X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,e3fdad82312def89 X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!news2.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Little My... Date: Tue, 15 Jun 2004 04:49:36 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 79 Message-ID: References: <16iank01qv23$.dlg@from.etetnity> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1087267783 6407 82.139.165.143 (15 Jun 2004 02:49:43 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Jun 2004 02:49:43 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:458 Eneuel Leszek Ciszewski caan34$g0e$1@inews.gazeta.pl: > > .-. > > //|\\ > > ;||;|;; > > ;|\|||; > > `\||;/ > > _>;<,,,,_ .-----------------------------. > > .-',/|;`\,`.`-. | Nie mie�ci mi si� w g�owie, | > > .',/_..----.\\`\,;\ | �e Eneuel chce, �eby Leszek | > > //.-'___.'`.,___,, ; /_ o�eni� si� jednocze�nie a� | > > ;' /"(#) | | (#)`\ ;// '-----. z dwiema kobietami. | > > ; `.___.' `.___.' / _ .-. '----------------------' > > `. ._ `-----' _ /,_,,)` / ) > > _,`-._`-------'_.' \ _) > > _(\.--':.. `"7---""\ `\ _..-'`-' > > (_ |:. __,,, / |( \`.`) ( > > `--'--"" /:|_ ; \ \ / \ > > .':. `--' ` `. > > /:. ,:. \ > > :: ,::' .' > > |:. _.-' > > `--....._____..--\,-. > > ..-' | | ) > > ( _,/ `--'"---' fsc > > `---' > > > > .-. > > //|\\ > > ;||;|;; > > ;|\|||; > > `\||;/ > > _>;##<,,,,_ > > .-',/|##;`\,`.`-. > > .',/_..-##---.\\`\,;\ > > //.-'___.##'`.,___,, ; > > ;' /"(#) |## | (#)`\ ; > > ; `.___.'## `.___.' / _ .-. > > `. ._ `-##----' _ /,_,,)` / ) > > _,`-._`--##-----'_.' \ _) > > _(\.--':.. `"7---""\ `\ _..-'`-' > > (_ |:. __,,, / |( \`.`) ( > > `--'--"" /:|_ ; \ \ / \ > > .':. `--' ` `. > > /:. ,:. \ > > :: ,::' .' > > |:. _.-' > > `--....._____..--\,-. > > ..-' | | ) > > ( _,/ `--'"---' fsc > > `---' > > A teraz si� mie�ci? :) Mnie te� si� kiedy� nie mie�ci�o, �e (na przyk�ad) ksi꿱 prawos�awni wst�puj� w zwi�zki ma��e�skie. :) Po uruchomieniu proces�w my�lowych -- zaczyna si� mie�ci� zar�wno wielo�e�stwo jak i ma��e�stwa kap�an�w, gdy� ma��e�stwo -- nie sprzeciwia si� Bogu. :) Do katolickich ,,duchownych": -- M�j Ojciec ma prawie 69 lat i nie b�dzie :) dla was (na was) pracowa�. :) Poszukajcie innego frajera, kt�remu b�dziecie podcina� skrzyde�ka. :) Tak przy okazji celibatu: Chyba Kozacy z Siczy �yli w celibacie. :) -- -- Wolisz/preferujesz Winco�tam czy Linuksa? -- Oboj�tne. Wa�ne, aby mnie wpisali do Rejestru. (do niekumatych: Na przyk�ad: http://gotowce.com.pl/prace/praca/317.php) Elt-kozak. ;)