X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,59be30a68c446e8d X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_=A6winie=2C_=BFmije_i_pok=B1sanie._:=29_?= Date: Sat, 5 Jun 2004 16:50:09 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 131 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1086447016 15046 82.139.165.143 (5 Jun 2004 14:50:16 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 5 Jun 2004 14:50:16 +0000 (UTC) /pl.rec.ascii-art: Eneuel X-MIMEOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) X-Priority: 3 X-User: eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:318 Eneuel Leszek Ciszewski 9rqdt$sdi$2@inews.gazeta.pl: > > > By� mo�e Karmelitanki, kt�re mnie przeklina�y, > > > by�y w depresji i nie zdawa�y ;) sobie sprawy > > > z tego, �e zamiast b�ogos�awi� -- przeklinaj�. :) > > > (by� mo�e Sebastian Frost -- �wiecki brat Bonifratr�w > > > b�dzie m�g� im dopom�c w pokonaniu tej gro�nej choroby) > > > M�dlcie si� nadal o ,,rodzinn� firm�". :) > > > Wykorzystam ten fakt w swoim li�cie ;) do ojca > > > �wi�tego, w kt�rym to li�cie zamierzam ;) prosi� > > > o zmian� prawa kanonicznego i o wprowadzenie > > > wielo�e�stwa, wykorzystuj�c jako punkt przetargowy > > > pozycj� tej ,,rodzinnej firmy", jak�e wa�nej dla > > > Ko�cio�a katolickiego, o czym �wiadczy zaanga�owanie > > > duchowie�stwa w utrzymanie i rozw�j tej ,,firmy". :) > > > Wierz�, ;) �e ojciec �wi�ty nie odm�wi. :) > > > Mam ju� szkielecik listu. :) Pr�buj� si� jeszcze > > > wtuli� ;) w ton tego rodzaju korespondencji, aby > > > wygl�da�o powa�nie. ;) Kopi� zamieszcz� tutaj. :) > > Ile razy zabieram si� do pisania -- �mije staraj� si� > > mnie pok�sa� i tak mocno mnie �askocz�, �e turlam si� > > ze �miechu, tak wi�c trudno mi pisa� powa�nie... B�d� > > musia� :) poprosi� kogo� o pomoc... Kt�rego� z ksi�y > > najlepiej. :) Mo�e �wietlnego? :) > Na lekcjach religii opowiada�e� nam o tym, jak pewien > �o�nierz wszed� pomi�dzy ch�opaka i dziewczyn�, kt�rzy > szli chodnikiem i trzymali si� za r�ce. :) Za �w czyn > zosta� ukarany karcerem. Wed�ug Ciebie -- s�usznie �w > �o�nierz zosta� a� tak surowo ukarany, cho� rozdzieli� > ich na tak zwan� chwil�. :) > Zadam Ci dwa podchwytliwe pytania: > -- Na jak d�ugo ja zosta�em rozdzielony z Wilczyc�? > -- Ile dni karceru otrzyma ten, kto nas roz��czy�? :) > Jak� miark� mierzysz -- tak� i Ciebie zwymiaruj�. :) > Mo�emy potargowa�: > -- Po�ow� owego karceru daruj� za napisanie ww. listu. > -- A nast�pn� po�ow�? > -- Po moim �lubie z tymi dwiema dziewczynami. :) > -- Czyli pozostanie jeszcze �wier� z ca�ej kary? > -- Tak. Na wszelki wypadek. :) > _________ _________ ____ > | | | | | | | + | ca�o�� | | p | p | | p | -- po napisaniu listu + | | | � | � | | � | > |_________| |____|____| |____| > ____ ____ > | | | 0.5| -- po moim ma��e�stwie > | 1 | |____| ____ z dwiema dziewczynami > | | | 0.5| | 0.5| > |____| |____| |____| -- Zapewne, zanim kolejn� po��wk� odpu�cisz, przypomnisz: -- Dwie Ducha Krainy: Korteria i Arkedocja. :) Obie w Mi�o�ci oraz Rozumie zakorzenione. :) Obie �wiat ca�y pokry�y swoim zasi�giem. :) Dlaczego Arkedocja upad�a? > ____ _____ __ > | 1.0| |.5|.5| |.5| -- po ,,wyja�nieniach" > |____| |__|__| |__| zwi�zanych z upadkiem Arkedocji :) > > Eneuel Leszek Ciszewski c8n8r6$fbk$1@inews.gazeta.pl: > > > > > > ---_ ......._-_--. > > > > (|\ / / /| \ \ > > > > / / .' -=-' `. > > > > / / .' ) > > > > _/ / .' _.) / > > > > / o o _.-' / .' > > > > \ _.-' / .'*| > > > > \______.-'// .'.' \*| > > > > \| \ | // .'.' _ |*| > > > > ` \|// .'.'_ _ _|*| > > > > . .// .'.' | _ _ \*| > > > > \`-|\_/ / \ _ _ \*\ > > > > `/'\__/ \ _ _ \*\ > > > > /^| \ _ _ \* > > > > ' ` \ _ _ \ ASH (+VK) > > > > \_ > > > > > http://www.ascii-art.de/ascii/s/snake.txt + + > OA -- kopia: (do kruszenia?) > > > _ _______ _______ _ > > > /_/_______/\-----/\_______\_\ > > > / /\ _ \ \---/ / _ /\ \ > > > / / \ \_\ \ \-/ / /_/ / \ \ > > > /_/ /\ \_______\/-\/_______/ /\ \_\ > > > /\ \ \/ / _ /\-/\ _ \ \/ / /\ > > > /\ \ \ / /_/ / /-\ \ \_\ \ / / /\ > > > / \ \_\/_______/ /---\ \_______\/_/ / \ > > > / /\ \/\_\_______\/-----\/_______/_/\/ /\ \ > > > \ \/ /\/_/_______/\-----/\_______\_\/\ \/ / > > > \ / / /\ _ \ \---/ / _ /\ \ \ / > > > \/ / / \ \_\ \ \-/ / /_/ / \ \ \/ > > > \/_/ /\ \_______\/-\/_______/ /\ \_\/ > > > \ \ \/ / _ /\-/\ _ \ \/ / / > > > \ \ / /_/ / /-\ \ \_\ \ / / > > > \_\/_______/ /---\ \_______\/_/ > > > \_\_______\/-----\/_______/_/ LGB > > > Swoj� drog� -- jeste�cie na pozycji przegranej. :) > > > (i to z powodu interwencji Paj�k�w) > > I waszej g�upoty, bo UE wyssa�a robotnik�w. :) > > Dobrze wam radzi�em -- 'nie dla UE'. :) > I chyba s�usznie. :) > Po co UE ma dawa� pieni�dze mnie, a ja -- robotnikom. > Niech UE daje pieni�dze bezpo�rednio robotnikom. :) > (o co si� modli�em) E. :)