X-Google-Thread: 1045ba,58d06613be617a5b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-Language: POLISH,Latin2 Path: g2news1.google.com!news2.google.com!fu-berlin.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ -- moja propozycja! Date: Sat, 26 Jun 2004 13:39:33 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 47 Message-ID: References: <15022003.724BE67E@ustawilam.nareszcie.to> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1088249993 21269 82.139.165.143 (26 Jun 2004 11:39:53 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 26 Jun 2004 11:39:53 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:588 Leszek Eneuel Ciszewskib33mfs$5bn$1@flis.man.torun.pl: > Ja jednak wierz� w prawdziwo�� �wiata ba�ni i mit�w; poda� i legend. :) > Wierz� wi�c tak�e w istnienie dziewic, smok�w i jednoro�c�w. :) -- S�uchaj, czy warunkiem uniewa�nienia ma��e�stwa w Ko�ciele katolickim jest regeneracja b�stwa mi�o�ci? -- No... Tylko w�wczas, gdy zachodzi tego potrzeba. :) HYMEN, Hymenajos, mit. gr. b�stwo weselne, opiekun m�odych ma��e�stw; przedstawiany w postaci uskrzydlonego m�odzie�ca z pochodni� weseln�, wie�cem z kwiat�w lub welonem w r�ce. DZIEWICZA B�ONA, hymen, fa�d b�ony �luzowej o r�norodnym kszta�cie, zwykle p�ksi�ycowaty lub pier�cieniowaty, os�aniaj�cy uj�cie pochwy u dziewiczych kobiet i samic niekt�rych ssak�w. > Wierz� tak�e w istnienie Bestii i Pi�knych. :) Co prawda m�j ex-prze�o�ony, prof. Jerzy Kopania twierdzi�, �e rusa�ki itp. istoty (bo przecie� nie stworzenia) wygin�y z powodu nawo�enia i zanieczyszczenia �rodowiska, ale wiem, �e to nieprawda, bo (wzorem ludzi) przywyk�y/przystosowa�y_si� do nowych warunk�w. Pono� ludzie z okresu �redniowiecza nie prze�yliby w dzisiejszym �wiecie ze wzgl�du na zanieczyszczenie �rodowiska w�a�nie. :) > ___________________________ > --{---}----{---}----{---}-- > )-( )-( )-( > (---) (---) (---) + )-( )-( )-( -- OA -- Fragment balustrady przy + /---\ /---\ /---\ kt�rej niegdy� sta�a Pi�kna ;) > (-----) (-----) (-----) + __}---{____}---{____}---{__ LC. :) (Kt�r� to Pi�kn� nazwa�em Syrne�. + --------------------------- Wyci��bym t� informacj�, czy mo�e + =========================== raczej zleci�bym wyci�cie Zecero- wi, lecz znowu :) b�d� si� ludzie http://www.leszekc.w.tkb.pl/syrenaa.jpg (ach -- ci ludzie) burzyli, �e za Cenzora pracuje Zecer... Tak wi�c -- _ nie zlec� i po�l�, cho� doskonale _____ _ _ | | _ ____ wiem o tym, i� czyni� �le... TS.) | ___ || | | || | [_]| _ | | ____|| |_| || | | || [_|| 25 czerwiec 2004 rok |_____)|____/ \_)|_||___\_) (: leszekc@alpha.net.pl :)