X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,59be30a68c446e8d X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!proxad.net!skynet.be!195.114.173.131.MISMATCH!news.internetia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=AFmije=2C_pok=B1sanie_i_mandarynki._:=29?= Date: Tue, 8 Jun 2004 23:44:20 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 105 Message-ID: References: <1968061735.20040605165115@nowy.adres.ziom> <2510650632.20040605174047@nowy.adres.ziom> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1086731064 17675 82.139.165.143 (8 Jun 2004 21:44:24 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 8 Jun 2004 21:44:24 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:359 Eneuel Leszek Ciszewski c9tglo$3np$1@inews.gazeta.pl: > > > >> >> > > > > > > > > ---_ ......._-_--. > > > >> >> > > > > > > > > (|\ / / /| \ \ > > > >> >> > > > > > > > > / / .' -=-' `. > > > >> >> > > > > > > > > / / .' ) > > > >> >> > > > > > > > > _/ / .' _.) / > > > >> >> > > > > > > > > / o o _.-' / .' > > > >> >> > > > > > > > > \ _.-' / .'*| > > > >> >> > > > > > > > > \______.-'// .'.' \*| > > > >> >> > > > > > > > > \| \ | // .'.' _ |*| > > > >> >> > > > > > > > > ` \|// .'.'_ _ _|*| > > > >> >> > > > > > > > > . .// .'.' | _ _ \*| > > > >> >> > > > > > > > > \`-|\_/ / \ _ _ \*\ > > > >> >> > > > > > > > > `/'\__/ \ _ _ \*\ > > > >> >> > > > > > > > > /^| \ _ _ \* > > > >> >> > > > > > > > > ' ` \ _ _ \ ASH (+VK) > > > >> >> > > > > > > > > \_ > > > >> ja tak tylko czekam a� ten w�� dojedzie do prawego boku :)))) > > > > I s�usznie! Nawet �mije powinny doj�� do prawo�ci i zosta� > > > > zbawione, cho� to dzisiaj wydaje si� niemo�liwe. :) Aby by�o jasne: Nie zamierzam uprawia� ;) (czyni� praw�) tej �mi. :) > > > to zalezy o jakich zmijach rozmiawiamy... > > > o takich: > > > __ > > > /\ /\ __/_-\ > > > _/ \/ \/ > > > Nie -- te nie maj� nie�miertelnej duszy. :) > > > > czy te� o tych w ludzkich sk�rze > > > .... > > > .||||. > > > (|O||O|) > > > ,.., > > > ;..; > > > O takich w�a�nie. :) > > > > (kiepski ze mnie ASCIIartysta, ale przegl�dam to, czasem co� pisze i a� > > > g�upio niczego nie narysowa� :)) > > > > -- > > > _m_ > > > /\___\ >lokator > > > |_|""| >www.lokator.prv.pl > > > /_fsc__\ >Winamp stopped > > > O takich �mijach, kt�re strasznie du�o m�wi� o Bogu, ale > > tego Boga nie chc� s�ucha�. :) Skazuj� ludzi na g�odow� > > �mier� i czyni� ich niewolnikami. :) Dzi� :) wychodz� za > > m��, jutro si� rozwodz� i startuj� :) do ksi�y. ;) > > | > > | Jedna z nich -- siedzi obok mnie na zdj�ciu:-. > > V / > > (wiem to od niej samej) / > > |/_ > > http://www.szum.pl/_pix/oslonino_2002/mix_muj.jpg > > i nazywa si� �ucja Stalenczyk (je�li nazwisko myl� -- przepraszam). > Nie tyle nazwisko, co pisowni� nazwiska. :) > > S� zatrudnione na pa�stwowych pensjach i nie maj� poj�cia o tym, > > co powinny robi�, :) ale poniewa� nale�� do stosownych ,,sfer" > > -- uznaj� siebie za osoby powo�ane do rz�dzenia �wiatem. :) > > (cho� s� g�upie -- wiem, bo zdo�a�em si� zapozna� nieco) Uprzedzaj�c to i owo, bo ja mam na stanie ;) pewne uprzedzenia: :) Eneuel Leszek Ciszewski news:ca5bjt$bou$1@inews.gazeta.pl > > Inne -- to moja by�a nieformalna prze�o�ona z Fizyki: Luba Uba. > > Wprawdzie o Bogu m�wi niewiele (przynajmniej w moim towarzystwie) > > ale jest r�wnie m�dra. :) > I te� nie straszy� s�dami i jadowymi z�bami, bo jestem > katolikiem i s�owo biskupa Pieronka jest dla mnie wa�ne > a pisz� Prawd�; jad wol� przerobiony, w Viprosalu: :) > Eneuel Leszek Ciszewski c8ittp$cv9$1@inews.gazeta.pl: > > > od �mi rasowej. P�ki co -- zalecam ostro�no�� > > > w ewentualnym pobieraniu jadu i pos�ugiwanie > > > si� jadem zakl�tym w tubce Viprasolu. > > _________________________________^_^ > > http://www.eljotfarm.pl/viprosal.htm > > > See `piccolo' for more ! > > > ___,,,,__________________Q_Q_Q_\_Q_________,_;_=====,___, > > > ()____________)_____,_O_O_~_~_~====_PPPP____Q_Q__G__G____) > > > '~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~' > > > http://www.ascii-art.de/ascii/def/flute.txt E. :) Postscriptum: Jeszcze tylko tydzie�. :)