X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,aa3ea27f78f8623b X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news1.google.com!news.glorb.com!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Blisko=B6=E6_poranka._:=29?= Date: Sat, 19 Jun 2004 13:26:01 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 72 Message-ID: References: <14qye72ervvft$.1kmoc5mc4ugh2.dlg@40tude.net> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1087644371 19212 82.139.165.143 (19 Jun 2004 11:26:11 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 19 Jun 2004 11:26:11 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:518 AaaA cb13q8$1oc$1@news.onet.pl: > Witaj Janusz, > Kt�rego� dnia, a by� to pi�tek, napisa�e�: > > Ten sam b��d gramatyczny. > Jaki? Z gramatyk� id�cie na polszczyzn�. :) Tam te� (i w�a�nie pod t�/t�) pisz� o kanoniku itd. :) Swoj� drog� �wietlny, chyba przegra�e�. :) Id� pi� gorycz �ycia, czyli zbyt d�ugo parzon� herbat�... :) -=[ grill ]=- 9/97 _.(-)._ .' '. / \ |'-...___...-'| \ '=' / `'._____.'` / | \ /.--'|'--.\ []/'-.__|__.-'\[] | jgs [] Mog� zobowi�za� si� do tego, �e po uzyskaniu zgody na wielo�e�stwo przestan� pisa� [inwektywa] kanonik Henryk Samul i zaczn� pisa� kanonik Henryk Samul. :) To jest dobrowolna umowa, z inicjatywa zawarcia kt�rej wychodz� ja, i taka mo�e by� przeze mnie honorowana. Oczywi�cie nie dlatego, �e dlatego, �e ode mnie wychodzi owa propozycja, a dlatego, �e jest dobrowolna. Pisa�em AniG o pewnej umowie ustnej, kt�r� zawar�em ze swoja siostr�. :) Ogl�dnie ;) m�wi�c chodzi�o tam o poznawanie nieznanego. :) No i siostra mnie oszuka�a, ale B�g sprawi�, :) i� swoje odebra�em. :) Umowy ustne s� wi���ce i B�g staje si� gwarantem dotrzymania takowej umowy, tyle tylko, �e oczywi�cie jeste�my lud�mi, przez co �yjemy w �wiecie zar�wno *Ducha* jak i cia�a, i powinni�my spisywa� umowy, gdy mamy do czynienia z lud�mi niehonorowymi, do kt�rych zaliczam oczywi�cie swojego ex-prze�o�onego. Na Ekonomii lubi�em zawiera� ustne umowy z �wczesnym Dziekanem (a dzisiejszym rektorem) bo to porz�dny cz�owiek. :) P�niej oczywi�cie takowa umowa by�a spisywana, poniewa� by�y takowe formalne wymagania. :) http://www.uwb.edu.pl/wladze/wladze.html To ten na samym ko�cu. :) Najpierw chcia�em da� szans� :) innym osobom. :) Mi�dzy innymi dzisiejszemu rektorowi Prof. dr. hab. Bogus�awowi Nowowiejskiemu, kt�remu kiedy� tak mocno zale�a�o na zatrudnieniu mnie w jego prywatnej szkole. (jego te� odwiedza�em w jego mieszkaniu i nawet obiecywa� mi, �e mo�e kiedy�, przy okazji jakiej�, mi zap�aci za moje fatygi; wprawdzie nie pomog�em mu chyba ani razu, ale to naprawd� nie moja wina, gdy� na grach si� nie znam, a do gier w�a�nie mnie ,,wzywa�"; zapewne dlatego, �e gra� w owe gry jego syn czy c�rka, dzi� ju� nie pami�tam, bo zbyt m�ode to by�o) E. :)