X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,ebc3b622807a556f X-Google-Attributes: gid1045ba,public Path: g2news1.google.com!news2.google.com!proxad.net!213.200.89.82.MISMATCH!tiscali!newsfeed1.ip.tiscali.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: HoL_ANDIA I TULIP_ANY... Date: Sat, 19 Jun 2004 00:49:23 +0200 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_Budowa_dobrych_stosunk=F3w_z_Elfa?= =?iso-8859-2?Q?mi._:=29?= Lines: 97 Message-ID: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: 165-143.82-139.bia.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1087598979 13616 82.139.165.143 (18 Jun 2004 22:49:39 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 18 Jun 2004 22:49:39 +0000 (UTC) X-Priority: 3 /pl.rec.ascii-art: Eneuel A-koordynaty: N 53�06'45", E 23�08'38"; Arkedocja. :-) X-MimeOLE: M�j numer telefonu: 607 635935 Arkedocja. :-) Xref: g2news1.google.com pl.rec.ascii-art:516 AniaG -- Ty si� nie zadawaj z tym ca�ym Eneuelem, bo si� okazuje, �e on sypia z jaka� kobiet�. M�wi, �e j� rzuci� dawno i sypia� z ni� raptem tylko trzy miesi�ce, ale ludzie m�wi�, �e on z ni� sypia nadal. Nawet jej imi� mi powiedzieli: Ona nazywa si� Depresja czy jako� tak i pochodzi pono� z Holandii, gdzie rosn� tulipany. Pono� to jej zdj�cia: http://www.leszekc.w.tkb.pl/bestia01.jpg http://www.leszekc.w.tkb.pl/bestia02.jpg Es. -=- Cze��, nazywam si� Es i jestem Eltem. Leszek jest teraz w depresji (to chyba gdzie� w Holandii) i nie ma si�y, aby do Ciebie napisa�, wi�c napisz� ja. :) Harcowni� m�wi, �e masz �adny biust :) i pyta, czy to prawdziwy. :) Wiem, �e on zadaje g�upie pytania, :) lecz co ja na to poradz�? Tu by�by link do tego� biustu, ale Zecer wyci�� go no�yczkami... -- Biust czy link? -- Chyba link. Es. Z cyklu: Niech kto� tej AniG powie, �e ten ca�y Eneuel jest w depresji. :) -=-----=- I za jednym zamachem o skr�caniu karku: -- Eneuel -- skr�c� ci kark!!! -- Konkretnie: ;) Kiedy, w jakim kierunku o ile stopni? -=-----=- To mo�e jeszcze i co� na pro�b� kobiety: -- Eneuel wykazuje bardzo dziwne zachowanie. -- Tak? -- Wystarczy zada� mu pytanie 'kt�ra jest godzina?', a Eneuel podnosi lew� r�k�, zsuwa z nadgarstka r�kaw, spogl�da na ten nadgarstek i udziela odpowiedzi. -- Bardzo dziwne... -- Moim zdaniem, jest to zachowanie podepresyjne... -- A czy istnieje mo�liwo�� wyleczenia Eneuela? -- Leszka tak, gdy� mo�na mu obci�� g�ow�, ale Eneuel jest nie�miertelny, tak wi�c chyba mu tego rodzaju zachowanie pozostanie na zawsze... A� �al, ale medycyna jest bezradna wobec tego rodzaju zachowa�... Przynajmniej teraz... -=-----=- A o schizofrenii? -- S�uchajcie, no, Eneuel... Jak to z wami jest? Jak ca�ujecie kobiet� -- to delikatnie, a jak si� bijecie szablami -- to z ca�ej si�y? -- To s� objawy schizofrenii. :) -=-----=- Wiem, �e AniaG nie lubi, gdy o niej pisz� na grupie, ale... OA: ____________________________________ / ________________________________ | / / / / / F F | | | F / /___/___/___/___/___J___J___J____F || wft/hs / / / / / J F F F | F| _--""""--_ / /___/___/___J____L___J___J___J____F | F / \ / / / J F / F F F | F F /\ /\ / /___/____L___/___J____|___|___J____F | | L ""-____-"" J / / J / / F J J F | F F \ / / /____L___/___J____/____L___L___J____F J J \_ _/ / / / / F J | J F | | | "--__--" / /____/___J____/____L___J____L___J____F F F / / / F / / F J F | | | / /____/____/___J____J____|____L___J____F F F _--"""""--_ / / / / F F J | F | | | / \ / /____/____/____/____/____L___J____J____F F F /\ /\ / / / / / / | F F | | | L ""-_____-"" J / /____/____/____/____/____J____|____J____F F F \ / /_____________________________________________J | \_ _/ | | F "--___--" | |J |_____________________________________________|F E. :)