X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,ba39cf409e05c2e7 X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!fr.ip.ndsoftware.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Mi=B3osierdzie_Karmelitanek_Bosych_ze_Szczecina.?= Date: Sat, 19 Jun 2004 14:39:34 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 63 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1087648780 24878 82.139.165.143 (19 Jun 2004 12:39:40 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 19 Jun 2004 12:39:40 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:521 Czas sprostowa� te bzdury? To nie bzdury, ale mo�e forma nieodpowiednia. :) Eneuel Leszek Ciszewski cav2m0$26n$1@flis.man.torun.pl > > A �e musia�em bardzo d�ugo mojemu ex-prze�o�onemu t�umaczy�, > > �e TeX (w odr�nieniu do Chiwritera) przysz�o�� ma, podobnie > > jak i Heweltt Packard w odr�nieniu do Protechu czy jako� tak > > oraz �e TAG do cud�w �wiatowej klasy edytor�w nie nale�y -- to > > ju� inna sprawa. :) > Mo�e i warto, a mo�e i nie warto ;) doda�, �e pracuj�cy tam > specjali�ci od sprz�tu (po studiach oczywi�cie) nie zawsze > odr�niali komputer od drukarki, (in�. �uczaj bodaj�e mu na > nazwisko, a sprawa mia�a miejsce w mojej obecno�ci, wiec nie > o plotki chodzi) a drukarki ig�owe potrafili dzieli� na przyk�ad > na pi�cio- i trzycalowe. ;) (jak w�wczas zrozumia�em, myli�y > si� pracuj�cym ***paniom od sprz�tu*** drukarki z dyskietkami; > nazwisk owych pa� od aparatury nie pami�tam, ale by� mo�e gdzie� > m�g�bym odnale�� podpisane przez nich dokumenty) :) > Natomiast dyrektorka biblioteki g��wnej opisa�a sprz�t komputerowy jako� tak: ------. : : Opisa�a w li�cie do �wczesnego pracownika Digital Equipment Corporation, : .----------' p�niejszego Prezesa Polskiej Izby : | Informatyki i Telekomunikacji. :) : | : | .--------------- : | | .------------------------------------------------------------------------' | | : | | : . | | > -- Posiadamy pi�� komputer�w, w tym cztery AT i jeden Acer. :) : | '----------------------------------------------------------------------' | > (AT -- oznacza, �e wewn�trz jest procesor 80286 i jest to tak zwany PeCet; | > Acer -- to nazwa firmy; | | > tak jakby: cztery samochody z silnikiem o pojemno�ci 1100 cm sze�ciennych | > oraz jednego Fiata) :) | | > http://www.leszekc.w.tkb.pl/biblioteka01.jpg | > http://www.leszekc.w.tkb.pl/biblioteka02.jpg | | > (Acera ja jej sprzeda�em, po czym si� tam zatrudni�em na kilka miesi�cy, | > ale nie wytrzyma�em konfrontacji z pewn� pani�, dla kt�rej wszystko by�o | > podejrzanie ;) niemo�liwe, wi�c si� zwolni�em; tu� przed moim przyj�ciem | > biblioteka zakupi�a ,,program do obs�ugi ;) biblioteki" o nazwie UNIKAT, | > co stanowi�o zlepek od 'uniwersalny' oraz 'katalog', przy kt�rym Trabant | > jest super samochodem) '-------. > No i list, w kt�rym by�o to zapisane, przywioz�em do Warszawy, aby przekaza� > go �wczesnemu pracownikowi Digital Equipment Corporation, aby... .------------------------------------------------------------' | | > -- Hm... Mo�e to i prawda, �e lepiej nie ryzykowa� konfrontacji | > z sam� ex-dyrektork� owej biblioteki. :) | '...aby wyrazi� sw�j stosunek do pracuj�cych na tej uczelni specjalist�w, z kt�rymi przysz�o mi pracowa�. :) E. :)