�dzie. > > (Ew.�ukasza 16:10) > > To, i� mi nie pomog�e� w zatrudnieniu -- mo�na ;) zrozumie�, > Nie, nie dlatego, �e ci kto� poleci� izolowanie mnie, > ale dlatego, �e nic by� na tym nie zarobi� dodatkowo. :) > > lecz na pewno nie ma wyt�umaczenia na twoje sk�pstwo przy > > cz�stowaniu mnie cukierkami. :) Masz r�ce d�ugie do brania > Jak �atwo zauwa�y� -- ja od ka�dego ,,��da�em" jedynie ,,cukierk�w". :) <---. > Od nikogo nie wymaga�em nadludzkiego ;) po�wi�cenia typu rezygnacja : > z zarobk�w itp. czy wst�powanie w konflikty :) z ,,otoczeniem". :) : > Nikt by ci nie uczyni� krzywdy, gdyby wysz�o na jaw, �e mnie : > pocz�stowa�e�/obdarowa�e�_obficie cukierkami. :) Swoj� drog� : > owe cukierki smaczne by�y, cho� wola�bym sam zarobi� i kupi� : > sobie (i nie tylko sobie) cukierki, i nie tylko cukierki. :) : > : > > (gdy chodzi o b�ogos�awie�stwa, fili�anki, czy kwiaty, : > > kt�re ci przynosi�em, aby sprawi� ci rado��/przyjemno�� : > > po twoim powrocie ze szpitala) : > > ale strasznie kr�tkie do dawania. :) : > : > > Nie miej r�ki wyd�u�onej do brania, : > > a do dawania - skr�conej. : > : > > (M�dro�� Syracha (w) 4:31) : > : > > Nie wytrzyma�bym w jednym pomieszczeniu z kolczykowanymi :) facetami :) : > : > Na szcz�cie teraz jeste�my w UE i mam prawo do tego, �eby nie chcie� : > pracowa� z tego rodzaju lud�mi. :) W czasach komunizmu -- nie mia�bym : > tego rodzaju prawa i musia�bym :) pracowa� z tymi, do kt�rych by mnie : > ,,w�adza ludowa" pos�a�a. :) : > : > > i nie chcia�bym tam pracowa�, ale pozna�em stosunek :) ksi�y do biedy : > > i bezrobocia : > : > > Nie wytrzyma�bym w jednym pomieszczeniu z kolczykowanymi :) facetami :) : > > (a co najmniej jeden taki pracuje, czy pracowa� w�wczas w Komserwisie) : > : > Komserwis te� jest na ulicy �w. Rocha? :) : > Podobnie jak Gracja? A co ja na to poradz�? :) : > Trzeba spojrze� Prawdzie w oczy i jasno sobie : > powiedzie�, �e wobec pewnych spraw i okoliczno�ci : > jeste�my zupe�nie bezradni... ;) : > : > Czy chc� co� w zamian za reklam� Gracji i Komserwisu? : > *------------------------------------------------------------------------' > > i nie chcia�bym tam pracowa�, ale pozna�em stosunek :) ksi�y do biedy > > i bezrobocia, kt�re to bezrobocie swoj� ,,m�dro�ci�" zbudowali. :) > -- No tak... Kiedy� nie ��da�e� po�wi�ce�, a teraz? > -- Teraz trac� pami�� i razem z pami�ci� -- trac� > dawne podej�cie do otaczaj�cej mnie rzeczywisto�ci. :) > -- I dlatego proponujesz �wietlnemu, a�eby ci napisa� ten > list, za napisanie kt�rego odpu�cisz mu po�ow� karceru? > -- Owszem. :) Warto doda�, �e �wietlny uzna�, �e za roz��czenie > ch�opaka i dziewczyny nale�na jest surowa kara. :) <--------------------. > : > > BTW: Jak tam list do papie�a? :) : > > Eneuel Leszek Ciszewski : > > caaiiq$25g$1@inews.gazeta.pl : > : > : > : > > OA: : > > ____ : > > /\ \ : > > \ \ \ TO: FRIENDS OF FRIENDS OF FRIENDS : > > \ \ \ OF FRIENDS OF FRIENDS OF FRIENDS : > > \ \ \____ : > > _\_\___\ \ WANT A JOB ?!?!?!?!?!?! : > > /\___________\ : > > \ \ \ \ \ RARE L@@K !!11!! WOULD SPAM AGAIN : > > \ \ \ \ \ A+++++++++ : > > \ \ \ \ \ : > > \ \ \ \ \ : > > \ \ \ \ \ : > > \_\ \ \ \ _ : > > /\\=============\\ : > > \ \\ \ \ \\ : > > \ \\-------------\\ : > > \ \\ \ \ \\ : > > \ \\=============\\ : > > \// \ \ \ \/ : > > \ \ \ \ \ : > > \ \ \ \ \ : > > \ \ \ \ \ : > > \ \ \ \ \ : > > \ \ \ \ \ : > > \ \ \___\ \ : > > \ \ \__/\ \ : > > \ \___\_\_\___\ : > > \ \nsg _______\ : > > \ \___\ \/___/ : > > \/___/ : > : > .-------------------.-------------------.-------.-------' > : : : : > Z cyklu: Jakim suwakiem logarytmicznym suwa�e� -- takim i ciebie przesun�. :) > > -- Jeste� pewien, �e to tak wygl�da�o w oryginale? > -- Rysunek? > -- Nie... Tekst. > -- No... Mam k�opoty z pami�ci�... > > Bo takim s�dem, jakim s�dzicie, i was os�dz�; > i tak� miar�, jak� wy mierzycie, wam odmierz�. > > (Ew.Mateusza 7:2) > > > http://www.asciiartfarts.com/20040520.html Ju� ;) sobie przypomnia�em z tym suwakiem logarytmicznym: Bo takim s�dem, jakim s�dzicie, i was os�dz�; i tak� miar�, jak� wy mierzycie, wam odmierz�. (Ew.Mateusza 7:2) I m�wi� im: Uwa�ajcie na to, czego s�uchacie. Tak� sam� miar�, jak� wy mierzycie, odmierz� wam i jeszcze wam do�o��. (Ew.Marka 4:24) Dawajcie, a b�dzie wam dane; miar� dobr�, nat�oczon�, utrz�sion� i op�ywaj�c� wsypi� w zanadrza wasze. Odmierz� wam bowiem tak� miar�, jak� wy mierzycie. (Ew.�ukasza 6:38) Jak wiadomo -- suwak logarytmiczny s�u�y do oblicze�. :) To takie co� na kszta�� ;) kalkulatora. :) Moja nauczycielka z j�zyka polskiego, z og�lniaka, imienia nie pami�tam, przepraszam, Ryczaj, pomyli�a kiedy� s�owo 'logarytm' ze s�owem 'algorytm'. :) -- A to dzia�o si� na lekcji z twoj� klas�? -- Nie. A jakie to ma znaczenie? -- Ty dobrze wiesz jakie! -- Paj�ki :) tka�y welony. :) Czy ja niewyra�nie pisz�, �e Paj�ki tka�y te welony? :) Eneuel Leszek c9mod9$bdv$1@korweta.task.gda.pl :) > S�owo jedyne Ty" Wczyta�: > - z rep. zesp. Czerwone Gitary DCz > - s�owa: K. Dzikowski Iwonicz Zdr�j 1998.V.28 > - muzyka: S.Krajewski W dzie� matury ustnej z Matmy > Zobacz, Paj�ki tka�y welon tw�j, > Widzisz, z paj�czej prz�dzy tka�y tiul, > Kiedy Ty,Ty,Ty, staniesz rankiem przy mnie, > B�ysn� w nim klejnoty rosy. > http://outdoor.blog.pl/archiwum/?rok=2004&miesiac=01 > http://wincom.com.pl/muzyka/zobacz.html > http://www.republika.pl/danczon/midi.html -- To co my mamy robi�? -- Jak to co?!? Leszek Eneuel Ciszewski as3p8i$kbo$1@flis.man.torun.pl: > P�ki Cenzora nie ma w pobli�u (Cenzor ma za za- > danie pilnowa� nas, aby�my nie ujawniali obcym, > czyli ludziom, Elfich tajemnic) mog� powiedzie� > Ci w wielkiej tajemnicy, �e Azalandzka Kr�lewna > ma w oczach ogie�, w sercu dobro�, w g�owie ro- > zum, jest bardzo �adna i ma dziesi�� lat. :) To ** > wszystko pretenduje j� do obj�cia (w przysz�o�- ** > ci oczywi�cie) tronu Azalandii. :) Azalandczycy > s� wojownikami -- podobnie jak Elfy... I to oni > w�a�nie po�pieszyli nam z pomoc�, kiedy poza�a- > mywa�y si� nasze systemy obronne... -- A ta Azalandia jest du�a? -- Kr�lewna Wam to powie. :) -- A jak j� znajdziemy? Po czym j� rozpoznamy? Sk�d b�dziemy wiedzie�, �e to ona? -- Czy ja pisz� niewyra�nie? -- Ogie� w oczach, dobro� w sercu/zamiarach i rozum w g�owie. :) -- A dziesi�� lat? :) -- Hm... Istotnie pope�ni�em b��d, pisz�c, �e ludzie si� nie zmieniaj�... Hm... Tak� g�upot� napisa�em... To oczywiste, �e teraz jest starsza ni� by�a w 2002 roku... [TS] :) Eneuel Leszek Ciszewski camja7$h54$1@inews.gazeta.pl > -- Nie znam numeru jej konta... [TS] > Poza tym -- lubi� Ekonomist�w i ch�tnie ich odwiedz�, > bo to porz�dni ludzie. :) > -- Kiedy� tacy byli!!! > -- Ludzie si� nie zmieniaj�. :) > -- A sk�d wiesz, �e s� porz�dni? > -- Bo lubi� �artowa�. :) > Ponadto, jak mia�em drobny problem, > to �wczesny dziekan, a dzisiejszy rektor, > domy�li� si�, co ma uczyni� i to uczyni�, > dzi�ki czemu �w problem znikn��... > -- No... Bo to by� drobny problem! > -- Ju� ci pisa�em, �e je�li kto� w drobnej rzeczy > jest wierny, to i w wielkiej b�dzie. :) > -- To plagiat!!! Z Pisma �wi�tego. :) > -- No. :) -- A uroda? :) Pono� jest bardzo �adna. :) -- Hm... Uroda. :) Widzisz... Nie ka�demu dane jest zobaczy� pi�kno. :) -- To jak z Jednoro�cem? :) -- Ot� to. :) -- Czyli nadzwyczajn� urod� Kr�lewny zobaczy� mo�e tylko ten, kto kocha i szuka Prawdy? -- Jej urod� zobaczy� mo�e tylko ten, komu ona zechce j� pokaza�. :) -- No... Ale ja pytam o urod� na przyk�ad Jej twarzy... -- I otrzymujesz ode mnie odpowied� :) na swoje pytanie. :) -- A mo�e ona ma jaki� dokument, na podstawie kt�rego poznamy, �e to ona w�a�nie jest t� Kr�lewn�? :) -- Ma. :) (o ile mo�na to nazwa� a� dokumentem) -- I na tym ,,dokumencie" jest napisane 'Azalandzka Kr�lewna'? -- Nie. :) -- A jak? -- Podobnie. :) -- A je�eli pope�nimy b��d? -- Zadajesz bardzo trudne pytania... ;) -- ____ | | _| Eneuel Leszek Ciszewski | ||_ 85 .-. 8789052, 7463797 | |__| ~~~_@_ _[##] 607 635935 |____| (;eneuel#ascii.art.pl;)