X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,a2b45982a2a24c66 X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!213.200.89.82.MISMATCH!tiscali!newsfeed1.ip.tiscali.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Przegrane i mandarynki. :) Date: Sat, 12 Jun 2004 18:23:24 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 50 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1087057415 29147 82.139.165.143 (12 Jun 2004 16:23:35 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 12 Jun 2004 16:23:35 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:417 Eneuel Leszek Ciszewski cad199$lqp$1@inews.gazeta.pl: > > > A wiesz, �wietlny, za co ja ciebie nie lubi�? > > > Nie za to, �e ty mnie nie pomog�e� w zatrudnieniu, > > > cho� tw�j qmpel jest wsp�w�a�cicielem Komserwisu, [firma komputerowa] > > > a ty DOK�ADNIE wiedzia�e�, �e ja nie mam DOS�OWNIE > > > na chleb, ale za to, �e mi cukierk�w �a�owa�e�, :) ______________ > > > gdy by�em u ciebie na twoich imieninach. :) G�upie | |____| | | > > > -- nieprawda�? (G�upie -- co?) | .' `. | | > > | : (_)| > > A mia�o to miejsce w roku ubieg�ym, w marcu. | : : | Gong > > By�em obecny ja, �wietlny, �w �wietlnego | : : | > > znajomy oraz jaka� kobieta, kt�rej nie znam | `.____.' | > > i kt�ra du�o (i w samych superlatywach) _|______________|_ > > m�wi�a o ksi�dzu Konkolu. :) KCK > Nie wytrzyma�bym w jednym pomieszczeniu z kolczykowanymi :) facetami :) > (a co najmniej jeden taki pracuje, czy pracowa� w�wczas w Komserwisie) > i nie chcia�bym tam pracowa�, ale pozna�em stosunek :) ksi�y do biedy > i bezrobocia, kt�re to bezrobocie swoj� ,,m�dro�ci�" zbudowali. :) Ale gdy nie mia�em na jedzenie -- to tak�e tak� prac� chcia�em przyj�� z rado�ci�, dlatego zapyta�em Tadeusza Ruminowicza (kt�rego zna�em z Infoserwisu, dzisiaj Computerlandu) czy nie zechcia�by mnie zatrudni�, :) ale niestety spotka�em si� z odmow�. :) Odmow� t� Tadeusz przyzna�, i� jego dawne przeprosiny zwi�zane z rzekomo niechc�cym wej�ciem na moje poletko (czyli zsieciowanie tego http://hum.uwb.edu.pl/ budynku) by�y niewiele warte. :) (mieli�my z Infoserwisem zawart� ustn� :) umow� na mocy kt�rej ja i Infoserwis mieli�my nie wchodzi� sobie w drog�; umowa zosta�a zawarta na �yczenie w�a�ciciela Infoserwisu i **ja tej umowy nie naruszy�em ani razu**) :) Kuwait Macedonia Congo Vietnam Jamaica Zaire _________ _________ _________ _________ _________ _________ |`::::::::| |`-. | ,-'| |::::;' ,;| | _/ \_ | |:._ _,:| | ,##`. | | |______| |---(_)---| |::;' ,;;;| | `. ,' | |:::>.<:::| | :|/=: | |,;;;;;;;;| |,-'_|_`-.| |;'_,;;;;;| |__/,^.\__| |:''___`':| |__`'_,'__| SSt http://www.ascii-art.net/content.php?id=flags -- Nie straszy� mnie s�dami (bo si� do biskupa Zeusa czy Pieronka -- nie pami�tam ju� dok�adnie, bo mam s�ab� ;) pami�� -- odwo�am) i z�bami jadowymi tak�e mi nie grozi�, bo powyrywam, nawlok� na sznurki, zrobi� korale i zawiesz� na szyjach swoich �on!!! E. :)