X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,e3fdad82312def89 X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsrout1.ntli.net!news-in.ntli.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Little My... Date: Tue, 15 Jun 2004 15:20:40 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 72 Message-ID: References: <16iank01qv23$.dlg@from.etetnity> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1087305645 20473 82.139.165.143 (15 Jun 2004 13:20:45 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Jun 2004 13:20:45 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:471 Eneuel Leszek Ciszewski caan34$g0e$1@inews.gazeta.pl: > Czy wy naprawd� jeste�cie �lepi? > Pra�at Rabiczko (kt�ry pono� ,,z Bogiem" zamierza� ,,nada�" > owej firmie ISO9001 lub nawet ISO9002) pono� ;) dogorywa :) > i wy nadal staracie si� t�umaczy� mi, �e to ja jestem g�upi? :) To by�o pisane 11 czerwca 2004 00:24, :) czyli w pi�tek, tu� po p�nocy. :) > To dam wam propozycj�: > -- ,,Uzdrowi�" wam kogo tylko zechcecie: :) Kobiet� > czy m�czyzn� (oby nie siebie samego) z dowolnej > choroby w czasie zerowym, ;) a wy -- dacie prawo do > wielo�e�stwa :) w Ko�ciele katolickim. :):) (co nie > oznacza, �e ta osoba w tydzie� p�niej nie popadnie + ponownie w jak�� chorob�, :) je�li b�dziecie nazbyt > cwani) -- Co uczynisz, je�eli �wietlny te magiczne fili�anki po�le papie�owi? -- Nie wiem. :) Moim zdaniem -- powinien pos�a� list. :) Eneuel Leszek Ciszewski caaiiq$25g$1@inews.gazeta.pl -- A co uczynisz, je�eli �wietlny wy�le tylko cz�� tych magicznych fili�anek? -- To samo. :) -- Czyli co? -- To samo, czyli :) 'Nie wiem'. :) -- To� ty pono� te� masz w oczach swych ogie�! -- No i co z tego? -- I pono� �w ogie� jest symbolem Ducha �wi�tego. :) -- No to co? -- I pono� �w Duch �wi�ty, kt�rego symbolem jest ogie�, jest Nauczycielem i pozwala nam pozna� Prawd�. :) -- No i? -- To dlaczego nie wiesz, co uczynisz, je�eli �wietlny te magiczne fili�anki po�le papie�owi? -- Bo nie wiem. :) -- I Duch �wi�ty, kt�rego symbolem jest ogie�, nie pouczy Ci�? -- Je�eli zechce -- pouczy. :) Eneuel Leszek Ciszewski c9koov$p1a$1@inews.gazeta.pl: [..] > Eneuel: Pozwol� uciec. > Odeonis: Opatrzy� rany i powr�ci�? > Eneuel: Czym innym jest pope�nienie > b��du, a czym innym jego powtarzanie. :) > Odeonis: Nie rozumiem. > Eneuel: Ju� �wietlny Przyjaciel otrzyma� ode mnie > magiczne fili�anki, pozwalaj�ce na opatrzenie > ran i powr�t do zdrowia, co pocz�tkowo mnie > nawet z�o�ci�o. :) (teraz ju� si� przyzwyczai�em) > Korteriusz: W takim razie -- mo�e zawrzemy ugod�: > -- Pot�uczemy �wietlnemu te fili�anki, > a ty przestaniesz do nas strzela�. :) > Eneuel: By�by to czyn zuchwale z�y. ;) > Mo�e niech Asferruss zdecyduje o tym, kiedy > pozbawi� �wietlnego raz na zawsze jego uprawnie�. :) > Poza tym -- zwracaj�c si� do mnie -- u�ywaj wielkiej > literki. :) (je�li �aska -- oczywi�cie; :) je�li za� > nie [�aska] -- to te� u�ywaj wielkiej) [..] E. :)